Happy

Lika underbart väder idag med, skööönt! Blev en låång promenad med finaste vännen Felicia i några timmar idag under dagen, alltid lika mysigt! Gick förbi alby och tittade på lammen + kalvarna, suuuper söta.. Felicia betedde sig som om hon vore 5 år eller nått haha, gulleråå.
Efter jag varit med Felicia mötte jag upp Jesper. Vi gick också en promend men stannade tillslut hemma hos honom o åt glass, mumsiii.

Under hela kvällen var jag i stallet och fixade inför tävlingen imorgon. Tvättade Hamilton, tvättade sakerna, red, tog fram tävlingsakerna osv. Kom hem vid nio, hey trött chey! Nu blir det bums i säng för väckarklockan kommer ringa vid halv sex imorgon, tjoohoo!!

Vendela

Perfekt väder = glad cheey

Har legat i solstolen hela dagen och bara slappat, huuuur skönt som helst! Men nu måste jag dra mig mot stallet för att rida privatlektion för Jessica, kommer typ dö i den här värmen!


Swedish House Mafia - Save The World Tonight



En liten önskan bara

Till Julia: Jaa och han är ännu större i verkligheten haha :D ♥

Känslan som jag fick när vi åkte av färjan och körde på Ljusterövägarna, omg säger jag bara. Faaan vad jag saknar stället.. :( Och när jag såg folket och platserna där for en massa gamla minnen genom huvudet och jag kunde inte låta bli o le. Yepp jag måste tillbaka snart igen!

Jag och mina fina systrar tog en massa bilder när vi var där iaf! Men orkar inte lägga upp dom nu, måste sova lite.. Slänger in en liten bild på en glad Vendela iaf ^^



You don't know what you have until you lose it


Nu bär det av till skogen!

Vaknade för tidigt idag som alla andra dagar pågrund av medicinen, kult. Men men jag är ändå sjukt pigg o glad idag! När som helst ska vi sätta oss i bilen och åka till Ljusterö, och sen så blir jag kvar där till kvällen. Skönt att komma bort lite :)


Kärlek till låten!



Pitbull feat. Ne-Yo Afrojack Nayer - Give Me Everything

Ärlighet varar längst



Kanon bra rubrik!

Träffade aldrig Felicia nu under kvällen för jag blev på så sjukt dåligt humör.. Därför drog jag istället ut med Piga och träffade Jesper ett tag. Helt stört att man kan vara ute med bara en tröja nu under kvällen, för någon månad sen skulle man ju typ dött? Jaa sommaren är snart här iaf o det märks.

Syrran överraskade familjen idag med att rida hem med Hamilton idag. Fick en liten chock när jag såg att det helt plötsligt stod en stor häst på baksidan.. Hamilton hjälpte iaf till med att klippa gräset. Varför köpa en gräsklippare när man har en häst?





Solen steker o livet leker!

Har inte haft tid till att sitta vid datorn den här veckan, har haft fullt upp! Mrn ska försöka slänga in lite inlägg då o då iaf..

Har legat på baksidan i drygt tre timmar o bara solat, målat naglarna och spelat musik, sommarkänslor!! Seriöst, fy tusan vad underbart väder det är, glad cheey!
Nu ska jag och mamma snart åka till godissvampen och köpa godis till mitt påskägg hehe (a) Och om mamma får bestämma så ska jag väl övningsköra lite också.. Men det är ju bara kul så det gillar vi. Efter det ska jag träffa Felicia och leka lite, skön dag!

Imorgon ska jag till Ljusterö över dagen, det va ett bra tag sen sist så det ska bli awesome!! Nej men just nu så känns allt så himla bra, har börjat tänka på ett helt annat sätt och jaa just nu så är allt perfekt! Wooopwoop.



Vendela

I'm back



Fredagsmys!

Eftersom min kropp inte mår så bra blev det en hemma kväll med film o svull. Älskar sånna kvällar faktiskt. När man bara kan ta det lugnt och skita i alla problem för en stund. Och se så blir det ju alltid mycket mysigare när jag har mamma här. :)


Hey svullo!

kärlek är inte min grej

Tog en promenad i det underbara vädret tillsammans med mina fina vänner Josse och Felicia. Perfekt väder!!


Vendela


Slut på tårar


Dag 9 – Det här hade jag på mig i dag

Ironiskt att ta den här frågan när jag är hemma från skolan och inte behöver klä på mig ens hehe.. Men just nu har jag en stoooor varm tröja och ett par mjukisbyxor. Sköönt!

Men jag ska ju snart till stallet och då blire:
- Ett svart linne
- En svart champion tröja
- Mörk gråa ridbyxor
- Svart/gråa ridstrumpor

Men med tyanke på hur knas mitt knä är just nu vet jag inte riktigt hur jag ska klara av att få på mig ett par taaaajta ribyxor, över det stora såret också.. Jaja det löser sig. Btw, på tal om mitt sår, igår när de skulle tvätta det fick de skrubba såret med en jäkla tandborste!! Jag var nära på att svimma o spy så jag fick lägga mig ner och blunda. Nej usch mår illa så fort jag tänker på de..


Här har vi ju bild på kläderna o allt, kanoners!

Godmorgon smärta

Idag kan man ju inte direkt påstå att jag mår bra. Kan knappt röra mig. Har fått nackspärr på köpet också, woohoo. Ska egentligen träna idag för Berit och jag sa igår att jamen jag skiter i att jag har ont, ska träna ändå. Men idag håller jag inte riktigt me mig själv, vill bara grina pågrund av smärtan. Får se hur jag gör..


Sånt som händer

Det blev ingen dag i stallet, det blev en heldag på akuten istället. Fail.

Mycket hinner förändras under en timme

Idag åkte min fina Emilia till London. Inte alls avis.. Men jag saknar henne redan! Åkte hem till henne igår efter skolan och bara pratade ut. Hur skönt som helst..

Idag så har det varit en helt vanlig skoldag, förutom att vi åkte till Tekniska museet på eftermiddagen och tittade på någon dålig kort bio. Sen nu på kvällen har jag suttit o haft tävlingsmöte i flera timmar, kult.. Nu ska jag sova ut lite för imorgon ska vi vara i stallet med klassen hela dagen! Soooft :D


Jamie T - If You Got The Money

Dag 8 – Ett ögonblick

Juste hade glömt att göra klart den här listan.. Hehe woopsi! Men nu kör vi igång igen..

Ett ögonblick.. Hmm.. Kommer inte på något bra att skriva men vi kan ju ta ett väldigt fjuttigt ögonblick som hände sommaren 09. När vi var ett stort gäng som var ute och åkte moppe genom hela Tyresö för att åka till någon strand. Jag åkte med Pg som vanligt och satt bakofram på moppen och kände mig så busig och pirrig för att jag gjorde något förbjudet. Det låter jätte muppigt när man förklarar, men just då kändes allt så perfekt. Det var sommarlov, vädret var perfekt, hade underbara vänner och jag kände mig så fri. Jag mår fortfarande bra av att bara tänka på sånna minnen.

Vendela

Born this way




Vart tog solen vägen? Inte lika lätt att gå upp på morgonen när det är grått o trist väder ute ju! Igår så var jag på sämst humör, mår psykiskt dåligt när jag är i skolan nu även fast skolan är as bra och mina vänner är bättre. Men jag känner mig instängd och fast. Tror det är pågrund av medicinen.. Har blivit mer låg utav den.

Nu måste jag skynda mig, vill ju inte komma försent idag me.. (a)

Vendela

Det är inte lätt när det är svårt


Stänger in tårarna

Idag har det varit riktigt tufft för mig i skolan. Inte speciellt jobbiga lektioner utan det är mer jag själv som har varit problemet. Näe usch har verkligen inte mått bra idag. Imorgon tänkte jag nog försöka skriva om mina svårigheter så att ni som läser bloggen förstår lite mer.

Den här kvällen har jag tränat dubbelpass igen, jobbigt men riktigt kul! Så inatt kommer jag sova gott och vakna med träningsvärk i varje muskel. Skönt..

Nej nu är jag fööör trött! Måste sova nu annars kommer jag aldrig orka upp imorgon..

Vendela

Hey hopp gummisnopp

Jag är sämst på att uppdatera när det är helg. Orkar verkligen inte skriva då även fast jag kanske får tid till det.

Har tränat hela helgen och det känns idag, träningsvärk <3 mig! I lördags gick jag omkull med hästen så hela den kvällen var jag i chocktillstånd. orkar inte prata om det.

Men nu tänkte jag börja blogga lite igen! Har bara tre dagar i skolan den här veckan. På torsdag ska vi vara i stallet med klassen och på fredag ska jag träna under dagen. Soooft.

Fick VG+båda mina nationellaprov i engelska. Hur bra är inte det!? Hoppas på att få veta resultatet från proven som jag gjorde i matte och djurkunskap förra veckan så snart som möjligt..

Vendela


Syskonkärlek


Vi lever i en storm

Asså hallå vad hände med vädret?? Jag ska ju rida ut med min galna häst, kommer dö. Sånt e livet!

Ikväll får vi se vad som händer, måste lägga mig tidigt eftersom jag ska upp tidigt och träna imorgon, den saken är klar! Kanske drar ut och träffar Chribbs och Tobbe, lutar mot det iaf.


Mr. Big - To Be With You

Ritualen



Det här måste nog vara den sämsta trailern som finns. Jaja, filmen var i alla fall väldigt bra, men äckligt läskig eftersom jag bara satt o tänkte på att allt det där har hänt på riktigt. Då blire läskigt. Och det blev ju inte roligare av att några tjejer bakom mig var sjukt lättskrämda och skrek som varje gång något hände. Men äsch det va en bra film!

Innan filmen var jag, Josse, Thor och Victor ute och gick i gamla stan medans vi väntade på Henke. Vi gick upp till högvakten vid slottet och där stod det två snygga vakter som blev väldigt glada över att få besök. Vi stod där ett tag och pratade om allt möjligt, kanske blir ett återbesök nästa helg hehe...

Vendela

Upp o ner

Sol, moln, regn, sol, regn. Välkommen till Sverige!

Jag har varit på samma humör som vädret idag typ, upp o ner. Åkte tidigare till skolan och käka lunch tillsammans med Sofia. Efter det så kom hela klassen och så hade vi idrott, basket. Jag tycker det är skit kul faktiskt. Och i början av lektionen var jag typ hyperaktiv och hoppade upp o ner, men efter ett tag så va det som om hjärnan bara stängde av. Kunde inte tänka, min kropp gjorde inte som jag sa. Jag lackade sönder och gick bara därifrån. Det där är sååå typiskt mitt adhd, hatare.

Sen så var jag sjukt emo och orkade inte ens le. Men sen när det var dags för  matteprovet vaknade jag till och kunde tänka hur bra som helst. Provet kändes hur bra som helst, gjorde alla uppgifter förutom den sista Mvg frågan för då tröttnade jag och ville bara gå hem.

Mötte upp Josse och så åkte vi till centrum, sen gick vi därifrån till stallet. Då var det sol och varmt, åååh älskar våren ibland!

Vendela

Ta chansen när du får den

Kul när man får ha sovmorgon och man vaknar en timme innan klockan ringer, super kult. Äsch nu hinner jag nog plugga lite matte innan jag åker till plugget. Men nu fick precis reda på att muppen Sofia redan har åkt till skolan.. Hmm man kanske ska åka dit och plugga tillsammans med henne, hehe vi är inte pluggisar..
Eftersom det inte är någon seriös lektion idag och jag inte orkar fixa mig så kör vi på skinnjacka, linne, mjukisbyxor och halsduk, sköönt!


Oskar Linnros - 25

ge mig några miljoner så blir jag glad

Asså åååh vilket jobbigt väder det är. Vill inte ens veta hur dåligt jag kommer sova inatt. Hatar att ha rummet högst upp, låter som om taket ska blåsa bort och jag hatare..

Imorgon börjar jag tolv och då ere idrott i en timme, direkt efter det har jag matteprov och sen slutar vi! Skönt!? Oyes. Måste kanske hoppa in och jobba stall eftermiddag + kväll.. Orkar egentligen inte eftersom vi ska ut senare på kvällen, men men vad gör man inte för pengarna!

Nu ere Big Brother, galet beroendeframkallande, men så sjukt bra! Yepp jag och mamma är riktiga nördar, älskar oss.



Vendela

Livet är ganska naajs ändå

Idag har jag suttit i studion under alla tre lektioner och jobbat. Har funkat super bra, varit koncentrerad hela tiden! Ingen big deal för alla andra men det har typ aldrig hänt mig förut. Gjorde dessutom nationella i engelska, läsförståelse. Gick riktigt bra, Nikki var jätte stolt över mig!

Nu har min syrra gjort middag. Efter jag har käkat ska jag titta igenom vad jag ska kunna inför matteprovet imorgon, känns helt okey inför det (y)



Vendela




Låt mig bara va och ge upp.

Du säger att du vill göra mig lycklig, men det enda du gör är att såra mig.

Alla har vi fuskat någon gång

Idag så hade vi djurkunskapsprov om reptiler. Adrienne sa innan att det här provet skulle vara det lättaste provet av alla djuren om vi i klassen får bestämma så var det helt klart det svåraste provet! Jag tror i alla fall att jag klarar det, kändes helt okey.

Resten av dagen har jag jobbat på riktigt bra faktiskt. På elevstödet satt jag med Emilia och jobbade matte. Och om jag ska vara helt ärlig så är nog matte mitt favvo ämne, när jag orkar koncentrera mig såklart. Idag så märktes det att jag har fördubblat medicinen för jag var super snabb i hjärnan och orkade verkligen fördjupa mig i uppgifterna. Har varit väldigt aktiv på alla lektioner idag, blir lite stolt över mig själv!

Ikväll borde jag egentligen plugga lite matte, kanske gör det sen när jag blir uttråkad eller något.. Men min plan för kvällen är att bara slappa framför tvn. Skön kväll!


Bild på mig med mitt naturliga hår från i måndags.

Vendela

Den här veckans planer!


Mt Eden Dubstep - Escape

Gud vad jag känner mig duktig på att uppdatera.. Hehe nej men jag har verkligen inte haft någon tid eller lust att blogga de senaste dagarna. Trist.

Veckans planering:

Onsdag -
Skola 8.30-15.00,  Prov i Djurkunskap

Torsdag - Skola 9.40-13.50, Plugga en massa matte på kvällen

Fredag - Skola 12.00-14.20, Prov i Matte. / Nattbio med Josse, Felicia, Thor, Henrik och Victor.

Lördag - Sova ut!! Hästen och förmodligen en hemmakväll med familjen?

Söndag - Träning hela dagen!
________________________________________________________________________________________________________________________

Ganska skön vecka va? Ja förutom proven men äsch det är lätta ämnen så det går nog bra! Som ni ser så ska jag icke festa i helgen och det är för att jag vill vara på topp under den viktiga träningen nu på söndag! Heey hästnörd.

Vendela

LÄS!

Privathästarna höll på att brinna inne igår!! Läs mer på min bdb http://vendelaorosco.bilddagboken.se/ på den 5 april.

Uppdatering

Blir hemma från skolan idag. Sjuk chey. Gör mig frisk o ge mig fredag?

Hjärnan har mått bättre

Imorse gick jag upp en timme försent. Råkade visst ställa klockan fel igår, hehe hoppsan. Eftersom jag va sen körde jag på lockigt hår idag, söt chey!
Har haft engelska redovisning om South Africa. Jag var helt oförberedd men det gick riktigt bra faktiskt! Nikki var så stolt så :') Resten av skoldagen har rullat på och jag har varit lika dampig som vanligt. Har förresten ökat dosen medicin nu.

Nu sitter jag hemma hos Felicia och äter pyttipanna med stekt ägg, mumsigt. Josse borde vara här snart också. Sen så ska vi vidare till stallet o raajda lite. Duktiga tjejer!

Vendela

Ren lycka


Bilden är från idag när Celine fotade mig i dimman med min finaste häst!

Idag så har jag varit en riktig hästnörd, det är då som jag mår som bäst. Efter jag hade ridit lekte jag fotograf och fotade lite ekipage som tävlade idag. Höll på att frysa ihjäl. Men sen så fick jag sällskap av mina fina vänner Felicia och Josse. Woonderbart.




Låten är grym, och vilken skön familj!!

Ta inte allt för givet

Ställde klockan på sju för att jag skulle ta det där jäkla pillret. Självklart var jag så trött att jag trodde klockan var nio och började gå upp o fixa mig. Korkad cheey. Nu är klockan nio på riktigt och jag ska åka ner till stallet. Celine har erbjudit sig att fota mig när jag passar på att träna i ridhuset idag innan dressyrtävlingarna. Så snäll! Och ett sånt förslag tackar man ju inte nej till!? Inte för att jag kommer rida så grymt bra nu när jag är sjuk, men men..


Jag har den bästa <3

Snaaark

Bruno Mars-The Lazy Song (låten passar in för idag)


Blev kvar hos hästen i några timmar. Super skönt att bara komma bort från verkligheten ett tag. Sen så har jag ju världens bästa mamma som köpte hem thaimat till middag, muuums!! Finns inge godare mat än thai. Efter det så tittade hela familjen på film o hade det super mys!

Slänger in en random bild på mig o min homie Victor från i fredags!


Nu blire sovdags!
Pussss

Häst ee bäst



Jag ångrade mig. Blir nog hemma ikväll, mår fan inte okey. Men måste ta moppen och åka till stallet. Hästen måste motioneras! Jag me för den delen hehe, skönt att komma bort från alla tankar också.


Min lycka!

Bakis o sjuk, kan inte bli mycket bättre!

Nej usch idag mår man fan inte bra.. Vaknar upp med världens jävla baksmälla och inte nog med det, nu har min förkylning brytit ut helt! Ont i halsen, snorig och feber, yeaah jag mår bäst!

Kvällen igår var riktigt lyckad!! Var ju på fest i Nacka med Josse och en massa från hennes klass + flera andra. Super härligt folk och det var verkligen drag! Så även fast jag är bakis idag så är jag grymt glad ändå :')

Planerna för ikväll då? Jag skulle egentligen bara vilja ligga kvar i sängen hela dagen med 10 koppar te, mys. Men Fredrik ringde precis och nu ser det inte ut som om det blir en hemmakväll ändå. Men det var ju faktiskt ett bra tag sen som jag träffade människorna från Ljusterö så why not?


Nu blire en varm dusch, för det behövs!!


Fest på g eller?

Skolan idag gick ju bajs o åt helvete. Mår så sjukt illa hela tiden så kan verkligen inte fokusera. Jobbade i alla fall bra på matten inne i studion. Men jag drog tidigare från skolan för att möta upp Josse. Vi åkte till Nacka och hämtade vår dricka av Erik! Sen träffade vi Felicia vid Tyresö gymnasium. Men eftersom jag mår så sjukt illa så åkte jag hem för att tare lite lugnt innan det blir utgång.

Ikväll så ska jag och Josse dra på fest i Nacka! Jag känner inte en jäkel där men då blire bara ännu roligare! Nu ska jag fixa mig och sen möta upp Josse.

NU KÖR VI!!

Glee-Thriller/Heads will roll



Vendela

I really want you by my side

Jag tänkte lägga mig i tid igår faktiskt, men självklart sket sig det  och det slutade med att jag låg o pratade i telefon med största miffot halva natten. Fail. Är så galet trött idag men eftersom det är fredag spelar det iiiingen roll! Ikväll så blir det jag och Josse som gör stan osäker, buuusiga tjejer.

Idag är det idrott, naaajs!! Jag älskar idrott för er som verkligen verkligen undrade hehe.. Har redan VG efter ungefär 5 lektioner, adhd ungen kan.. Nu på morgonen ska jag dessutom till skolsystern och ta en massa dumma test pågrund av medicinn så vi ser att jag inte kommer dö eller nått hehe..

1 APRIL IDAG!! :D Yeeeeey, årets höjdpunkt!! Eller ja kanske inte för mig eftersom jag typ tror på allt jag hör och glömmer bort att det är 1 april... :( Hoppas alla lurar minst två stycken idag i alla fall!!


Tar en random bild på när jag höll på med en av syrrans hamstrar igår hehe..

Vendela


RSS 2.0