Baaaahm

Oredigerad bild på mig och finaste hästen igår uppe på albybacken!


Taggar inför fotografering med Celine!

Körde på mitt lockiga hår idag..



Vänner is the shiet

Pallar iiinte blogga. Men har varit med Billie och David ikväll. Vi var hemma hos David och tog det lugnt. Tittade på film o pratade en massa. Emi kom förbi ett litet tag också. Försökte planera vad vi ska äta på nyår men det slutade med att vi inte kommer överens om något som vanligt haha. Kaaooz.

Men nu är jag iaf hemma och tänkte gå och lägga mig diiirekt. Ska upp ganska tidigt imorgon eftersom jag och Celine ska ha fotografering med Hamilton. Naaajs! Det var ett tag sen sist..


Jag på juuuulafton


Har en anledning



Slut på tårar

Kvällen igår var bara hemsk. har nog inte grinat så mycket som jag gjorde då. Jävla skit. Hatar dåliga besked. Speciellt sånt som man inte kan göra något åt.

Så idag vaknade man med svullna ögon o en klump i magen. Yeey taggad på livet. Not. Men ska iaf möta upp Marlene snart och så ska vi åka och leta klänning till nyår. Sista sekund eller vadå? Lär väl få ännu mer ångest när vi letar eftersom jag inte kommer hitta någon dum klänning haha :(

Sen ikväll tänker jag vara hästnörd och tillbringa all tid med min fina fina häst. Sådeså!


Mitt allt! <3

Julaftoooon

 
Datorns kamera är ju sååå bra<33333 Fast näe

Har skippat medicinen idag så att man kan få svulla en maaaassa julmat. Det bästa med julen är enligt mig maten. Har förresten fått en massa fina julklappar så just nu är jag en glad chey ^^ Är nog gladast över min nya mobil. Det var verkligen något som jag behövde! Får se hur länge den håller.

Nej nu ska jag fortsätta vara social med familjen! God jul :)

Hemskt

Igår under Djurskyddslektionen redovisade Moa och Sofia om tjurfäktning. Äckligt hemsk och jag förstår verkligen inte det roliga i det hela. De hästar som används i den sporten är galet fina och utbildade. De har ju iofs inget annat val. Om de inte är tillräckligt kvicka innebär det döden.

Antingen tycker man att det är grymt coolt och kul. Eller så öppnar man ögonen och ser att det faktiskt bara är sorgligt.

Allt för dig

Idag så ska jag ta över rollen som hemmafru. Mamma jobbar så jag och Linnea har i uppgift att städa heela huset tills hon kommer hem. Heheh ouups. Bäst o sätta igång!
Ikväll blire utgång med alla galna bilpöjkar i Tyresö. Borde väl dra ut direkt efter Billie har käkat. Så nu är jag lite stressad. Mycket att göra idag!


Världens bästa bitch


Påsklov o grejer

Kan inte direkt påstå att det kändes som om man fick jullov idag, vart är den riktigt kalla och vita vintern liksom? Äsch ska inte klaga. Lite vitt är det ju ändå. Bättre än lera blandat med dött gräs.

Det är inte fören nu när jag sitter och tänker på att jag faktiskt inte har någon skola imorgon som jag inser att det är lov. Ååååh så skönt!! Har dock en massa rester kvar som måste tas hand om efter lovet. Men den dagen den sorgen. Baaahm.

Nyårsklänning kanske?

Ja det lutar faktiskt mot just den här klänningen. Vill inte ha en för överdriven men inte för tråkig heller. Därför känns den här ganska bra!
Är så sjukt taggad inför nyår, känner på mig att det kommer bli en perfekt kväll!


En del av livet

Inte bra att vara ensam tjej med ett gäng killar när det är kramsnö ute. Inte bra alls. Fick typ ta fram mina karatetalanger igår när jag var ute med mupparna. Man blev varm iaf!

Idag har jag haft en riktigt tuff skoldag med dubbellektioner osv. Men dagen tog ändå slut ganska snabbt. Sista lektionerna hade vi engelska b och då skulle jag och Aston sitta vid datorn o leta efter information om någon gammal tant som dog för flera hundra år sedan. Det var nog det segaste med den här dagen. Haha ååh vad intressant för er att veta det..

Åkte direkt till hästen från skolan för att rida. Men så blev det dåå inte. Upptäckte tyvärr att Hamilton var svullen i ena bakbenet. Typiskt. Så då var det bara att promenixa hem (yes jag gick faktiskt hem). Sedan har jag bara slappat och lekt zombie hela kvällen. Riktigt skönt!

Nu är jag klar med bilden!

Syns dock inte lika bra eftersom det är en dålig mobilbild.. :( Får fixa en bättre bild sen!


Man dras alltid till det omöjliga

Tänker lägga ner bloggen tror jaag. Känns ändå inte som om jag har något att skriva om då jag håller tillbaka med allting. Inte min grej.


Spräng skiten

Sitter i skolan och får typ panik över allt skolarbete. Vart fan tog glädjen vägen?? Nej juste det har aldrig funnits någon. Fick dock väldigt mycket beröm av min engelskalärare precis om att jag var så eeenormt duktig på en muntlig grej under lektionen. Ojoj. Lite naajs.

Nu ska jag försöka skriva klart en uppsats om kamphundar. Shulululu vad kuligt!

tufftffftuff

Sitter just nu helt alone här hemma och spränger mina högtalare med grymt bra musik. Jarrå livet leker! Vågar inte sänka för då kommer jag känna hur mycket mitt huvud dunkar hehe.. Är alltså fortfarande sjuk men det stoppar såklart inte mig, nej.

Är helt död efter att ha varit på mässan en heeel jekla dag. Kan inte lukta mer hund än vad jag gör just nu, kaaaoooz. Det gick iaf bra för er som undrar. Råkade flirta in mig hos en av domarna vilket var lite naajs. Har fått se sjukt mycket fina hundar idag så jag blev nästan lite kär. Sen tycker jag dock inte om hundutställningar som hålls inomhus eftersom det inte är en naturlig miljö för de små sakerna. Förstår lilla Zanna som tyckte det var jobbigt. Btw, jag tjänade ihop 500 kr idag vilket är galet gött!

Neej nu måste jag försöka äta något för jag ska väl dra ut snart igen. Heets!

1 minut känns som 10 år

Ikväll blire bus med Linnea! Får se vad vi hittar på. Men jag är ganska säker på att vi lär dra ut alla andra också hehe..


Hundmässan?

Idag tänkte jag från början bara vara hemma under dagen eftersom Hamilton ändå är avställd. Men jag klarade inte ens av att sitta hemma i en timme. Så jag åkte till stallet ändå. Var där och fixade med allting lite extra noga idag. Rensade och ställde iordning i schabrakskåpet också. Saatan vad mycket saker vi hade där. Kaos blev till ordning.

Jag har blivit tillfrågad av mormors granne som är en gammal känd hunduppfödare och hunddomare om jag vill ställa ut hans hund på hundmässan imorgon. Inte många som vet det men jag ställde faktiskt ut den hunden på världsutställningen 2008. Det är en pointer och hon är faktiskt redan en champion, alltså grymt fin! Hunden heter Zanna och är en väldigt liten och blyg men världens snällaste. Det är inte många som klarar av att ställa ut henne då hon blir så skygg o kryper ihop. Men jag minns att jag lyckades få henne hyffsat modig sist jag försökte (4 år sen).
Mormor kom förbi stallet idag för att jag skulle försöka träna lite med henne och se om hon kände igen mig hehe.. I början var hon som vanligt, gaalet försiktig och blyg. Men sen försökte jag bara få henne att lita på mig och göra allt lite roligare. Då gick det faktiskt väldigt bra och hon ställde upp sig kanon fint! Så jag ska förmodligen ställa ut henne på hundmässan imorgon om ägaren fortfarande vill det. Pirrigt!


Någon släkting till Zanna (bild tagen från google)

Miljöskadad


Tusen gånger om

Asså jag har ju blivit så duktig på att uppdatera här!! Eller? Njae. Känns ändå inte som om jag har något att skriva haha.. Ändå samma sak varje kväll, gliiider bil o är med det vanliga gänget.

Igår var jag, Billie, Emi, Mike, Fredde och Linnea hemma hos Carlsson o badade tunna. Galet naajs faktiskt. Kanske inte var så bra för mig eftersom jag hade feber men äsch. Vi var där till typ tio och sen så drog vi ut med biiilarna igen. Vi gled förbi nya Max i Länna så att jag kunde få svulla lite. Är typ helt förälskad i lyxshaken som man kan köpa där. Farligt gott!! Resten av kvällen försvann hur snabbt som helst, ena stunden satt jag i bilen och sen låg jag plötsligt i sängen. Skön kväll iaf!


Sjuk på en fredag. Men vi kör på ändå!



Once when I was little

Sov knappt 5 timmar inatt och jo tack det känns idag. Tur att jag har min medicin som håller hjärna vaken, annars hade jag däckat direkt. Pluggandet har väl inte direkt gått sådär super bra idag då jag bara spårat hela dagen hehe. Men men det där löser sig.

Men nu måste jag följa med Linnea när hos ska till tandläkaren. Seeegt!!


Vi har super kult i skolan!


Vad skulle man göra utan musik!?


Ett stort misstag


The best thing in life is finding someone who knows all your mistakes and weaknesses and still thinks you're completely amazing

Mot stallet!


Vi är så bra!


Jag lever farlígt

Asså just nu är mitt liv så galet rörigt och jag får faktiskt skylla mig själv haha.. Det är så typiskt mig så just nu kan jag inget annat än o rycka på axlarna och se mobbad ut. Vad fan gör det här om 10 år? Inte ett skit. Man lär sig trots allt av sina dumma misstag, hur onödiga de än är.

Jag är inte redo för nästa steg, har nog aldrig varit.

Fake it


RSS 2.0