Otaggad

Tjooohooo vad pigg man är efter 5 timmars sömn!! Eller inte.
Skulle göra  nästan vad som helst för att få sova bort hela den här dagen, så gaaalet trött.. Men plikten kallar, plugget. Jädra skit uppfinning det där. Varför ska man behöva gå i skolan så många timmar om dagar egentligen. Förstår inte grejen med det hela.

Nu blire upp å hoppa - klä på sig - äta fruskost - strunta i att fixa sig - springa till bussen - vara me på bara datakunskapen - sen dra till veterinären med hästen.
Nu kör vi!



Vendela

I'm lost in pain..

Jag har faktiskt mått väldigt bra den senaste tiden, om man jämför med hur jag mådde för ett tag sen. Men idag var det som om jag fick ett bakslag. Har varit sjukt depp och varit nära tårarna hela kvällen. Men har hindrat mig själv från att falla tillbaka. Jag hatar att må såhär.

Vendela

Söndagsmys

Nu är jag hemma från stallet och är lite solt över mig själv. Jag och Piga gick faktiskt hem från stallet idag! Super skönt. Så nu har jag fått min dagliga motion (a)
Men mina andra planer för dagen får nog vänta lite för jag orkar inte just nu.. T'nker sätta på mig myskläder och bädda ner mig i soffan framför tvn och svulla. Muuums! Och jag som ska ha bikini på mig nästa vecka... Äsch.

Vendela


dagens planer

Dagens planer:

  • Åka till stallet och fixa + gå ut med hästen
  • Ta fram sommarkläderna och börja packa
  • Kanske städa rummet..
  • Träffa Emilia och ha myskväll med Gossip girl
  • SOVA!

Det där med att städa rummet känns inte så lockande och om jag känner mig själv rätt så kommer det nog inte bli av, om inte någon mutar mig eller nått..

Men jag har inte riktigt fattat att vi faktiskt åker till Gran Canaria nu på onsdag redan! Ska bli så sköööönt med sol och värme!




/Vendela


Ge mig värme tack

Har varit sjukt lat idag! Jag åkte till stallet vid två och så fotade Celine mig och Hamilton ute i snön. Blev helt sjukt fina bilder! http://ryttarligan.blogg.se/ gå in på bloggen och titta vettja!
När jag kom hem från stallet så segade jag lite, facebook, bloggen, tv, jaa allt sånt där som tar tid haha.. Så när klockan blev tio så blev jag sjukt rastlös och så drog jag ut Felicia Bergholm, och så var vi ute och gick i kylan. Några timmar senare så träffade vi Anton och Isac, farliga grappar! Efter ett tag så höll jag seriöst på att frysa ihjäl så jag langade dissen och drog hem. Sneel chey!


Bild på mig och finaste Hamilton idag!


/Vendela

Snömonster

Här kommer lite bilder från igår när jag och Alicia fotade ute i snön!







Vendela

Fredag

Kort om dagen igår!
Efter lunch så tappade jag all energi så jag drog. Då åkte jag faktiskt till Tyresö skola! Mötte Jesper och så fick han vara som mitt stöd när jag hälsade på Irja. Hon blev super glad när hon träffade mig! Hon kommer nog aldrig glömma mig, haha så hemsk som jag var..
Sen så drog jag hem, tog lite bilder ute i snön med syrran och sen somnade jag! Det går inte att beskriva hur jobbigt det var att gå upp sen, ville verkligen inte lämna sängen.

Senare på kvällen så träffade jag Felicia, Josse och Matilda, vi hade en liten tjejmiddag med pizza och fixade oss för att dra ut.
Slutade med att vi var i typ nacka på någon fest. Jag och Josse körde stenhårt i början men sen så hamnad typ Felicia och Matilda i bråk, men det löste sig. Men då ringde jag Rasmus och så tänkte vi dra på fest i nynäshamn. Men det slutade med att dt bara var jag och Josse var påväg dit. Det var nog inte så smart att två fulla tjejer som knappt vet vart nynäshamn ligger försöker åka dit själva. Tillslut så gav vi upp och åkte hem, haha!

Vendela

knas dag

Eftersom jag sover max 5 timmar varje natt så är jag så sjukt trött. När jag är trött så spårar jag ur totalt. Sitter och ler/garvar åt allt på datakunskapen, hej jag är störd typ. Haha nej men jag är inte ensam om att vara skum idag, resten av klassen är precis lika störda!



Vendela

Jag hatar plugg!

Trejde kvällen i rad som jag pluggar nu. Ovanligt för att vara mig.. Blir nästan lite stolt!
Imorgon är det fredag och äntligen helg!! Ska ha tjejkväll med Felicia och Matilda och det kommer bli awesome hur vi än göre.


Pink lady


Vendela


Plötsligt händer det

http://ryttarligan.blogg.se/

Här är våran nya blogg som jag, Hanna, Sarah, Moa och Sofia har gjort tillsammans. Vi kommer att skriva om dagarna på Tyresö Ridskola, i skolan och sen om alla andra hästar som vi nördar oss med.

Läs och njut!

Vendela


hästnörd

Godmorgon alla pigga!

Igår så satt jag och pluggade om vargens beteende heeela kvällen, så nu vet jag typ allt om det djuret. Heheh èller? Nej men jag var inte uppe till två som jag brukar iaf vilket var skönt. Och juuuste! En skön sak med idag är att vi ska vara på ridskolan hela dagen med klassen vilket är jäääkligt naajs för mig eftersom jag bara bor 5 minuter ifrån stallet och mamma jobbar där så jag får skjuts. Åååh nu blev jag genast på bra humör :D

När jag kommer hem ikväll så ska jag avslöja våran nya blogg som jag och grapparna i klassen har gjort tillsammans. Skriver mer om det i eftermiddag!

Vendela

balla balla balla

Sitter i skolan och leker lite cooool! Moa och Hanna spelar gnägg spel och jag sitter och ser ut som ett frågetecken när läraren ber mig att plugga om vargar. Jaamen det är en helt vanlig skoldag.
Slutar vid fyra idag vilket är sjukt drygt, + att sista lektionen är engelska. Nej men det här känns ju bra!

Idag är det ju ta på rumpan dagen, men inte fan har jag rört en endaste rumpaaah! Ska nog smyga upp bakom Moa sen och göra lite balla balla balla.. Det är så vi göre här i Liljeholmen!

Vendela

här igen

Tjeeennaa!
Igår så hade jag ingen tid alls åt att blogga och när jag väl kunde göra det så laggade hela jävla skiten. Så jag struntade i det. Jag hade ändå inget speciellt att skriva om tisdagen. Jag försov mig med flit eftersom jag la mig för sent, så jag missade datakunskapen (vilket var super skönt!). Jag jobbade riktigt bra under några lektioner, ovanligt för att vara mig just nu. Men jag hatar mig själv när jag inte kan koncentrera mig på lektionerna, men som sagt jag kan inte göra något åt det. Hann dessutom inte äta lunch igår så jag typ levde på godis under de sista lektionerna vilket ledde till att jag var ett riktigt stört dampbarn som typ satt och hoppade upp och ner i datastolen, sån är jag.

När jag kom hem igår så bestämde jag mig för att sätta igång med pluggandet direkt och verkligen genomföra det också. Men faan ta facebook, det tar över. Så jag satt uppe till kl. 02.00 och pluggade. Men har fortfarande några frågor kvar som jag tänkte fixa klart i skolan innan klockan två då arbetet ska vara inne.

Idag funderar jag på att ha mjukisbyxor och andra varma kläder för det är 8 minus grader ute och jag är super trött. Slutar dessutom 16.10 idag me, drygt.



Nu ska jag fixa mig och sen blir det skola! Ciaooo

Vendela


damp dag

Orkar inte skriva om den här skoldagen. Den har varit upp å ner. Men jag fick i alla fall reda på att ja fick de val som jag valde. Historia A, Engelska B och Matte B. Så det var ju skönt att man fick som man ville.
Men eftersom det var flera i klassen som inte fick som de ville blev det ganska dålig stämning i klassn och jag fattade att mentorstiden bara skulle hamna om det och att det bara skulle bli tjaffs. Så jag drog.

Jag åkte till Tyresö Gymnasium för att möta upp Felicia. Men eftersom hon är så seg så passade jag på att träffa Matilda och Freddie när jag ändå var där. Och fyy vad jag hatar den där jävdra skolan, går ju vilse direkt..
När Felicia slutat så mötte vi upp Josse och så åkte vi hem till F och hade det allmänt trevligt, ahha nej men vi käkade och tittade på Top Model.

Nu under kvällen så har jag varit i stallet och nördat mig. Tränat osv. Tuff cheey!
Men nu är jag så trött och får snart damp på alla killar som är jobbiga. Så nu blir det att sova lite!

Vendela


måndag morgon

God morgon alla pigga!

Igår så la råkade jag förbli uppe till typ halv två pågrund av en dum liten mupp som ringde och höll mig uppe. Så idag kan man ju inte direkt säga att jag är pigg, och jag vill inte ens tänka på hur trött jag kommer vara under dagen.. Ååh stackars mig.

Min buss går 07.40 och då ska jag åka till medis där min psykolog befinner sig. Eftersom jag är så trött kan jag nästan sätta pengar på att jag kommer åka till Liljeholmen ändå utan att tänka på det...
Just nu sitter jag och tvingar i mig frukost för att jag ska vakna lite, men frukost är inte riktigt min grej. Men måste nog ta och fixa mig lite så att jag hinner till bussen ockå, är trött på att behöva springa till bussen varje morgon.


Pigg cheeey..

Vendela


tjejdag

Gud vad jag är seg på att uppdatera ibland.. Hehe sån är jag! Nej men jag har faktiskt varit upptagen heela dagen. Direkt när jag vaknade idag så fixade jag mig super duper snabbt och sen så mötte jag upp Felicia. Vi åkte vidare till Farsta centrum där vi gick runt och tittade i random affärer. Och faaan vad surt det är att gå runt i affärer när man inte har några pengar kvar... Men jag köpte ändå två nagellack, kunde liksom inte låta bli.

Sen så åkte vi hem till Felicia och så hade vi lite söndagsmys med tv, mat och nagellack. Vi har dessutom bestämt att varje söndag så ska vi träffas och ta våran långpromenad och sen ha söndagsmys med nagellack och OC. Gud så bra vi är!



Nu sitter jag här i sängen och nördar mig med en massa onödiga saker på internet som gör att jag får mindre sömn. Faaaan. Inte okey. Men imorgon ska jag vara hos min psykolog vid 08.30, och sen så blir det en helt vanlig skoldag!

Nu ska jag sussa litttee.
Vendela

nya hårfärgen



Vendela


Gästbloggarn

shashaaaaa bloggen! hanna dahlström här. lever livet hot häst-vende, ska bara medela att livet leker. har inte träffat bruden på ett tag så man ba toppen! vi satt på en aa ska man säga helt okej film. men vendela pratar bara med sina killar och ja ba fuck you mother fucker :))))))) imorn ska ja hoppa. dt ligger en katt brevid mig som morrar men ja kissade på den sen sprang den till häst-v
ende. puuusssss( det menar att ja inte pussar sig på munnen) 

shasha blogibloggi

  

tjejkväll på g

Hade en mysig liten promenix i snön med finast hästen idag. Sen så var jag faktiskt väldigt duktig och gick hem från stallet. Så har rört på mig ganska mycket idag, kanon!

Nu ska jag ta ett varmt bad och sen fixa mig lite. För ikväll så har jag en mysig dejt med underbaraste Hanna!
Vi kommer nog vara hemma hos mig och titta på någon dålig film, snacka skit om allt och inget, svulla och vara allmänt kära i varandra. Hahah låter ju perfekt!




Vendela

Min söta hund

God morgon - God dag!

Somnade vid halv tre igår och vaknade strax innan tolv idag. Så jag har fått sova ut lite i alla fall!
Nu ska jag dra till stallet och pyssla om min halta halta häst, stackarn <3

Här är lite bilder som jag precis tog på min charmiga hund Piga..




Söthund.se

Vendela


kvällen

Som jag skrev tidigare så var jag på skit humör och tänkte faktiskt stanna hemma hela kvällen. Men så blev det icke! Jag drog hem till Jimmy och var med Brauer och Tobbe. Riktigt kul faktiskt eftersom det var så länge sen som man träffade de tre killarna tillsammans.
Vi halv tolv så drog Tobbe hem och så gick vi andra hem till Brauer och satte på en rulle. Filmen handlade om något bankrån.. Under slutet av filmen höll vi alla tre på att somna, fy tusan vad trött jag var!
Nu är klockan är två och jag måste seriöst sova ut imorgon, bhöver verkligen det.

Vendela

piss humör

Kom precis hem och upptäcker att Linnea har installerat den nya msn på den bästa datorn i huset så nu är allt sjukt segt! Och den nya msn suger juuu, fattar nada, eller jo jag förstår nog egentligen men vill inte förstå. Nu sitter jag och är sjukt irriterad för att internet laggar och tappar suget för att dra ut.

Efter skolan så träffade man lite människor och sen drog jag vidare hem till Tobbeliito. Satt där i några timmar och snackade om allt och inget. Störd kille det där, ahah!
Nu har jag käkat och råkat känna efter hur jag mår, är så gaaalet trött. Brukar bli så efter för lite sömn under veckan.
Så funderar på att dissa alla planer för kvällen och sova ut istället så att man orkar vara pigg resten av helgen! Men man vet aldrig med mig, kanske ändrar mig i sista sekund och drar ut...

Vendela

delad

Jag har lite ångest över vad jag ska göra idag. Flera som vill träffas och jag hatar att göra folk besvikna. Men eftersom Felicia fyllde 18 år i onsdags så följer jag nog me på middag och firar henne ikväll med lite människor! Mysigt :)

Imorgon ska jag äntligen träffa min söta Hanna! Alltid vi att bestämma träff, men så blir det ändå aldrig av. Upptagna tjejer.. Men imorrn såå. Kommer bli galet naajs! :D

Har två lektioner kvar, känns lite drygt att sluta 15.00 på en fredag. Ååååh imorgon ska jag äntligen på sovmorgon, skönt!

Vendela

datakunskap

Sitter i skolan och har som vanligt datakunskap. Men jag börjar seriöst tröttna på våran lärare nu. Han tvingar oss att jobba med grunderna på Word för vi kan tydligen inte det enligt läraren. Men är han dum i huvudet eller? Vem fan klarar inte av att markera en text, eller typ ändra den så att det blir fetstil.
Så nu sitter vi och skriver långa texter på Word, och sen så ska vi träna på att ändra texten så att det blir kursiv stil eller fetstil. Känner mig grym.

Vendela


uppe med tuppen

Goooodmorgon!

Jag som skulle sova vid nio igår. Slutade med att jag somnade vid halv tolv ändå. Imorse när jag vaknade ville jag typ slå sönder klockradion. Meeeen en halvtimme senare sitter jag här och är hur pigg som helst, nästan.

Nu måste jag sminka mig littttee och sen drar jag vidare till skolan och träffar mina underbara vänner!
Puss på den!


Glaad cheey!


Vendela

gästbloggning


Hoppsangaloppsan. Moa här. Vendelas polare/klasskompis/psykopatvän.


Vendela... ja, vart ska man börja. Hon har en jädra energi den tjejen, nästan alltid glad. Sådär sprallig och energirik ni vet. Hon är en mycket bra vän och det kan jag säga trots att jag inte kännt henne sådär jättelänge faktiskt. Hon är en man kan lita på, en man kan ha roligt med, hon är sig själv helt enkelt.
Hoppas ni inte missat hennes nyslingade hår förresten, sjukt snyggt.

/moapoalingonkoa. haha smyglänk till min blogg också.


mästerkocken

Orkade inte dra förbi Tyresö skola för jag hade seriöst inte lust att vara trevlig idag. Så istället drog jag hem och nördade med vid facebook och tvn. Men nu blir det att laga mat till familjen. Känner mig så duktig då.
Sen så ska jag kanske iväg och träffa en muppig människa. Får se om jag vågar, han behöver jag iaf inte vara trevlig mot så det är ju chill eftersom jag är så trött!
Idag ska jag faktiskt försöka sova tidigt! Måste verkligen det...


 Nytagen randombild.

Vendela


plugghäst

Har så jäkla naajs schema just nu. Är typ bara ämnen då man sitter vid datorn och jobbar. Galet skönt! Men jag hade nyss matte, tro det eller ej man jag pluggade faktiskt! Duktig cheey.

Slutar vid halv två och då tänkte jag dra till Tyresö skola och hälsa på Irja typ.. Får se om jag orkar.

Vendela


crazy girls

 Jag själv

 Galna tjejor. Sarah, Sofa och jaag!

 Jag är normal!

 Snygga grappar 

 Jag och Sofiiiaa<3


Det där var lite seriösa bilder från dagen. Tyvärr så ser man inte min nya hårfärg så bra. Den ser mörkare ut på bilderna.. Men jag får väl lägga upp lite bättre bilder någon annan dag!

Nu ska jag sova, är så galet trött (som vanligt)...

Vendela

ny färgat

Igår så blev det ju av till frisören tillsammans med Marlene. Så idag ser jag inte ut som samma tjej längre. Nerå, blev inte så jätte stor skillnad nu första gången som jag var där. La in lite guldbruna slingor i mitt typ svarta hår. Så haha jag venne hur jag ska ska förklara. Men sen när jag åker till Spanien om två veckor så kommer solen hjälpa till och bleka det. Det kommer nog bli awesome!
Men varje gång jag tittar i spegeln så får jag en chock, så det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig. Får ta ett steg i taget.

Lägger in en bild lite senare ikväll på den nya hårfärgen. Men det lär bli sent eftersom jag ska på något mobbingmöte i stallet mellan 18.00-21.00. Usch vad otaggad jag blev på det nu då.. Vill bara sooova!

Vendela

tillbaka

Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar! Men jag har verkligen inte varit hemma, och när jag väl är det så orkar jag inte.

Kooort kort uppdatering.

Lördag: Då var det ju typ som chillkrök hemma hos Mick med de gamla tjejerna från nian. Det blev riktigt naajs faktiskt! Man märker hur alla har växt upp och mognat. Så kvällen blv typ lyckad (y)

Söndag: Vaknade mindre pigg efter att ha sovit i 5 timmar. Men duktig som jag är så tillbringad jag dagen i stallet och red två hårda pass. Var ju inte bara liite trött på kvällen, däcka direkt!

Måndag: Vaknade med skönaste träningsvärken. Men skum som man är så tycker jag ju om det! Blev ingen skola för mig, men inte någon sovmorgon heller! Åkte till veterinären med Hamilton för att se vad det är för fel på honom. Efter att ha varit där i några timmar så åkte vi hem med att fått veta att han har kotledsinflammation i båda fram benen. Det är dem problemen som han hade för några år sen. Så mitt humör var ju inte det bästa sen.
Mn jag drog i alla fall hell till Felicia och så var jag där hela eftermiddagen tills det var dags att promenixa tillbaka till stallet och träna igen. Red min finaste vita!

Men som sagt, har inte haft så mycket tid den här helgen, därför min dåliga uppdatering.. Och idag så blir det riktigt stressigt! Nu ska jag till skolan och ha datakunskap (leka lite smart) och träffa bästa grapparna. Sen så blir det av till medis där min psykolog befinner sig, sen vid kl. 16.00 ska jag och Marlene till frisören. Jag ska bli ljus hårig!! Ska göra lite blandade ljusbruna slingor i det mörka hår som jag har nu. Sen så ska jag ju till Spanien om två veckor vilket betyder att solen kommer hjälpa till med färgen (y)


2 år sen, min naturliga hårfärg på vintern.


Hej då brownie..


Bästa filmen oyes!


Vendela

bla bla




Då var man hemma igen då! Fy tusan vad kallt det var o rida ut idag, var som en isbit när jag kom in igen.
Men eftersom man har en sån snäll familj så blev man hämtad och sen så fikade vi tillsammans, myys!
Nu ska jag ta en dusch och börja fixa mig, för ikväll blire som sagt av till Micke för lite återträff med gamla klasskompisar. Toppen kväll!

Vendela

lördag morgon

JA HAR SOVIT 10 TIMMAR!!!  Så nu vet alla det. Jag är självklart super pigg och det älskar vi!

Inatt så födde min syrras hamster ungar! Woohoo, dem är så söööta, iaf när de är en vecka gamla...

Här är en bebis från förra kullen, från i våras

Nu ska jag i alla fall gå ner och äta mycket frukost, sen så ska jag till stallet. Ska bli en duktig tjej som inte ska ta bussen i onödan. Okey nej mitt busskort funkar bara inte på helgerna än så jag har inget val. Men ni kan ju få tro att jag super hurtig!




Asså Micke skickade världens sorgligaste klipp till mig. Jag hatar puffar, för jag hatar att förlora. Hehe (a)


Vendela

jag sover



Klockan är snart halv ett och som skulle lägga mig tidigt den här kvällen. Jaa juste. Men idag (lördag) så ska jag nörda mig i stallet och sen på kvällen så ska jag och några tjejer från gamla klassen ut till Micke på raksta och parta lite. Kommer bli grymt naajs, bara vi kommer ut dit. Skulle vara trevligt om man kom hem också, men det löser vi då!

Nu blir det att sova jeeettee mycket. Och eftersom man är van att gå upp sex varje morgon kommer jag säkert vakna vid den tiden som vanligt. Wonderbart!

Vendela

pms barn

Går inte att beskriva med ord hur trött jag är. Huvudet dunkar och mitt humör är sämst. Åååh gullig chey!

Och fy tusan vad jag är förvirrad. Min hjärna går på högvarv idag. Så jag stannar nog hemma ikväll. Orkar inte göra någonting. Just nu är det så galet jobbigt hemma, vill kunna stänga allting ute och bara försvinna bort från allt. Jag orkar inte prata med någon om det heller för då kommer tårarna. Känns som om ingen skulle förstå om jag berättade om hur jag faktiskt mår, därför håller jag allting för mig själv.

Nej usch för allt negativt. Ikväll blire fredagsmys hemma med film, chips och dipp. Det får en att må lite bättre för stunden i alla fall!


Alicias hamster håller just nu på att föda små hamsterbebisar.. Så nu ere dags igen! Söta små saker det där.


Vendela

ny hjälm

Blev på sämst humör efter lunch och tröttnade. Så jag drog från skolan och hämtade min ridhjälm vid djurgårn samtidigt som jag lämnade nyckeln till Pauline.

Efter det ringde jag mormor och vi bestämde att vi skulle åka till hästbiten och köpa en ridhjälm till mig som är min födelsepresent sen förra året.. Lite sen jag vet (a)
Jag åkte iaf till medis och gick in i kyrkan och väntade. Haha kände mig så random som satt där och muppade mig. Cool tjej!
Sen så mötte jag upp mormor och vi gick till Hästbiten. Den enda hjälmen som passade och var snyggast kostade såklart 2500 kr, och självklart kan inte mormor säga nej så nu är den finaste hjälmen min!! :D

Kom precis hem men ska snart springa till torget och köpa thai, sen dra vidare till stallet för att möta Felicia. Senare ikväll ere dessutom Uss möte. Speckad dag!


Min nya hjälm!



Vendela


geniet

Sitter i datasalen och leker smart! Vi har precis jobbat med att göra det HTPC. Min blev så snygg och helt perfekt!
Och snart ska vi promenixa till den läskiga matsalen och bli våldtagna. Nej men typ.
Nu kom läraren!

Vendela


dagen

Tuff dag = trött cheey!
Helt okey dag i skolan, humörsvängningar som vanligt men det är ju kul det me. Och jag får lika mycket panik varje gång som vi ska gå och käka. Den här veckan så har vi bytt matsal som vi käkar tillsammans med ett annat gymnasium där det bara går killar, bygg linjer och sånt skit. Och mer än halva matsalen är full av utlänningar. Och nej jag är inte rasist, men fan man blir ju livrädd för dem ändå! Galet kul!
Slutade dumt sent, men då drog iaf vi tjejer till Liljeholmens centrum och chillade runt. Jag köpte en tröja och ett par nygga jeans. Jag om skulle spara pengar till min och Marlenes plan... Det sprack ju direkt.


Tröjan om jag köpte idag på Ginatricot, 199 kr

Har ingen bild på jeansen men ni får leva med det!

Jag är å galet trött, men måste hinna ta en dusch och platta håret innan jag lägger mig. Så det är väl bäst jag sätter igång nu så jag blir klar idag.

Vendela


trötter

Klockan är 23.00 och jag kom precis hem från stallet. Hej jag är trött. Men det var riktigt mys där faktiskt, Hamilton vill bara gosa! Och sen så satt jag och pratade med Lina i mer än en timme om allt möjligt skit. Myyys!

Och imorgon ska jag ringa och boka tid hos frisören, jag och Marlene har en plan som kommer att ske innan jag åker till Spanien (tre veckor tills dess). Man lever bara en gång.

Nu måste jag seriöst gå och lägga mig, vill inte gå runt som en zombie imorgon me...

Vendela


pluggget

Bra start på terminen. Idag var första lektionen i datorkunskap, jag börjar med att komma försent. Blir så stolt över mig själv ibland!
Bra första intryck fick jag på läraren också, börja fråga om porr och skit. Han älskar mig! Mvg nästa.
Den här dagen kommer bli så oseriös, älskart.

Vendela

zombie

Nu förstår jag varför mamma ville att jag skulle lägga mig i tid... Har sovit ungefär 5,5 timmar och är allt annat än pigg. Fyfaan. Men snaaart så får jag träffa min tjejor! Galet vad man har saknat dem, tillsammans med dem kan man inte må annat än bra!
Nu ska jag fixa mig och sen blir det att halka iväg till bussen, in i de gamla rutinerna igen (y)


Bild på mig och Soooooofia

Vendela

smärta

Jag trodde seriöst att jag kommit över det där. Jag trodde jag lagt det bakom mig och börjat må bra igen. Men folk påminner mig om det varje dag och det går inte att beskriva med ord hur ont det gör. Jag vill inte ha tillbaka det, men varför gör det då så ont?

Försöker vara stark och glad, men jag orkar inte just nu.

Vendela


underbart!



Jag kan seriöst inte sluta titta på den här filmen. Ungen är ju så underbar så jag smälter. Älskare!

Vendela

ledig

Blev inget bloggande igår för jag mådde inge vidare och var dessutom i stallet hela jädra dagen.

Medans alla andra är i skolan och tycker synd om sig själva så är jag leeedig! Så nu ska jag gå och käka thaimat med Emilia och sen så ska vi plugga liitttee! Ska försöka iaf.
Sen ikväll så är det träning! Kommer bli en grym dag.



Vendela

feesthest

Igår så drog jag på fest med Lina, Sandra, Jennifer och Jossan någonstans i Kumla. Det var galet naajs faktiskt. Sjukt sköna människor som gjorde kvällen. Mot slutet kände jag att det räckte med dricka och typ drog ut för att vingla till bussen? Men jag gick självklart vilse. Helt plötsligt satt jag i en bil med Marcus och hans polare, och de hjälpte mig hem. Jäkla tur man har!
Imorse vaknade jag upp och visste seriöst inte vart min mobil var. Fick lite panik. Men hittade den tillslut på nallen. Och idag mår man inte så jädra bra, usch!






Kanske kommer mer bilder sen. Nu måste jag tvinga ner mig själv till stallet, är inte så jäkla pigg på det!

Vendela

partyprisse

Känt skit trist att blogga när man inte kan ladda upp bilder, jävla skit dator. Men men lite uppdatering ska det väl bli ändå.
Har inte gjort så mycket speciellt idag, har typ varit i stallet och fixat med hästen. Skönt det me!

Nu ska jag snart springa till bussen för ikväll ere fest med en massa folk! Ska dit med Lina, Jossan och Sandra och det kommer nog bli galet naajs!
Skriver om kvällen imorgon kväll.

Vendela

freedag

Orkar inte ladda datorn så det får bli ett snabbt inlägg om dagen..

Idag vid lunch så åkte jag och Felicia Alfredsson till centrum och käka på kinaresturangen. Och det går inte att beskriva hur mycket jag älskar kinamat, muuums!! Sen så promenixade vi förbi stallet och hälsade på hästarna plus mamma. Och sen under eftermiddan så färgade Felicia mitt hår. Och hehe... Jag har ju sagt att jag ville färga det ljusare och så, men det blev inte riktigt som jag ahde tänkt. Det blev svart typ. Men det blev riktigt bra faktiskt! Skönt att bli av med den blonda utväxten.

Nu under kvällen så kom Emilia över hit och så har vi haft filmkväll + fotat en massa oseriösa bilder, men dem får ni se imorgon eftersom den här datorn är cp och vägrar ladda upp bilder på bloggen. Synd.
Sen så avslutade vi med en kall promenad ute i snön med Piga. En riktigt mysig dag faktiskt!

Och juste, trodde att min katt Sallad dog idag. Det var hemskt! Linnea släppte ut Sallad på baksidan, och precis när hon stängde dörren så blev det ett snöras från taket, allt gick så fort och vi hann bara se att Sallad försökte ta sig in under altanen men inte var tillräckligt snabb.
Men efter ett tag så kunde vi gräva fram henne från altanen. Stackars lilla kissemissen :(


Godnatt!
Vendela

Harry Potter kväll

Det blev inte alls som planerat ikväll. Det slutade med att jag och Felicia åkte in till söder och såg Harry Potter på bio. Super mysigt! Jag råkade ju såklart göra bort mig under själva filmen. Så vet alla som va på samma bio som mig att jag är livrädd för ormar och de fick en ganska bra förklaring till de. Åååh jag är ganska bra på att göra bort mig ibland (y)

Neej nu ska jag faktiskt vara duktig och lägga mig i sängen o sova litttee!
Min dator har daaaamp så jag slänger in bild imorgon från idag (y)

Vendela

planering


Snöstorm i mitt hjärta.

Jag och tjejerna bestämde att vi ska dra till Heron City ikväll för att käka, bowla och se på Harry Potter. Det kommer bli perfekt! För de tror att jag hittar dit, men de tror så fel. Och sen så tror jag ju iofs inte att vi kommer komma fram dit med tanke på att det är kaos med SL nu. Dumma snön.

Vendela


snöstorm på g

Igår kväll så orkade jag seriöst inte göra något. Jag låg i soffan med mamma, tittade på film, nördade mig vid dator och mumsade vindruvor. Galet skönt! Sen så somnade jag ändå hyffsat tidigt, halv två typ? Åååh duktig tjej!

Idag så ska jag träffa Felicia och Lisa. Vi ska ha som en tjeeejdag. Men nu när jag tittar ut så tappar man ju lusten, varför kan inte busshållplatsen vara precis utanför mitt hus!? Snöstorm är det sista vi vill ha nu ju.
Piga kom precis in från att varit ute i 1 minut, hon är täckt av snö. Ååh så kul :(

Vendela

Förändring

Jag har ju länge snackat om att göra en förändring med mitt hår, har egentligen mörkblont hår men just nu ere mörkbrunt nästa svart. Jag trivs väldigt bra med mörkbrunt men är samtidigt trött på det. Det blir så vanligt och tråkigt i längden. Och jag hatar utväxten. Därför funderar jag på att skaffa en lite ljusare hårfärg med slingor och inte bara en färg. Men jag vet inte, tror inte jag kommer passa i det eftersom man är så van att se mig i de mörkare färgerna.

Har samlat ihop lite bilder på några tuffa hårfärger.

 
Högra bilden är för ljus för mig. Men jag har egentligen den färgen som är på den vänstra bilden. Och jag gillar när det är blandade slingor mellan mörkt och ljust.


 
Den här färgen är as tuff, mörkblont blandat med olika nyanser av ljusare blont och brunt. Typ något sånt skulle jag kunna tänka mig. Lite mer mörkare slingor också.



Den här liknar min riktiga färg, lite mer guldblond me mörkare grund. Skulle nog vara skönast. Men kanske lite tråkig..


 
Skulle verkligen vilja ha den här färgen, mörkbrunt med kastanjebruna och ljusare bruna slingor. Blir liksom inte bara en vanlig brun färg.



Den här färgen är jag också lite sugen på, rödbrunt. Tycker det är as snyggt om det blir bra gjort.


 
En vågad färg. Rött hår med bruna och blonda slingor. Tufft!


 
Mörkare grund med lite blandade slingor. Gillare.


 
Men jag tycker ändå att den färgen som jag har är jävligt snygg och man sköter om håret. Den här färgen är lite mörkare än den jag har men men. Skulle kunna tänk mig kastanjebrunt hår.

Beslutångest!!


Vendela


små potatis

Ibland tröttnar jag verkligen på att ha syskon, eller ibland? Nej typ hela tiden. Pågrund av dem så fick jag ingen sovmorgon, igen.

Igår så steriliserades ridskolans katter. Och ni som kanske kommer ihåg vet ju att det var jag som tog dit Pysen och Pysen när de var kattungar för några månader. Pyret var för liten att sterilisera men eftersom det har kommer kommit dit någon random katt till stallet helt av sig själv och bor där nu åkte den också til veterinären. Så pysen kastrerades och Pinglan (random katten) steriliserades. Så nu under 10-12 dagar ska Pinglan bo hemma hos oss under den tid som hon läker.
Hon är tydligen en jätte unik katt som är väldigt sällsynt, galet fin! Men inte riktigt tam.. Så nu när jag är ensam hemma kan jag inte spela lika hög musik som vanligt för då får väl hon en hjärtattack. Det suuuger!


Bild som visar att jag faktiskt älskar mina systrar ändå!

Nu ska jag dra till stallet och motionera min galning!

Vendela

skillad tjej

Idag skulle jag rida i ridhuset mellan 12 och 13. Tror ni inte jag vaknar kvart i tolv och fick panik! Jag slängde på mig kläderna snabbt som tusan och hann me bussen som gick hel och var sen i stallet 12.05. HUr elit är inte de?? Aah jag blir så stolt över mig själv ibland.

Efter att jag varit i stallet och muppat mig så drog jag hem till Emilia och var där resten av kvällen. Vi fortsatte titta på gossip girl serierna. Dem är galet bra, och man kommer verkligen på andra tankar. Love it.

Nu när jag kom hem så tog jag ett bad, men jag är så konstig och tycker det är så trist och för varmt att bada så jag ångrar mig varje gång. Och ändå så badar jag minst tre gånger i veckan. Jag har aldrig sagt att jag är normal.

Nej nu ska jag faktiskt försöka sova litteee, ,men först jag ska läsa lite ur min konstiga bok. As skum, det handlar om en tjej som sågat av sig tummen, aah näe jag fattar inte riktigt. Men men!
Natti natti



Vendela


trött chey

Det gick ganska bra hos den där psykologen. Han ställde en massa frågor om hela mitt liv osv. Och till slut så ville han göra en utredning för ADHD för han var ganska säker på att jag har det. Förvånar mig inte ens. Jag ska i alla fall tillbaka dit och prata om två veckor.

I början av lovet ville jag träffa folk heeela tiden och var typ upptagen 24/7. Men idag bestämde jag mig för att börja ta de lugnt istället. Funderar dessutom på att dra till Ljusterö i slutet av veckan. Saknar verkligen stället! Får se hur jag gör.

Ikväll blir jag nog bara hemma. Är så galet trött även fast jag inte gjort något speciellt. Så en filmkväll passar perfekt för mig just nu!



Om en månad är jag i Spanien! Galet.

Vendela


glatt emobarn

Jag har kommit på att jag är ganska oseriös av mig. Lite synd om de som tar mig seriöst..
Men i alla fall, just nu sitter jag ensam hemma och spränger högtalarna. Väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till BUP. Första gången jag ska dit idag. Egentligen vill jag inte dit eftersom då måste jag börja snacka om varför jag mår dåligt osv. Och nu under den senaste veckan jag bara stängt allt jobbigt inom mig och bara varit glad, vill helst fortsätta med det.

Slänger in något inlägg senare efter jag varit där, om jag orkar!

Vendela


Första inlägget *wohoo*

Nu har det blivit så illa att jag har gått och skaffat blogg (igen). Men det är inte mitt fel den här gången, nej det är mina dumma klasskompisar som tvingade mig in i det här. Dumma grupptryck.
Men i alla fall, jag skaffar inte blogg för att jag vill ha så hög statistik som möjligt osv, nej sörru jag är nämligen ett sånt där psykfall som måste skriva av sig om sina underbara dagar varje dag, typ..? Och bdb suger lite så jag hoppade över hit istället.
I den här bloggen kommer jag skippa hästsnacket faktiskt, i alla fall till en början. Men hästnörden hittar ni på min heeestbdb som vanligt.
Känner på mig att den här bloggen kommer att spåra ur totalt. Och jag älskare!


Bild från nyår på en onykter Vendela och sötaste kattungen

Vendela

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0