Heydär kött o blåbär!!


Uuunntzzzz



Världens bästa loooov!!

Det har blivit som en ovana att gå upp när Langen åker till jobbet på morgonen, jag kan verkligen inte somna om. Just nu när jag är hemma så är det ändå ganska lugnt, tänkte tvätta lite kläder o ta en dusch! Skönt att vara hmma igen.

Men snart ska jag nog ta och ringa Filippa, jäkla sömntuta hehehe. Tror vi ska ta moppen till skrubba och badaaaa medans alla killarna ändå jobbar. Vi tar tag i lovet och gör något bra av det!


Bästa låååten, fäääst ?

Jag levde, jag dog o kom tillbaka

Jahaa och nu kom jag ihåg att jag hade en blogg också, lite kul sådär. Har inte varit hemma sen midsommar och det känns som en evighet sen. De här dagarna har nog varit bland dem bästa i mitt liv, har aldrig skrattat och spårat så mycket på samma gång.

Jag och Filippa har festat o festat, haft tjejkväll, dygnat o levt farligt, pimpat sparkcyklar, rymt till värmdö med sköna människor o varit där i några dagar, nästan badat och gjort en maaaassa mer. Jag och Filippa har varit två stora muppar under hela helgen/veckan. Gryyymt!


Jag och Filippa blev avslöjade i garderoben av pojkarna..


När vi dygnade tog vi n sväng förbi Ica med våra sparkisar, men vi
var liiite för tidiga och kom dit en timme för tidigt.


I väntan på att Ica ska öppna..


Här kirrar chefen "frukost" när vi dygnat


Bild på våra pimpade sparkcyklar som vi fixade till, de blev sååå snygga!


Langen leker Tarzan när vi badade på Värmdö, gaalet!


Jag blev påhoppad av Filippa på bryggan, mindre kul..


Värmdö <3



Igår när vi var hemma igen kom vi på att det var lillördag (y)

Vendela

Glad midsommar!


Nu kör vi på utgång!


bajs

Bloggen dampar och jag kan inte ladda upp bilder, drf kommer jag bloggstrejka!

Words


You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Hoping with a fragile hope. We learn. We live.

Never give up on something you can't go a day without thinking about

Efter jag hade varit hos frisören åkte vi och släppte Hamilton på bete. Han ska få gå med ridläraren Annicas två hästar Git och Aina. Han verkade rätt nöjd över att få vara den enda killen i flocken ;)

Hamilton och lilla Git!

När jag kom hem sen på kvällen blev jag plötsligt super trött och emo, la mig i soffan o typ dog lite. Men efter en stund kom Fredrik och gjorde mig på bättre humör iaf, det behövdes. Båda var grymt trötta så vi gick typ o la oss vid halv tio hah? Super skönt! Han råkade ju iofs försova sig lite för mycket och då var klockan typ vid kvart i åtta, då kunde jag ändå inte somna om så nu sitter jag här och är lite muppig vid datorn.¨

Nu ska jag nog lägga mig i soffan o sätta på en bra film, finns ju ändå inget annat som man kan göra i det här vädret? Hörde precis att det började åska också, och nu är jag ensam. Wohoo!! Ääh fy fan vad jag hatar åska, det är verkligen ngt som jag inte klarar av.


Juste hehe, vi har typ tagit hem Pysen från stallet igen, lite random sådär hehe.. Han tycker iaf det är super skönt att få vara "hemma" igen, han känner igen sig och beter sig som en liten bebis igen. Världens gulligaste katt <3

Vendela

Jag som ville bli brunett igen..

Jaha dåligt med bloggande igår kanske hehe.. Men nu vare så att mitt hår råkade bli heeelt förstört i tisdags. Failade när vi slingade det och resultatet blev GULT! Jag överdriver inte ett skit :))) Fick självklart panik och hela familjen bara garvade när de såg mig.

Tidigt igår släpade jag me mig Emilia till alla frisörsalonger här i Tyresö och tillslut så fixade jag en tid på ett super bra ställe i centrum fast senare mot efter middagen. Så under tiden som vi väntade på att klockan skulle bli två åkte vi hem till mig och fixade naglarna.
Sen när jag var hos frisören trodde jag aldrig att de skulle kunna rädda mitt hår, trodde att jag skulle få gå runt och se ut som en guling hela sommaren, hur kul vore inte det liksom!? nej men min frisör var iaf grym!! As skön tjej som visste precis vad hon gjorde. Hon la i en lite ljusare och en mörkare färg i håret (slingor). Det blev såå mycket bättre än innan, nu ser det iaf inte ut som en peruk hehe.. Försökte fota håret men själva färgerna fastnar tyvärr inte på bild, ska fixa en bättre bild senare!


Det ser mycket mörkare ut på bild..

Sämst avslut på dagen!!!!

Har förstört mitt hår. Tack o hej jag kommer aldrig mer gå ut :))))

En bra start på dagen!

Jag var super duktig och pluggade klart allt igår, hur skönt som helst! Belönades med att Fredrik kom o sov här. Han åkte för typ en timme sen och då kunde jag inte somna om, inge kul o sova själv. Så jag gick upp o åt middagen som jag gjorde igår hehe.. Hur gott som helst ju :D Tänkte också vara muppig och platta håret men ångrade mig, kör på naturligt ändå.
Ska åka om 1,5 timme så nu blire nog att fördriva tiden med lite film!



Vendela

Hey rubrik


Det är just det jag behöver, trygghet..

Har precis lagat värsta goda mumsiga kanon bra middagen till familjen, fast jag kunde knappt äta eftersom jag mår så sjukt illa av min dumma medicin :( Känns surt men jag får väl börja acceptera det.
Nu ska vi snart åka och kvällsfodra hästarna och sedan måste jag faktiskt plugga! Ska skriva en liten uppsats om ensamhet, om jag gör det kommer jag iaf få VG i svenska. Då känns det ganska värt :)

Och imorgon ska jag upp tidigt för att åka till min doktor/psykolog med föräldrarna, känner lite ångest inför det. Han trycker alltid på rätt knappar o frågar just såna frågor som man alltid försöker glömma svaren till, och nu när mina föräldrar ska me kommer jag bara bli kall och stänga av. Hatar när man börja gräva i alla problemen, vill ju lägga allt bakom mig även fast jag vet att det inte går i längden.


Kör på mitt naturliga lockiga hår idag, det mår nog som bäst då.

Vendela


Turn up the love

Jahaa då var man utvilad och pigg igen, det är så vi jobbar! Är dessutom på grymt bra humör idag det ska jag fira med att åka ner till stallet och rida hästen för sista gången den här terminen sen blir det semester för oss båda. Kan nog behövas men ändå inte, han är ju mitt lilla lyckopiller som jag kan vända mig till när allt annat sviker.









Lite bilder som har tagits det här året. Lägg märke till hur ljus han har blivit.. ;)

Det går inte o cykla i vatten

Klockan är typ kvart i sju och jag är vaken, vad fan?? haha :(

Igår kväll kom Fredrik över hit och gjorde oss här hemma sällskap. Tittade på tv och bara segade, hur skönt som helst! Sedan sov han kvar här och nu har han precis åkt till jobbet, kan vara därför jag är vaken och inte kan somna om hehehe...

Ska ta me mig en varm kopp choklad upp till sängen o ge sömnen ett till försök nu!




Vendela

Just be happy, smile and laugh, it's easier that way!


Alla sagor har inte lyckliga slut

Ja den här dagen var varit riktigt naajs faktiskt! Har tittat på film med min systrar och fixat naglarna. Super mysigt med en syskondag. Hundarna har även tyckt att det varit skönt med lite extra kärlek.

Har precis varit ute på en liten promenad med hundisarna. Stannade vid sjön och bara satt där, hur skönt som helst. Allt kändes ganska bra för en stund. Men nu när jag sitter o tittar på Gossip girl och det inte går som man vill där blir man sådär töntigt depp bara för en dum serie haha.. Äsch rycker nog upp mig snart!

Sa nog ta en dusch och försöka tänka på allt som är bra, försöka..


Bild från skogsturen med hundarna nu under kvällen, fina Piga!

Mysväder!!

Åååh det bara öser ner, tycker ju iofs att det är ganska mysigt när det är sånt här väder och man ändå inte orkar fixa sig o gå ut. Hög mysfaktor på det! Bara sätta på en film o krypa ner under täcket, eeh ja det låter helt okey!
Nu ska jag sätta på en film med lillasyster!

Vendela

Every teardrop is a waterfall



Det är inte lätt när de är svårt!


Sometimes when I say "I'm okey", I want someone to look me in the eyes, hug me and say "I know you're not".


If you get a chance, take it. If it change your life, let it!

Jaa kvällen igår blev väldigt upp o ner som vanligt. Åkte först på fest med Josse hos Emil. Där var det lite människor som man kände igen från tidigare. Det var ganska naajs där men mitt humör sjönk mot slutet och det blev lite emoprat med Emil som förra gången haha, vi är ju så braa!
Vid ett gick sista bussen och jag pallade ändå inte vara kvar så jag åkte därifrån. Men istället hoppade jag av och mötte Sebbe. Vi gick runt o fyllesnackade ett tag innan vi gick till den fest som han kom ifrån. Där var iaf alla sköna människor som fick en på lite bättre humör, fick mig att glömma det jobbiga.
Sen skulle jag egentligen försöka ta mig hem men då tvingade Sebbe och Fredrik me mig hem till Sebbe och så blev det fyllekäk, perfekt! Sen sov jag och Fredrik hos Sebbe även fast jag borde ha dragit hem.

Idag jobbade jag stall i några timmar och det var riktigt skönt faktiskt, det fick mig att stänga av alla tankar för en stund. Sen tog jag och Hamilton en mysig skogstur, precis vad jag behövde idag.

Nu ringde precis en liten Ljusterömupp och försökte tvinga ut mig till ön igen, min tanke var ju faktiskt o åka ut dit idag. Men just nu är jag så sjukt trött o bakis haha, men jag kanske drar dit ändå. Vad ska man annars göra?



Världens bästa låt, lyssna o njut!



Idag stänger jag av all ångest och lever livet! Det är okey att spåra, det är sommarlov och allt kan hända!

Höjer musiken och låter allt spåra ur!



Tankarna blir till trassel..


Inga tankar att tänka, ingen längtan att längta

Kom hem för en stund sen och jag bara hostar o hostar. Nu när jag är själv igen kommer alla tankarna ikapp, funderingar som man försökt hålla sig borta ifrån. Jag försöker att inte ta det så seriöst, stänga ute alla känslorna. Men det är inte så lätt.

Fick precis veta att jag måste jobba några timmar på lördag. Så jag åker nog till Ljusterö på lördag eftermiddag istället. Imorgon blir det nog fest i Tyresö med Josse, spåååår!

Nu tänker jag låsa in mig i min lilla bubbla o vara emo.

Vendela

Min fina prins!


Allting har en mening, eller?


Sscchh

Har spenderat dagen med Felicia idag. Vet seriöst inte vad vi har gjort haha.. Men vid halv ett drog vi till stallet o mötte upp Celine. Sen så tog vi med Hamilton till ängen och så lät jag Celine rida lite som tack för att hon har fotat mig så mycket den här terminen. Hon var super duktig och det såg kanon bra ut :)
Jag red självklart lite också för o känna lite på han, och idag var han inte alls lika stel och trött som förut, sköönt!!
Eftersom jag höll lite lektion för Celine på ängen var jag tvungen o anstränga rösten, mindre bra kan jag säga er. Nu har jag knappt någon röst alls kvar, den försvinner sakta men säkert.. Jaaja den dyker väl upp senare.

Nu blir det en lååång dusch!! Sen ska jag nog möta upp Felicia igen.


Jag och Felicia i vintras

Vart försvann min röst?

Jahaa dagen igår? Mycket som hände. Men på kvällen drog jag med Emilia in till stan för att fira skolavslutningen med hennes klass. De var redan as packade när vi kom dit men det jämnade ut sig efter ett tag och det blev riktigt trevligt faktiskt. Vi var på något stort berg där också hela jäkla Kärrtorpgymnasiet var och festade. Det slutade med att jag satt inne bland den klungan och hade as kul.
Senare mot kvällen tröttnade jag och ville bara hem. Hade dock lite problem med att hitta och självklart otur med tunnelbanan. Fredrik var i alla fall snäll och hämtade hos vid gullmars och körde hem Emilia. Han stannade kvar och sov över hos mig också. Men stackarn fick inte mycket sömn eftersom han skulle upp tidigt o jobba..

Jag fick fick en ganska lång sovmorgon, bara det att den förkortades av att en viss Felicia Alfredsson som ringde och väckte mig!! Dumma henne. Så nu måste jag åka o möta henne för att vi ska dra vidare till centrum, kör nog på osminkat o mjukisar. Trött o sliten tjej? Oyes! Har dessutom ingen röst kvar, låter som en halvdöd kråka haha!
Så om ni ser ett vandrande lik idag, bli inte rädda det är nog bara jag!


Hellre såhär än ingenting alls!

Vendela

Brunett så hett!




Jag tar det som de kommer

Igår var jag hemma hela dagen och bara tog det lugnt. Lagade mat till familjen och det blev någon thailänskwok. Aaas gott blev det och familjen tyckte detsamma! Jag tycker faktiskt det är kul o laga mat, får satsa på o bli hemmafru hehe!
Senare mot kvällen kom Fredrik hit och sov kvar, super mysigt! Imorse drog han tidigt eftersom han skulle jobba, men jag somnade om och vaknade nu vid tolv!! Hej jag har verkligen fått sova ut? Grymt skönt :)

Skulle egentligen följa me på mina småsystrars skolavslutning men ja den är ju redan över haha.. Så nu tänker jag bara stanna hemma o lägga energi på att bli frisk! Kanske fördriver tiden med o baka lite, mums :D

 

You never where and never will be mine


You and me - Lifehouse

Hej sommarlov!!

Vaknade av klockradion vid typ halv åtta, jag minns att jag var påväg upp men sen när jag tittade på klockan igen var den plötsligt nio (a) Jahapp då råkade man försova sig utan att göra det med flit. När jag då gick upp kunde jag knappt gå, kroppen sa ifrån och jag tyckte så synd om mig själv. Gjorde en varm frukost åt halsen och la mig direkt i soffan. Mamma sjukanmälde mig också så jag slapp den onödiga skolan idag. Och imorgon är det bara någon onödig skolavslutning, trooor jag skippar den va. Så nu har jag sommarlov!! :D K'änns inte riktigt som det eftersom jag har så mycket skolarbeten som inte är klara, hehe ouupps.

Mina planer för veckan? Jag har hästen på torsdag och sen vet jag en fest i Tyresö nu på fredag. Men det som lockar mest är ju självklart Ljusterö. Så jag tror faktiskt att jag åker dit efter torsdag och stannar där i några dagar. Skulle vara awesome :)


Fullt seriös bild från förra året på Ljusterö..

Mamma håller på o proppar i mig någon hokuspokus medicin som gör att jag kommer bli frisk super snabbt, börjar redan känna resultat, yeey!!

Vendela


Hamsterpaj

Jag har gått o blivit sjuk, super kult! Ligger här i soffan o kan knappt röra mig, hela min kropp gör ont och det är iiinte skönt.

Den här dagen har ändå varit väldigt naajs, hade bara en lektion och det var i hästkunskap. Gjorde bara roliga saker så det var inte direkt ansträngande ^^ Slutade 10.30 och då åkte jag hem o vilade mig lite.
Lite senare köpte jag pizza och åkte hem till Felicia. Vi hade det super mys och var hos henne hela dagen. Nu på kvällen har vi tillbringat tiden nere i stallet, vi har tittat på lektioner, mumsat jordgubbar, hoppat upp o ner o dragit varandras armar ur led, varit allmänt störda och ridit. Ja vi blev kallade för tonåringarna i våran grupp idag haha!  En skön dag som fick mig på andra tankar för ett tag.

Nu måste jag sova så jag orkar upp till den sjukt onödiga skoldagen som är imorgon!


Juuuste, jag har hand om min syrras tre hamstrar + alla bebisarna nu när hon är borta. De är så sjukt söööta!!

Vendela

Jag vill vara 4 år igen

Svar till Johanna: Just nu känns det inte som det, speciellt inte när jag har så svårt till att öppna mig för folk.. Vågar inte lägga mina problem på andra och hoppas på att jag mår bättre av det. Vill veta att det kommer leda till något bra o inte bara fortsätta som innan.

God natt!

Vill kunna stänga av

Nu kom ångesten tillbaka och jag tror fan jag behöver hjälp, orkar inte hålla allting inom mig. Vill må bra, vill vara lycklig, hjälp? :(

I think about you every night and day..


Fix you - Coldplay

Det går om man inte ger upp

Idag orkar jag inte gå ut, blivit erbjuden att träffa lite olika folk men jag har verkligen ingen lust, vill tänka på mig själv ikväll vilket man måste göra då o då! Ska ändå upp tidigt imorgon o tävla och då kanske jag borde försöka samla lite energi, försöka iaf.


Slänger in en bild på hamstern Beauty som såldes idag och snälla Piga!

Vendela

Välkommen till verkligheten, det är såhär vi jobbar

Ja nu är det egentligen meningen att jag ska skriva om hur min kväll var igår och vad som hände, men när jag tänker tillbaka är allt en enda stor röra haha.. Kvällen spenderades iaf på Ljusterö med en massa härliga människor! Vi var lite överallt kändes det som men det slutade med att vi var kvar på krogen hela kvällen. Dansade, skrek, drack och hade hur kul som helst, en bra sammanfattning för kvällen! Super kul att lära känna tjejerna på ön lite bättre också, hur gulliga som helst :')
Och hur kommer det sig att folk alltid ringer en precis när man har minst kontroll? Mindre bra men det bjuder jag fan på!


Michelle, jag och Julia igår, stadiga tjejer!

Idag var Johan snäll och skjutsade mig till Danderyd så jag var hemma redan vid två, hur skönt som helst. Kan ju inte direkt säga att man är på topp idag men inte deppar jag för det inte! Och på onsdag får jag sommarlov så nästa helg blir det ett längre besök på Ljusterö igen, det gillar vi!! Det var så sjukt kul o träffa alla igen, en helt annan värld jämfört med Tyresö..

Vendela

Rymmer iväg lite

Fick typ ingen sömn inatt så jag struntade i skolan, kändes lite onödigt att åka dit för o äta lite frukt under en lektion. Jag åkte istället till centrum med Emilia. Jag köpte två shorts och ett as skönt linne, så nu är jag lite gladare heheh..

Nu är jag hemma och tänkte lägga mig i solen ett tag, vädret är lika perfekt som vanligt! Sen ikväll ska jag faktiskt åka till Ljusterö, johan ska hämta mig vid danderyd och sen får vi se vad som händer på ön. Kände att jag inte orkade vara kvar i Tyresö den här kvällen, måste komma på andra tankar!

Får se om jag bloggar ngt mer innan jag åker, det märker ni :)

Vendela


Hoppas på en bättre dag


Save me - Ron Rope

Kaos

Ja efter den här kvällen mår jag ju allt annat än bra. Kom hem vid nio och ville bara försvinna, vill göra slut på all ångest som tar över min kropp.

Vendela


Vi lever i en bastu!

Vaknade vid tio av att Felicia spamar med sms (okey 2 st) och ber mig att komma till Tyresö gymnasium och vara med i en inspelning som hon inte får se fören om 5 år. Jag fattade ingenting men åkte ändå dit så att jag var där vid halv ett. När jag kom dit fick jag sätta mig själv bakom en filmkamera i ett tomt rum och börja prata om Felicia, haha det var så sjuuukt svårt :O Visste inte vad jag skulle säga, men jag pratade väl om våran tid tsms, våran relation, hur hon är som person, vad jag känner osv. Det var jobbigt svårt att sitta o prata med en kamera som inte ger en någon respons hehe, men men nu är det gjort och Felicia kommer inte få se den filmen fören om 5 år! :D

När hon hade slutat för dagen åkte vi till hennes häst lite snabbt och sedan vidare till centrum för att köpa glass. Sen blev det en promenad i solen, hur skönt som helst!
När jag kom hem höll jag på att döö av värmeslag, men jag klagar inte, älskar svensk sommar!!

Nu sitter jag bara vid datorn och chillar med musik och tråkigheter. Väntar på att Micke ska höra av sig så att jag kan åka och hämta min dricka, han är allt annat än snabb. Planen för ikväll är att jag ska träffa Elliot, om det inte blir för sent såklart för imorgon är det skoola!



Vendela

Hemmakväll!

Jag orkade verkligen inte dra ut igen nu på kvällen, har försökt plugga lite och sen har jag bara tagit det lugnt. Jag och syrran lekte lite med kameran på datorn och muppade oss, fullt seriösa bilder.... hahah :D








Det positiva med att vara blond är att jag trivs mycket bättre utan smink, alltid ngt ahaha ^^

Ta dagen som den kommer, du lever bara en gång!

Mitt humör går upp o ner hela tiden. När jag har tagit medicinen är jag positiv och klarar av att ignorera allt trassel i huvudet, men på kvällen låser jag in mig i min egna lilla bubbla.

Men nu mår jag ändå huffsat okey, orkar inte tänka på allt jobbigt. Kanske drar ut lite senare också, ingen skola imorgon. Naaajs!!

Juste jag hade ett prov i hästkunskap idag och förra veckan. Båda gångerna var det jag som satt kvar längst och skrev, kände mig så duktig! och det roliga var att det kändes så sjukt bra, tycker det är ganska kul med prov när man är intresserad av ämnet, haha aa okey jag är bara intresserad av hästkunskap... :)


Set Fire to the Rain - Adele

Ångest

Nu går jag och lägger mig och hoppas på att jag vaknar upp i ett nytt liv, ciaooo!

Jag vill inte


Solbrillorna på!

Har bara haft två lektioner idag och det var samma ämne dessutom. Riktigt chill! När jag åkte till skolan var jag på perfekt humör, satt o log på bussen. Men sen när jag var påväg hem så försvann den känslan och jag blev en dryg mupp. Är fortfarande på dåligt humör och orkar inte göra någonting, eller så gör jag det.

Har legat på baksidan och solat i en timme och det är så sjuuuukt varmt just nu, blev för jobbigt så jag tog en kall dusch precis och orkar icke gå ut o lägga mig igen. Börjar få tillbaka den där ångesten igen, blää :(


Gör mig lycklig!

Vendela

Kom ihåg varför du gömde dig från just den känslan

Jahapp kom hem vid halv elva idag och har inte varit hemma sen igår eftermiddag, känns bra!

De här två dagarna har spenderats med en massa sköna människor lite överallt. Igår var jag mest med Fredrik och Sebbe. Sov kvar hos Sebbe med Fredrik igen och vi låg uppe o snackade till sju på morgonen och gick upp tolv dag, wwoooey! Idag så har vi mest varit ute i solen och bara steekt med grillning osv, så sjukt skön dag!

Nu ligger jag här i sängen och alla tankar bara snurrar runt i hjärnan, förvirrad tjej som måste slappna av lite kanske.

Vendela

Illamående tjej

Jaha så var man 2600 kr rikare! Fick lite smycken, en bok och lite fler saker så jag är nööjd :) Svårt för de vuxna o köpa saker till en när jag skälv inte ens vet vad jag önskar mig haha.. Då blir det alltid pengar!
Ikväll blir det förmodligen utgång igen, hoppas en viss person orkar hämta mig eftersom jag fortfarande inte har något busskort. Pappa köpte ju ett åt mig i fredags, men han tappade bort det innan jag hann få det, sådan dotter sådan far..?

Juste det är as skumt med facebook just nu, jag kan inte se några bilder? Venne om det är min dator som håller på att ge upp eller nått, känns lite så. Nu måste jag sluta vara datanörd och gå ner till gästerna igen!

Vendela

Pengarna rullar in som dem ska!

Svar till Clara: Självklart kommer jag göra det! :)

Nu rullar släkten in med presenter, och det ser ut som om det mest blir pengar idag ahaha, fast det gillar vi!


Best Thing I Never Had - Beyoncé

Kalas på g!

Åkte till stallet lite snabbt idag och fixade med de vanliga sysslorna men MH fick vila idag, tror det behövs!
Sen så har jag hjälp till o städa här hemma inför kalaset. Har precis gjort klart min jordgubbstårta också, hur fin som helst blev den!! :D Slänger in en dålig mobilbild på den, fixar en bättre senare.
Nu måste jag fixa mig lite för snart kommer gästerna!



Vendela


God morgon Sverige!


Save me - Shinedown

Hey boy, I really wanna be with you

Eftersom det nästan inte blev någon sömn för mig inatt är det inte så konstigt att jag ligger här och gäspar som en liten mupp. Är helt död och saknar sovsällskap! Nerå, det har varit riktigt skönt att bara vara hemma ikväll, film med familjen, bus på studsmattan med lillesyrran. Skön kväll :)

Imorgon ska jag ha släktkalas hemma, hoppas på lite roliga presenter.. :D Sen så är planen att jag ska träffa F. Tror jag blir hästfri imorgon också, strök mig nämligen från tävlingen som är på måndag för Hamilton känns inte helt okey just nu och jag är lite dampig av mig. Då är det bättre o ta en paus ifrån hästlivet och leva livet på ett annat sätt.

Sovdags!


Låten är ju för bra!


Country Song - Seether

Boy, you have turned my world upside down


Ghosts N Stuff - Deadmau5 feat. Rob Swire


Lyckad kväll som gav mig problem!

Kvällen igår var grym!! Perfekt födelsedag, orkar dock inte gå in på detaljer och händelser.

Emil körde precis hem mig och ja är typ helt död, skulle helst lägga mig i sängen o bara sooova bort dagen, men nej nej jag har en häst som måste tas hand om. Yeeey :(


17 ÅR!!


Trött tjej i lyxförpacking

Skulle egentligen ut nu under kvällen och träffa lite tjejer men jag var och är helt död. Nära på o somna hela tiden, o då ere bäst att stanna hemma! Förstår inte varför jag är så trött, låg ju i sängen till typ ett ju? Jaja kanske ska göra något åt saken o sova lite innan man blir äldre! Nu ere typ 20 min kvar tills jag fyller 17 år!!! Hur coolt är inte det liksom? Inte ett dugg, förstår inte riktigt grejen :)



God naatt!!


Just det här jag gömt mig ifrån


What A Feeling- Alex Gaudino Ft. Kelly Rowland

I, I wasn't even searching for love
That's usually when it creeps up you and
I know in my heart that it's true
Oh yeah
Boy you got my attention what's up?
My heart is beating
No one's got me opened so much
I think i'm dripping
Got my hands way up, I surrender to love!

What a feeling, to let it all do,
What a feeling, I'm loosing control
What a feeling, feels like I'm on top of the world
What a feeling, what a feeling, to let it all do
What a feeling, I'm loosing control
What a feeling, feels like I'm on top of the world
What a feeling, what a feeling
What a feeling, what a feeling

I, I used to think i'll never fall in love
It' like my favorite star I used to stare every night
In the sky oh yeah
Who, I loved the way you touch
My heart is beating
Boy, I just can get enough
You got me speechless
Got my hands way up, I surrender to love!

What a feeling, to let it all do,
What a feeling, I'm loosing control
What a feeling, feels like I'm on top of the world
What a feeling, what a feeling, to let it all do
What a feeling, I'm loosing control
What a feeling, feels like I'm on top of the world
What a feeling, what a feeling
What a feeling, what a feeling




Allt kan hända under en kväll

Igår var jag typ överallt i Tyresö med Matilda och härjade. Började med att vi åkte till Fornudden och hämtade dricka hos hennes pojkvän och lite andra killar. Sedan åkte vi till Petterboda och mötte upp Micke, Emma och någon annan kille. Vi letade fram en klippa och stannade där ett tag och drack. Sedan slutade det me att jag och Matilda satt i centrum och väntade på en buss som aldrig kom. Men vi hade tur och blev upphämtade av Fredrik och hans polare.
Vi åkte hem till Sebbe och så var vi typ 6 personer där och bara chillade. Sedan drog Matilda hem och jag blev ensam kvar med pojkarna. Sebbe var snäll och lånade ut sin säng så att jag och Fredrik kunde sova kvar, tur för mig eftersom jag på något sätt hade lyckats tappa bort mitt dumma busskort under kvällen..

Idag vaknade jag och var hur seg som helst, illamående, huvudvärk, jaa vi älskar dagen efter! Därför orkade varken jag eller F gå upp så vi låg typ och halvsov till ett haha.. Sedan var han snäll och körde hem mig.
Känns som om jag kanske borde ta tag i det där med busskortet, kan ju inte leva utan det!

Nu har jag varit hos Emilia och solat på baksidan bredvid poolen hela eftermiddagen, hur skönt som helst! Ska nog dra mig hemåt snart och laga middag till familljen. Skriver senare :)

Det är så vi göre här i Stockholm!


You and me



RSS 2.0