Den här dagen kan gå och ta sig!


<3


3000 kr fattigare

Jag hatar min dumma medicin, jag hatar hela mig som måste ta medicin. Jag vill vara normal. Blää!

Idag åkte jag och mamma till lyckås och så köpte jag en ny dressyrkavaj för 2000 kr.. + ett par ridbyxor och ridstrumpor. Bra saker som jag verkligen behövde! Så jaja nu är man 3000 kr fattigare men det känns bara bra när jag tänker på att jag har köpt det som behövdes.
Efter vi varit där åkte vi till Ica maxi och stohandlade. Under tiden som vi var där ville jag bara lägga mig ner på marken och dö. Mår så äckligt dåligt av min medicin ibland, går inte ens o förklara hur jobbigt det är. Och nej jag överdriver inte ett skit.

Nu på eftermiddagen red jag min fina fina häst så det fick mig att stänga av lite och tänka på annat. Det gick hur bra som helst och jag vet helt säkert att träningsvärken kommer kännas rätt bra imorgon.

Imorgon ska jag till skolan på förmiddagen men kommer dra redan vid tio för att jag ska till min nya doktor med mamma. Hoppas att vi kan komma på en lösning med medicinering osv.



Vendela

Lalalalaaaa


Får viljan igenom!

Jag gillar att mamma typ försöker protestera när man förklarar för henne att jag vägrar gå till skolan när det ändå bara är någon lekdag, men att hon sedan ger upp efter någon minut och ändrar sig helt och säger "Jaa men då kan du ju följa me mig till Ica Maxi och sen kan vi åka till lyckås för att köpa din kavaj" Jaa tack mamma!

Så idag blev jag hemma från skolan vilket känns aaas skönt!

Helgen

Ja den här helgen har varit lite upp o ner. I fredags var det race, eller ja det skulle vara det. Helt fel dag för mig att vara ute på eftersom jag mådde skit och bara ville ligga hemma o dö, men jag tvingades ut ändå. galet segt i början och jag var bara på sääämst humör. Men senare mot kvällen vaknade jag till och kom inte hem fören efter fyra.

Igår mådde jag grymt mycket bättre!! Var på bra humör och dansade runt på rosor haha. Råkade dessutom ta två koffeintabletter och då kan ni ju bara gissa hur speedad jag blev.. Var med en massa sköna människor och kände mig glad på riktigt. Senare mot kvällen/natten åkte vi ut o hetsade. Slutade med att jag, Dennis och Mike åkte iväg på en egen liten tur mitt ute i ingenstans. Drog hem tidigt för att sova, duktig tjej!!

Idag vaknade jag av världens jävla åska, trodde jag skulle dö. Åkte till stallet vid åtta och så var det dressyrträning med laget. Efter det red jag också min lille plutt Hamilton också. Både Zeb och Hamilton var suuuuper fina idag, stolt hästnörd!


Jag och Zeb idag på träningen
Foto: Johanna Lindholm

Just nu mår jag inge vidare, har mått illa sen igår kväll och det är iiiinte kuult. Ska ha kräftskiva med familjen snart så då tänker jag ignorera mitt illamående. Får se om jag drar ut senare också, Mike verkar ju inte ge upp iaf.

Vendela

smile bitch

Idag när jag vaknade ville jag inget hellre än att bara ligga kvar i sängen och krama kudden. Känner lite så nu me, har inte riktigt släppt tanken om att smyga upp till rummet igen och sova bort halva dagen, hur lockande låter inte det liksom?? Men nej jag måste börja skärpa till mig och inte slarva med skolan som jag gjorde innan sommaren. har bara matte b och två lektioner i hästkunskap idag så det blir nog inte så jobbigt vi ändå får vi hoppas.
Kommer dessutom dra tidigare från skolan för att åka till tandläkaren. Känns mindre kul men det går nog ganska snabbt ändå. Sen borde Mike hämta mig och då borde jag bli på bra humör! Ska försöka se allt från den ljusa sidan idag..



Livet är en bergodalbana

Mitt humör har typ spårat hur eller något. Ena stunden kan jag sitta o vara jeete glad och sedan ha värsta ångesten och ögonen fyllda med tårar. Det dåliga humöret tar över mer och mer för varje dag som går. Trött på mig själv oyes.

Men när min mörka sida inte tar alltför mycket plats mår jag typ as bra hehe. Skolan rullar faktiskt på ganska bra, jag har hållt mig i skinnet än så länge..

Imorgon är det Stockholm open, skönt att få komma ut lite igen!



Vendela


Sliten cheey hey!

Nu är jag äntligen hemma efter en tuff arbetsvecka på Karlshem. Kom hem sent som fan igår kväll och somnade direkt när jag la mig i sängen.

Veckan på Ekerö har varit helt sjukt jobbig men samtidigt galet kul! Det var 36 barn på lägret och vi hade hand om typ 50 hästar ahaha? Jag har haft en massa teorilektioner i frisering av hästar, jobbat stall, gått fram och tillbaka mellan massa hagar och hämtat hästar (typ 2 km till varje hage vilket blev typ 1,5 mil varje dag bara till hagarna), hjälpt till när barnen skulle bada med hästarna, det slutade med att jag simmade bredvid varje häst och badade hela mig! Sen så har jag också ridit till lite ponnysar i alla olika storlekar, haft hand om träningen till kadriljuppvisningen och sedan själva uppvisningen + en massa annat jobb.
Har haft fullt upp hela tiden så jag inte ens hunnit sätta mig ner för o äta. Därför är det väldigt skönt att vara hemma igen! Blev erbjuden att komma tillbaka och jobba hur mycket jag vill nästa år och då skulle jag till o me få vara ridlärare.. Naajs!! :D

Idag var det skola igen och jag orkar inte ens gå in på det. Min kropp fick typ ett dampfall av medicinen mitt under engelskan så jag var tvungen och gå. Sen dess har jag skakat i kroppen och är nervös hela tiden. Orkar inte.

Du är för bra för mig


Trance - 009 Sound System Dreamscape (HD)

Bort från Tyresö

Svar till Joline: Yeees han har stått på någon grusväg in till skogen i Västerhaninge! :)

Igår kväll var jag lite som en zombie. Låg mest i soffan o pratade med mig själv. Men sen mot kvällen drog Mike ut mig och sååkte vi två hem till Fredde där det var lite folk. Vi tittade på film och tog det chillepill! Sen åkte jag och lite grappar till donken. Men under hela den tiden som vi var där fick jag kämpa me att hålla ögonen öppna. Därför var det ganska skönt för mig o komma hem redan vid tio hehe..

Nu är väskorna packade och jag är allt annat än redo, men nu kör vi! Mot Karlshem :D

Vendela

Mange var fan där

Igår var det fest hemma hos Fredde igen. Det var sjukt kul faktiskt! Innan folket kom dit åkte jag och Fredde in till stan för o hämta tre galet fulla killar från Västerås. Resan hem från stan med de killarna i bilen är helt klart oförglömlig. Ett gott skratt förlänger livet så nu borde jag fan vara odödlig ahaha!

Under kvällen kom det massor med sköna människor, kommer inte ens ihåg hälften men jaja :D Jag hade i alla fall kul och var den som hade druckit minst vilket är ganska skönt idag.. Jag, Mike och Dennis åkte iväg på en egen liten resa mitt i natten, mat är ett måste! Jag är as nöjd med kvällen och det var ett bra avslut för det här lovet.

Imorgon åker jag till Karlshems ridläger på Ekerö och ska jobba där hela veckan. kommer inte hem fören om en vecka (på söndagen), dagen innan skolan börjar igen.. Yeey, eller!?
Nej men det ska bli lite coolt o åka iväg dit, förväntad tjej :D

Vendela

Hets på g!

Hästen har förvandlats till en galen hingst under sommaren tror jag, går icke o sitta på han längre, kaaos!?
Planerna för dagen ändrades eftersom Sarah var så seeeg. Drog istället o mötte upp Felicia i centrum och så köpte jag tre plagg, nööjd tjej!

Nu sitter jag o väntar på bättre tider, haha njaee. Men väntar på att killarna kan bli klara med sitt skit så vi kan åka ut!! Så sjukt jävla taggad whoopwhop!

Vendela

Säg inte ja när du egentligen menar nej!

Igår upptäckte jag att vi hade en levande mus inne i huset.. Det visade sig att Sallad hade tagit in den och sen bara skitit i den (blir inte ens förvånad). Som tur är så har vi ju lilla Pysen som alltid är inne, han vill aldrig gå ut för han tycker han lever i paradiset, så igår när jag upptäckte musen sprang jag och hämtade Pysen och då jäävlar förvandlades han till en liten jägare. Han tyckte det var så jäkla kul o försöka fånga den där lilla saken, dock är ju den nååågot mindre än Pysen så musen kom undan genom att gömma sig under pianot..
Men jakten är inte över än inte! Pysen går dit lite då o då för o se om han kan fixa det. Heheh tycker det är liiite kul..

Idag är jag dum i huvudet som går upp vid halv åtta, skulle helst vilja sova bort heela förmiddagen men men. Ska åka till stallet och raajda min pålle sedan under dagen ska jag in till stan med min fina vän Sarah och så ska vi väl försöka gå runt i lite affärer. Ska bli super kul att träffa henne igen ^^
Sen ikväll är det bilträff igen så då blire fan hets, naaaajs!!


Saaariiis o jag i vintras!

Vendela Orosco Lindström


Djungelvrål är sjukt nyttigt

Avbokade mina planer för dagen och stannade hemma. Är sjukt lat och orkar inte göra ett skit. Dessutom så vaknade jag med sämst humör pågrund av en sak som hände här hemma och då kände jag för o tycka synd om mig själv och bara vara ensam.
Har legat i soffan o gluttat film, ätit, spelat musik o ätit iigen haha.. Jäklar vad mycket jag hunnit med!


Svensk sommar är ju lite udda

Den här dagen har ju varit allt annat än torr. Har hamnat i alla regnskurar o kan inte direkt påstå att det varit skönt. När jag var klar i stallet o tänkte åka hem var det ju bara o sätta sig under tak igen o vänta. Det bara öööste ner och det lät som om jorden höll på o gå under av all åska.. Efter ett tag gick elen i stallet och då blev det kaos haha!
Jessica tvingade ut mig i regnet o så försökte vi få in alla 50 panikslagna hästar som bara ville in.. Mindre kul o försöka fånga alla dem. När vi var klara med det kände jag att man lika gärna kunde hoppa på moppen o simma hemåt i regnet för det gick inte o bli mer blöt ändå.

Så nu sitter jag här med en varm kopp o´boy o bara njuuter! Vill egentligen ta en dusch men vette fan om det är så bra när det åskar? Vågar inte ta risken. Det är det negativa med åska, man vill vara inne o bara mysa framför en film men det går ju typ inte. Eller jag får inte haha.


Bilden är från idag då jag och MH skrittade tillbaka mot stallet o såg att den mörka himlen var påväg mot oss.
Är glad att jag har en häst som inte bryr sig om åskan iaf!

Vendela


Nu orkar jag inte blunda länge till

Hur kommer mitt liv se ut om 1 år egentligen!? Får bara höra dåliga nyheter just nu och jag vill inte ens ta in det. Vill inte inse att mitt liv kommer förändras åt det sämre snart.



Fallen Leaves - Billy Talent

Look forward and learn from your mistakes


Vägrar inse vad som väntar



De här dagarna har varit hemska för mig psykiskt. Har varit ute med vänner heela tiden för att inte bli lämnad ensam hemma med alla tankar som drar ner mig under ytan. När jag väl är ute åker humöret upp o ner, men jag försöker hålla skenet uppe hela tiden!

Igår tog vi hem min finaste älskling. Både han och jag var super glada över o se varandra igen, han stod bara o pussade på mig hela tiden. För er som inte förstod så är det Hamilton jag menar ;) Hahah!
Nu ska jag åka ner till stallet o lär väl bli kvar där hela dagen med tanke på hur skitig han har blivit efter den här semestern. Ska dessutom börja sätta igång han idag, yeeey!

Hamilton igår när vi tog hem han från Västerhaninge!

FML


Du är mitt allt o jag vet seriöst inte vad jag kommer göra utan dig, snälla jag vill verkligen inte.

RSS 2.0