Finns ingen bättre!


Jag mår bra igen

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth


Låser in mig


Drar bort från Tyresö!

Sista arbetsdagen gick hur fint som helst, lite jobbigt o tungt på slutet bara.. Men nu är det över! Besöket på vårdcentralen gick snabbt också, fick reda på att jag måste operera tån i höst/vinter. Fy fan säger jag bara.

Kommer inte blogga något nu under helgen eftersom jag ska åka bort från Tyresö nu med Fredde o Mike. Skönt o komma undan från Tyresö ett tag.. :)

Shululululu!

Pizza till frukost är min grej!

Uppe före tuppen o svullar pizza, jamen det är väl helt okey? Min buss till jobbet går om 15 min, måste gå om 5 min o innan dess hunnit tvätta min lilla (stoooora) tå som har blivit värre. Ska till sjukhuset idag för nu säger både mamma och doktorn att det är farligt. Mitt pencellin hjälper icke..
 
Idag är det sista jobbdagen whooopehoop! Så efter allt som måste göras idag ska jag åka med Mike och Fredde till Mikes landställe. Ska bli grymt kul!

Måste gå till bussen nuuu.. :)

Vendela

Eeet frukt o va glad, typ

Känns som om den här dagen gör allt för o gå emot mig. Har tappat räkningen över hur många utbrott som jag har varit nära på o få, spårade ur två gånger o då va jag fan inte glad. Efter den här dagen på jobbet tycker jag verkligen inte om färgen röd, jävla skit färg.

Nu på kvällen träffade jag de vanliga folket. Vi åkte ut på brevik o fiskade. Fick lite sällskap av två gubbar o en kille som var lite onyktra o försökte fiska med nät, så vi hade lite underhållning iaf haha..

Det enda positiva med den här dagen var att jag o Felicia gick o köpte glass (kulor i bägare) på lunchrasten, dagens höjdpunkt haha.. :(

Nu ska jag sova!

Klistrar ett leende på läpparna

Är så galet trött just nu, bläää! Vill bara ligga kvar i sängen o sova bort hela dagen. Men nejnej nu ska vi jobba in pengar (y)

Fick lite sällskap vid frukostbordet som vanligt av min fina kisse Pysen, han försöker alltid charma till sig lite mat o smyger sig på en mer o mer hela tiden. Så söt hah


Vendela


Deppmode is on!

Åååh just nu mår jag åt helvete. Känner att jag är påväg in i en deppression snart igen, orkar verkligen inte. Sätter mig själv i jobbiga problem som inte är de lättaste o dra sig ur. Skit skit skit skit skit.

Idag har det varit aaas skönt på jobbet. Chefen släppte iväg mig o Felicia med elbilen helt ensamma i Haninge. Vi åkte runt o tog bort döda blommor överallt, grymt chill! Fick dessutom sluta tidigare o då träffade jag grabbsen. Vi var mest hemma hos Fredde o fixade med hans lilla "stuga" som han ska ha alla sina bilgrejer i. Jag är byggchef o då blir det självklart kanoners hehee, eller aa typ?

När vi var klara med det började jag istället hjälpa Mike med o laga bilradion och basen, förvånade mig själv o blev helt indragen i det. Kändes som om vi höll på i typ 10 min, men det var tydligen i 1,5 timme.. Woouups!
Sen träffade vi lite mer folk men eftersom jag var så himla nere kändes det bara helt ovärt o vara ute sent idag när jag ändå ska upp tidigt imorgon.

Nu ska jag ta ur och stoppa in i diskmaskinen och sedan gå upp till sängen o tycka synd om mig själv. Välkommen tillbaka ångest.

Varför vänta på något som ändå inte finns där

Igår regnade det heeela dagen så det betydde att vi inte kunde måla. Chill tänkte jag först men ångrade mig lika snabbt, vi fick istället börja gå runt o plocka skräp. Kulkul! Hahah nej men det var fan ganska naajs, vi gick med hög musik i öronen o skrek me i låtarna, dansade runt o var allmänt störda :) Picasso fick vara me oss o skjutsa runt oss överallt i Haninge haha, stackarn.

Efter jobbet drog jag o mötte Marlene o så fixade vi färg till mitt hår. Kan säga såhär, få ingen chock när ni ser mig haha. Alla frisörsalonger o de som jobbade på Kicks sa att jag inte skulle kunna färga mitt hår liite brunare utan att det skulle bli grönt, kaaos tänkte jag men vi körde på en färg som hade lite mer koppar í sig så det blev mer åt det röda än det gröna. Ååh jaa wiiips så var jag plötsligt brunett igen heheh :D Känns hel skumt men naajs!

När jag kom hem sen på kvällen hämtade Billie upp mig o så åkte vi hem till han o tittade på film. Älskar o titta på film när det regnar ute, super mysigt då ju :) Kom hem vid elva o var aaas trött så det bblev sängen direkt, typ!


Jag igår i regnet!

Jag måste bara våga ta steget mot verkligheten


En helt ny väg

Idag har jag faktiskt varit hemma hela dagen och det har varit super skönt! Tiden har gått snabbt som tusan o nu är det redan kväll o sovdags (nästan). Skulle ha träffat Billie nu under kvällen men kände att jag inte orkade gå ut idag, får spara det tills imorgon istället! :)

Imorgon ska jag åka hem till Marlene direkt efter jobbet o så ska vi försöka fixa till mitt hår. Ska slinga det lite mörkare o hoppas att jag kan bli nöjd för en gångs skull.. :p Sen efter det får jag hoppas att klockan inte är så mycket så jag kan träffa B.

Just nu ligger jag i soffan med mamma, Alicia och Linnea o mumsar ostbågar. Myyyskväll! Så nu ska jag sluta vara datanörd o glutta på tv med familjen.

Vendela

Som en stöt genom kroppen

Igår träffade jag grapparna som vanligt. På eftermiddagen vet jag seriöst inte vad vi gjorde. Typ var på Freddes jobb o fixade med bussarna hehe.. Ååh juste, jag, Mike o Billie skulle åka till högdalen med Freddes bil och hämta deck till Mikes bil. På vägen blir vi såklart stoppade av snuten, blev inte ens förvånad. Jäkla muppar!

Senare på kvällen taggade vi till lite mer, iaf jag och Billie haha! Vi var typ 7 bilar som var ute o lekte, galet naajs! Blev lite race osv. Men när klockan blev över tre började det bli lite segt o vi gled hemåt.

Idag är det typ storm? Blåser galet mycket och jag är så sjukt trött o seg. Får se vad man orkar me idag, skulle egentligen behöva en hemmadag/kväll eftersom jag börjar jobba imorgon igen. :(


Du kom som plåster på såren

Kvällen igår blev inte alls som vi hade tänkt oss. Vi skulle först på fest men ja det hände en sak o då ville vi icke dit längre lägre.  Då blev vi uppraggade av 5 st 11 åringar vid trollbäckens centrum haha. De försökte betala oss så att de kunde krama oss, vi fattade ingenting. Jag fick iaf flera pussar på kinden o en maaassa kramar haha :D Jag var tydligen pojkarnas drömtjej ;) Naajsnaajs!






Lite senare hämtade Fredde, Gb och Mike upp mig o Felicia. Sedan lekte vi med dem hela kvällen/natten. Alltid lika kul! Vid halv fyra skjutsade Mike hem mig med crossen, gullerå! O jäklar vilket tryck det är i den saken, köör ba kör!

Idag fick jag äntligen sovmorgon, så gaalet skönt! Och jag som lovade o väcka Fredde idag, det blev tvärtom haha! Får se vad som händer idag, lär väl träffa grabbsen idag me, lät så inatt iaf :)


NERO - 'PROMISES' (SKRILLEX AND NERO REMIX)

Fade into darkness


p-paarteey

Har faktiskt varit på väldigt bra humör idag. Jobbade först inne i verkstan o fixade en massa bort. När vi var klara med det jobbade vi ute med Saif o lekte trädgårdsmästare. Vi bossade över stackars Saif o det slutade med att jag tog över hans jobb med att klippa buskarna, haha galen tjej som egentligen inte borde få hålla såna stora saxar i händerna (a) (ååh vad fel det lät..)
Chefen lät dessutom både mig o Felicia att åka traktor, aas kul vare :D När klockan var halv tolv o det var en halvtimme kvar tills vi slutade fick chefen ett ryck o drog med mig, Felicia och killarna till kiosken o köpte glass till oss, eller ja iaf till oss tjejer heheh.. Så sköönt jobb :D

Har precis tagit ett långt bad o sedan försökt tvätta min dumma tå som inte borde få kallas tå längre. Gör så himla ont, kan ju knappt gå o det jobbigaste är att jag inte kan ha jeans för ena benet är för svullet haha! Och jag har inga skor heller eftersom jag inte får in foten, får köra på foppatofflor ikväll?



Bon, Bon - Pitbull

Försvinn från mina tankar

Igår när jag var på jobbet upptäckte jag att min fot var svullen som jag vet inte vad. För er som inte vet så har jag haft nageltrång i typ en vecka nu och i början av veckan blev tån värre och i onsdags svullnade hela foten upp och jag har haft svårt o gå. Då skickade chefen mig och Felicia till akuten o så fick jag reda på att jag fått en jobbig inflammation i foten som har spridit sig upp för benet och ja det var typ blodförgiftning. Jag har ju en sån jäkla otur just nu känner jag haha, skadar mig hela tiden.

Fredde, Mike och Gb hämtade mig på jobbet o så åkte de o lämnade mig o Lina hemma hos mig. Jag och Lina lagade middag till oss o min familj som kom hem igår under kvällen. Efter vi käkat hämtade Fredde oss igen.
Under kvällen hamnade vi lite överallt som vanligt. Vi hade ett litet möte med polisen också, flera stycken ute igår o försökte sätta dit folk, men vi slapp få skit (y)
Kom hem vid tolv vilket är tidigt om man jämör med de andra kvällarna. Så fick lite mer sömn inatt., gryyymt!

Vendela

Bomfalleralla

Jahaaa o vad hände med vädret då? Var inte lätt o kliva upp från sängen när man hörde att det regnade utanför fönstret o speciellt inte när man bara sovit 4 timmar.  Taggad för jobb??? Njaaaeeee!

Igår var jag grinig som faaan hela dagen på jobbet, irriterade mig på allt hehe. Stackar Felicia som tvingades dra med mig..
Efter jobbet kom Fredde, Lina, Mike och Gb hem till mig o så lagade vi köttfärsås o spagetti till middag. Det blev gryyymt!
Sen under kvällen åkte vi runt med Mikes bil o gjorde allt osäkert. Vi drog ner till Brevik ett tag o fiskade, Fredde fick upp en massa gäddor faktiskt!
Nejmen den kvällen var riktigt kul, blev mycket bilåkande och testande av hur mycket den pallade. De fixade även än ny baslåda till bilen så jag och Lina fick både massage och fest i baksätet hehe..

Kom hem vid halv två igår o jotack det känns idag, sliten? Heheh.. Och idag ommer mina föräldrar hem igen, trist!




Kör bara kör

Igår var jag ute hela kvällen och kom inte hem fören vid två, amen det är ju bra!? Var med Fredde, Lina, GB och Micke o vi var ute o åkte runt i Tyresö, fiskade ute på brevik, spelade nördspel, åkte ännu mer bil o cross osv. Behövde verkligen den kvällen, det fick mig på andra tankar o jag mådde bra!

Nu har jag bara sovit 3,5 timme o ska snart åka till jobbet, yeeey! Får skylla mig själv jag vet. Men jag lär nog överleva :O))

Heeejdoo!

Vill inte öppna ögonen o inse vad som händer

Nu är man lämnad ensam hemma igen då. Familjen drog på kryssning till Riga o kommer hem på torsdag kväll. Lovade mamma o inte skada mig den här gången när de är borta, ska försöka hålla mitt löfte..

Tycker ändå det är ganska skönt o vara ensam hemma, får göra lite som jag vill vilket är galet skönt! Just nu håller jag på o olagar mat till mig själv. Hemmagjord potatismos, köttbullar och gräddsås. Men hur gott låter inte det då?? Aas gott ska det bli iaf. Gjorde extra mycket så jag kunde ta me till lunchen imorgon, känner mig lite vuxen hehe.

Senare ikväll blir det nog att dra ut, träffa lite galningar o leka runt i Tyresö? Ja tack!

Vendela

Låter regnet skölja bort all ångest

Har skrattat bort hela dagen. Glömde ta min dampmedicin och då orkade jag inte samla mig, spårade ur helt enkelt. Bajs dag.

Nu ligger jag här i soffan o är helt död. Det regnar ute o det fåre gärna göra hela veckan, så positiv är jag.. Kanske drar ut en stund senare också, Orre ville iaf få ut mig så vi får se hur mycket energi jag orkar samla ihop på två timmar.


Sur chey

Hemskt bra låt



Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Se upp i trafiken för här kommer jag!

Pizza hut och bio ígår med ett sköönt gäng, vi var 10 pers som tog upp halva biosalongen, typ.. Haha näe men det var en riktigt kul kväll. Alltid lika kul o lära känna nytt folk ju :) Vi såg Harry Potter och jaa det var grym, trist att det var sista filmen bara.
Efter bion var jag egentligen aaas trött o ville bara hem, men drog istället hem till Jimmy där Chribbs också var. Vi tittade på lite film o var allmänt störda (jag). Men vid tre orkade jag itne längre o då var Chribbs snäll o körde hem mig. Sedan somnade jag typ direkt, hehe trött chey!

Idag tvingades jag upp vid tio och så åkte jag me mamma o Linnea till Karlshem för att lillskiten skulle på ridläger o vara där i en vecka. Jag följde mest me för o se hur det gick till där borta osv eftersom jag ska jobba där v. 33. Taggad som satan för det är ett as fint ställe!

Nu har jag legat på baksiodan o fixat naglarna i solen, slappat o haft det bra liksom. Men nu ska jag dra upp mamma för jag vill övningsköra. Har ju tagit en liten paus ifrån det eftersom jag har varit så dampig i humöret och verkligen itne haft någon lust, men nu vill jag ta tag i det!

Ciaaooo

<3


Sol, regn, moln, damp

När man vaknar på morgonen o har 3 missade samtal, 20 sms från helt olika människor undrar man om världen höll på o gå under inatt eller nått haha..

Jag somnade direkt när jag la mig i sängen, var ett tag sen som jag var så trött. Men självklart vaknar man tidigt ändå eftersom kroppen är inställd på det, blööö. Jaja jag och pappa är de enda som är uppe och jag har redan ätit frukost. Eller njae frukost kanske det inte borde kallas, jag kan ju inte äta frukost så jag äter ju alltid middag till frukost hehe.. Så idag blev det potatisgratäng haha bra start på dagen!

Ska snart duscha o sånt, sedan ska vi tjejer i familjen + Felicia åka till betet o hälsa på hästarna. Så det lär ju komma in lite bilder från det sen :)

Vendela

Vädret har damp

Idag var det inte lika kul o vara trött, orkade inte ens ta fram humorn. Eftersom det regnade var vi i verkstan o fixade med två stoooora bord som vi ställt in tidigare i veckan om det skulle bli regn. Det var sjukt tufft o jobbigt för kroppen men vi kämpade på ändå. Båtlack i håret fick jag också, yeeey!

Slutade tolv och då åkte vi till centrum o käkade lunch, sedan mötte vi upp Linus o kirrade lite film. Sedan åkte jag hem för o samla lite energi. Men när jag kom hem kände jag bara hur trött jag var, så då bokade jag in en hemmakväll idag, det behövs! För imorgon blir det utgång.

Jag klippte förresten mammas hår idag, första gången! Det blev super bra, när jag väl lägger ner energi i något måste det bli perfekt haha. Mamma blev jätte glad o nöjd, tur det :D Kort blev det också hehe..

Nu måste jag lägga mig i soffan o bara släppa allt för ett tag. Börjar känna av huvudet nu o borde verkligen vila ut. Nu kör vi!


BÄSTA JU!!

Men god härlig morgon!

Vaknar upp för tidigt som vanligt och får en chock över vädret. Spöregn? Vad hände på vägen liksom. Vilken tur att vi ändå slutar klockan 12 på fredagar för det finns nog ändå inte så mycket o gör nu när det regnar, syyynd!

Idag mår min kropp inte så jäkla bra heller, min rygg blir bara sämre o sämre för varje arbetsdag som går och så har jag en massa träningsvärk. Tufft jobb, det är inte bara måla med pensel.

Nu ska jag äta middag till frukost och sedan springa i regnet till bussen, myyys!

Vendela

Ärlighet varar längst, o så vare inte så!

Jaah asså den här dagen har varit helt spårad. Det har varit en sån dag då jag borde tagit 4 adhdpiller istället för 2. Hehehe.. Sov 5 timmar max inatt vilket betydde att jag har haft en helt störd humor idag. Resvägen till jobbet minns jag knappt för att det var så flumm haha. Jäkla luffare.
Sista timmarna på jobbet var allt annat än seriösa, vi kunde knappt stå upp för att vi skrattade så mycket. Jaaa trötta tjejer som älskar sitt jobb heheh..

Efter jobbet åkte vi hem till Felicia och så kom hennes syster med familj dit och så åt vi värsta goda mumsiga middagen! Men efter middagen höll jag seriöst på att somna och vädret blev ju bara värre o värre vilket ledde till att jag åkte hem.

Nu sitter jag här, heelt jäkla slut är jag. Tänker lägga mig i soffan o glutta tv ett tag och sen blir det fan sovdags. Måste ta igen lite sömn från förra natten!




Bilder från dagen!

All that you want is wrong

Igår kväll mådde jag inte så jäkla bra efter arbetsdagen, kan inte direkt säga att jag gör det nu heller. För tidigt o börja jobba för min kropp, borde vänta på att den blir frisk men orkar inte.

Minns inte riktigt vad jag gjorde igår, typ slappade o samlade energi. Familjen kom hem också vilket var rätt skönt! Så det blev filmtittande tillsammans med Alicia, super mysigt ^^ Senare mot kvällen kom Langen också så jag slapp sova själv, ännu bättre!

Imorse var jag lika seg som alltid, tur att Langen var här så jag kunde få skjuts till centrum. Jag är verkligen sämst på att passa tider, kanske drf jag alltid missar bussen. På jobbet var jag och Felicia riktigt duktiga, effektiva brudar! Nu är vi klara med två lekplatser, så gryymma!! Bästa jobbet, helt klart :)


Felicia idag innan vi blev seriösa..

Let the rain wash away all the pain of yesterday



Honey and the Moon - Joseph Arthur

Målare

Igår var tanken att jag skulle ligga i soffan hela dagen och ta det lugnt, men om man heter Vendela och har damp så går det inte. Fredrik kom på eftermiddagen och försökte få mig lugn, gick sådär. Men vi gick iaf o la oss tidigt vilket var bra!

Idag åkte jag faktiskt till jobbet, även fast jag inte får jobba på ett tag ville jag inte ligga hemma o ha ångest. Och mitt jobb är så galet naajs! Jag och Felicia jobbar som målare i Haninge, vi jobbar bara med varandra fast vi har två 20 åriga killar + 3 as sköna gubbar som arbetspolare också vilket är awesome!!
Klart jag tyckte det var jobbigt med huvudet idag men jag bet ihop och målade på ändå. Och nu på eftermiddagen började det regna lite vilket betydde att vi fick gå hem tidigare, och då får vi betalt ändå ;) Jaa mitt jobb är grymt!

Lite bilder från idag!





Inget huvud kvar

Orkar inte sitta vid datorn så länge men det jag kan säga om den här helgen, sjuuuukt störd helg. I lördags hade jag till en början super kul, var med en massa trevligt folk o mot slutet blev det fyllekörning med bil, hoppsan? haha.. Burken vid kumla, såklart en standard! Men sedan blev avslutet på den kvällen inte så jäkla rolig. Ambulansen kom o jag låg o grina som en jävla mongolid.

Hela dagen igår spenderade jag på akuten, utan mat o sömn och smärtan som typ tog död på mig. Nej jag var inte så jäkla glad. Doktorn var väldogt orolig över mitt huvud och hals men fick ändå diagnosen kraftig hjärnskakning!

Känns som om hjärnskakningar dras till mig eller något, en gång om året eller vadå? Den här gången är helt klart värst, och själva olyckan var hemsk, aldrig varit så rädd och haft så ont. Orkar inte skriva om själva händelsen.

Som jag har skrivit tidigare så är jag ensam hemma i flera dagar så inga fräldrar har jag som kan ta hand om mig, bara en orolig mamma som ringer flera gånger per dag hehe.. Men iaf, det betyder att jag måste klara mig själv! Har lilla Pysen och hamstrarna som sällskap men det är inte direkt någon tröst.

Nu måste jag försöka ta mig till torget o köpa hem mat från affären, känner mig lite vuxen då faktiskt!


Jag och Filippa i lördags! :)

Borta bra men hemma är helt klart bäst!


Blundar för problemen

Idag har jag spenderat dagen med min underbara familj. Man märker verkligen skillnad på ens föräldrar när de har semester, inte samma personer, skönt för oss barn!

Vi har varit ute med båten och haft lite picknick Super mysigt o satan vad kul det är att åka båt. Känslan är obeskrivlig! Älskar våran nya båt ^^

Nu ska jag ut o träffa en massa folk, Julia borde vara här vilken sekund som helst för att hämta mig. Bäst jag skyndar mig! :D


Piga idag när vi var ute med båten, finaste!

Spååårat

Ja då har man blivit alkoholförgiftad också, galet! Nej usch inget jag gör om heh. Kanske borde ta det här med medicinen lite mer seriöst innan det spårar ur totalt, om det nu kan bli värre. Det roligaste var nog ändå mina systrars förklaringar om min hemkomst under natten. De lär sig av mina misstag iaf!

Idag då. Första halvan av dagen var ett rent helvete, ville bara . Men sedan har jag mått bättre o bättre. Jag kan ju iofs inte säga att jag mår perfekt just nu för det gör jag verkligen inte haha.
Har spenderat dagen med familjen faktiskt, super mysigt! Vi har ju hela huset för oss själva o det är så skönt! Perfekt dag, alla har kommit varandra så mycket närmare och humöret är på topp hos hela familjen.

Nu ska vi ha familjekväll också. Vi har precis käkat thaimat och nu ska vi sätta på en film, perfekt!!



Vendela


Don't Stop The Party


Blundar för smärtan


Allt det där har jag och Linnea plockat idag, 1 liter blåbär. Galna flickor i blåbärsskogen.. Hundarna följde me och åt direkt från buskarna, smartingar!

Nu på kvällen var vi ett gäng som åkte till skrubba, pojkarna badade som vanligt. Sedan drog vi vidare till Kumla skolan och spelade burken, så jäkla kul :D Jag orkade ju iofs bara vara med en runda eftersom jag höll på o kissa på mig o hade sämst skor hehe (a) Men när jag väl var med fick jag värsta kicken! Kanon kul.

Just nu ligger jag i sängen med mysigaste Pysen, han har ju varit borta i mer än en vecka så nu är han helt tokig, vill bara pussas hela tiden! Myskillen.

Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt för o duscha, packa osv. Sedan tar jag och familjen båten till Ljusterö, åååh vad skönt det ska bli :D Bort från allt för några dagar, naajs!



Sista kullen

Just nu är hamsterungarna hur söta som helst, små lurviga bollar! Måste bara dela med mig av lite bilder på dem ^^




Jag tror jag döör lite....


FEEEST

Jaha hur glad är inte jag just nu då? Typ as glad whooopwhoop!

Imorgon ska jag och min familj åka till Ljusterö för vi ska passa farmor och farfars hus medans de ska vara borta i en hel jääkla vecka. Jag kommer självklart inte stanna i en hel vecka men i några dagar iaf, och när jag är där med familjen finns det inga regler, Vendela får leka hur hon vill med vilka hon vill, hooohoho! Lite galet sådäääeeer va.
Sen när jag kommer hem blir jag hemma med tomt hus, hur naajs? Aaa den här veckan luktar rätt så bra asså!

Jaha planerna för idag då? Ingen jäkla aning och jag bryr mig faktiskt inte. En sak som jag måste göra är att hämta lite saker hos Sebbe som jag råkat glömma där. Nu ska jag ut med hundarna och plocka blåbär i skogen :D


Little Bad Girl - David Guetta feat. Taio Cruz & Ludacris

Kramar min kudde o drömmer mig bort!


What are words if you don't really mean them?

Idag har jag varit med min fina vän Felicia och shoppat lite. Koncentrerade mig bara på att köpa underkläder idag eftersom jag verkligen behövde det. Efter den här dagen kan jag ju lugnt säga att jag inte behöver fylla på den lådan på ett bra tag haha.. Knas. Är nöjd med mina köp iaf så det är huvudsaken! :)

Har även suttit me i bilen när Felicia övingskörde, jag satt i baksätet och hyperventilerade typ ahah! Nej usch vad läskigt det var, muppbarn.

Blir nog en lugn kväll idag med för jag har glömt o ta min medicin nu i två dagar och det tar rätt hårt på kroppen, mår skit. Så imorgon ska jag verkligen inte glömma mina jäkla piller, orkar inte vara energilös ännu en kväll!

Vendela

Det blåser ute


Everybody wants happiness, nobody wants pain
But you can't have a rainbow without a little rain

Inte alltid perfekt, men ändå helt okey

Har precis tagit ett långt och skönt bad, nu sitter jag med handduken snurrad runt huvudet och dricker sprite med sugrör. Smuutt! Vädret där ute ser inte så lockande ut, så det luktar hemmakväll med lite mys. Precis vad jag behöver just nu. Kroppen orkar inte vara ute o leka hela dagarna/kvällarna, så nu tänker jag belöna mig själv med lite lugn.

De här senaste dagarna har varit väldigt skumma, de har innehållit massor med tårar, skrik, ångest, skratt, lycka, kärlek, ren glädje och ja en bra sammanfattning av det hela, förvirrad tjej. Heheh jaaa jag förstår knappt själv vad jag har gått igenom. Men inatt så löste sig det mesta, eller ja det jobbigaste iaf.

Vaknade upp med Langen hemma hos Sebbe (ovanligt?), vi låg kvar i sängen till fyra haha, seeegt men grymt skönt. Sedan drog jag till centrum o mötte upp Felicia och Linus. Jag köpte me mig kinamat o åkte hem efter en stund. Och nu sitter jag här några timmar senare, mätt o trött men lite halft nöjd också.

Nu blir det nog film, myyys!


Att det kan vända så snabbt

Har varit i Skrubba hela dagen med en massa sköna människor, solat o badat. Just då mådde jag riktigt bra som vanligt, allt kändes så lätt o perfekt. Senare mot kvällem tog all min energi slut, jag orkade inte ens garva åt killarnas spårade skämt. När vi hade suttit hos Jeppe ett tag och jag fått i mig lite energi åkte vi iväg till skrubba. Det var faktiskt väldigt lugnt o skönt där, men jag blev bara mer o mer emo. Så mot slutet satt jag och Filippa som två mongolider på berget o surade.

Skulle egentligen ha följt me några hem till Jeppe o glutta på Beck, men ångesten tog över så jag drog hem. Så nu har jag legat här i soffan o försökt tröstäta, men inte ens det går. Emobarn hey hey.

I love the way you lie..

Vendela

RSS 2.0