Ingen sovmorgon här inte!

Blev ingen sovmorgon för mig idag, gick upp åtta för att åka till tandläkaren med hästen. Även fast jag bara hade sovit 6 timmar så var jag ovanligt pigg? Så fort det handlar om hästar så funkar tidiga dagar hur bra som helst. På väg hem från kliniken så stannade vi till vid Ica Maxi och så hjälpte jag mamma. Duktig cheey!

Nu ska jag och Alicia titta på inspelningen från igår, Walking dead. Hoppas det är lika bra eller ännu bättre det här avsnittet..


I Don't Mind If You Don't Mind- Ron Pope

/Vendela

Walking dead

Ikväll är det andra avsnittet av Walking dead. Så sjukt bra serie!! Jag kommer vara som fastklistrad vid tvn (y)





/Vendela

Apelsinfreak

Det är nu på vintern som man ska passa på att äta frukt, speciellt apelsiner! Jag har typ blivit helt besatt av att mumsa på apelsin, äter nästan flera stycken om dagen haha.. Tur att det är nyttigt i alla fall!


MUUUMS!

/Vendela


Min naturliga hårfärg



Hittade den här bilden och då såg jag hur blond jag egentligen är! Och dessutom hur tjockt hår jag hade innan jag började bränna bort det varje dag.. Dumma mig! Jaja nu har jag i alla fall börjat ändra tillbaka till min naturliga hårfärg, en sak i taget! Blir många hårinpackningar och att inte platta håret lika ofta så är jag nog tillbaka till mitt riktiga ja snart!

/Vendela

Mvg barnet!

Kort om dagen:

* Jag håller på med akvariumen och grodbebisarna på praktiskt djurskötsel nu och jag tycker typ det är kul?

* Vi dansade salsa me samma killar som förra veckan. Jag var förvånande bra! Riktigt kul faktiskt ^^

* Fick reda på slutbetyget i Arbetsliv och naturbruk, MVG!!! Wohooo :D

* Mindre kul att sluta fyra på en fredag men men..

Har varit på riktigt bra humör idag, har en sån underbar klass som alltid får en på andra tankar! Älskare.



/Vendela

hundcheyen

Sitter i soffan och nördar mig me både dator och tv, naaajs! Inte nog med det, har sällskap av tre charmiga hundisar som ligger och snarkar bredvid/på mig. Sötisar! Ska snart ta och gå ut med galningarna och leka i snön.


Charmigaste Piga

/Vendela

Fan.

Min mentor ringde och varnade mamma idag och sa att jag har för hög frånvaro i skolan. Kul.

Tiden i Tyresö skola

Har tröttnat helt på att plugga, har ingen lust alls längre! Har blivit en sån där slapp jävel som jag var i Tyresö skola.. Haha okey nej så illa är det nog inte! Har i alla fall tittat igenom lite bilder från fjortis tiden i Tyresö skola med en viss Pernilla Knas Krånghed. Bilderna väcker minnen!





























Nu gick det inte att lägga upp fler bilder haha.. Men det får räcka, bilderna säger sitt!

/Vendela


Emobarn här

Skulle gå upp tio i sex men kunde inte. Låg som fastklistrad i sängen och hade verkligen ingen lust att gå till skoloan. Så jag somnade om och vaknade sen vid halv elva av att en dampig Moa tvingar mig att åka till skolan. Eftersom jag är såååå snäll så tänker jag faktiskt göra som hon säger. Osminkad, mjukisklädd tjej blev det idag, matchar mitt humör. Är ju sjukskriven idag så jag behöver ju ändå inte plugga på lektionerna.. Bara sitta där och se galen ut, det är så jag göre!


Får en chock varje gång jag ser mig själv i spegeln..

/Vendela


21 februari




Såg film om pingviners liv idag. Såååå jäkla söta!! Vill ha en liten pingvinbebis! Själva filmen sög men det som höll mig vaken var bebisarna, haha.. Slutade vid ett och då åkte jag raka vägen hem. Lunchade lite med mamma och sen så bakade jag en sockerkaka och den blev kanoners! Eller näe den blev typ bränd.

Snart ska jag väl dra mig till stallet och rida, skönt att komma bort från alla tankar!


Vi har så gryymt snygga kläder när vi har djurskötsel nu på mornarna.. Haha!

/Vendela

Bus

I somras så försökte vi para vår lilla hund Zingo med en chihuahua, Bus, men han visst inte hur man gjorde så det gick icke. Men efter det så fick vi börja vara hundvakt åt lilla Bus. Och nu idag så kom han till oss igen för hans ägare ska åka till Thailand. Så nu kommer det bo en liten chihuahua hos oss i två veckor! Världens underbaraste hund.




Lilla hunden Bus

/Vendela

Ljushårig cheey



Rip mitt hår

Sitter här på golvet och gråter samtidigt som Emilia håller på att förstöra mitt hår. Hahha neej vad elak jag är.. Det jag försöker säga är att Emilia försöker slinga blonda slingor i mitt dumma hår. Kommer säkert bli orange eller grönt. Oooh I love it! Jag sitter i alla fall och tittar på solsidan, säsong 1. Så jäkla bra!!



Vendela

Älskar den!


Kvällen

Heey baksmälla!

Hade svårt att bestämma mig för vart jag skulle dra igår, men det slutade med att jag åkte med Dennis till Nacka på fest. Det var riktigt kul där, kände ju redan några killar som var där från innan så jag var inte helt mobbad haha. Men fy tusan vad kort jag kände mig mellan alla killar som va typ två meter långa.. Jag som trodde jag var lite lång i alla fall?
Mot slutet blev det för mycket dricka och jag är så glad att jag hade Johan! Har rehjäla minnesluckor från under mitten av festen och det är ju alltid lika kul.. Haha nej men nu tror ni säkert att det spårade men det var faktiskt en riktigt rolig kväll!

Idag då... Mindre kul baksmälla som jag helst vill slippa. Skulle ju spara festandet tills idag men är inte så taggad på att dra iväg på fest när jag mår såhär, blir nog en hemmakväll istället! Chips o dipp <3

Nu måste jag ändå upp ur sängen och dra mig till stallet och skritta ut på fina hästen, rensa huvudet lite..

Vendela


Dagen + feeeezt

Idag så var jag ensam inne i reptilrummet, fixade med skäggagamerna, daggecko, ormarna, spindlarna, sköldpaddorna och några andra filurer.. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag mest om att vara i reptilrummet, och jag som har haft ormfobi??

På idrotten dansade vi med killar från en annan skola, vi dansade bugg. Det var så sjukt pinsamt i början men killarna var schyssta så efter några minuter så var det as kul! Jag ägde dansgolvet :D Hah typ...

Nu är klockan över halv nio och jag måste när som helst springa till tyresö skola och möta Mickeboooiiee sen ska vi möta Brauer, Jimmy och Elias tror jag och sedan vidare på fest. Hoppas på att det blir en grym kväll!

Vendela

Nytt

Nu har jag varit här och lagt in Vendelas nya header, hoppas hon blir gla! /moatoan

Läggdags

Jag som har varit så duktig och somnat tidigt varje kväll (okey två kvällar), men ikväll när jag egentligen är som tröttast sitter jag uppe och gör onödiga saker på datan, fan då. Ligger i sängen och försöker planera min helg, men som vanligt så vill jag hinna me för mycket som jag inte ens hinner. Kanske blir Ljusterö i helgen i alla fall, får se vad ja orkar..
En sak som är säker med den här helgen är att sömn går före allt!

Natti nattiii
Vendela

Hurtig cheey!


Nu blir det en liten promenad med vovsingarna ute i snön!

Take me back












/Vendela

Får mig att tänka tillbaka på Spanien..




/Vendela

Diss till blogg

Har haft fullt upp idag så jag har verkligen inte hunnit blogga, dessutom så har jag haft någon lust. Varför blogga när man ändå inte har något att skriva om.

Har varit en sjukt lång skoldag idag, men ändå rätt så kul! Dagen började med att jag och Linnea skötte om reptilerna. I början var det läskigt med efter ett tag blev till och me ormarna söta.. Resten av dagen har rullat på och jag har faktiskt jobbat på vissa lektioner (y) En och en halv i alla fall.

Nu under kvällen skulle jag laga mat till oss tjejer i familjen, men min mamma är så söt och precis som mig älskar hon thai, vilket hon köpte hem.. MUMS! Så nu är jag tjock och trött som satan. Klockan är snart nio och jag tänkte faktiskt sova vid den här tiden igen, jag mår fan bra av det! Har stalltjänt kl. 07.00 imorgon så det är nog lika bra att sova nu..



Såååå godnatt!

Ingen kattmänniska

Tänkte faktiskt lägga mig redan vid 18.30 idag för att jag va så trött, men knäpp som jag är ställer jag mig i duschen. En timme senare går jag upp till rummet för att lägga mig, men vad fan tror ni har hänt då?? Kattjäveln har bajsat på handuken som ligger i min säng. Får seriöst damp, alltid min säng som råkar ut för sånt där skit. Men i alla fall, då passade jag på att byta till mina sprillans nya lakan som jag fick av mormori vintras, de är sååå fina, och galet sköna!

Nu är klockan 21.00 och jag är redo för att sova! Ser fram emot en lååååång och underbar skoldag imorgon, not. Börjar 08.00 och slutar 16.10! Tjooheeej :D:D:D



Imorgon blir det att sätta på sig myyycket kläder, är trött på att frysa!

Vendela

Trött hjärna

Jag hamnade nog hos Sveriges virrigaste psykolog idag. Blev så sjuuukt irriterad när jag kom dit. Fick göra en massa olika test, vissa enkla andra galet jobbiga. På vissa frågor märkte man verkligen att jag inte kan fokusera, och jag hatar det. Även fast vi bara höll på i två timmar så blev jag sjukt trött i hjärnan.

Nu ska jag åka ner till stallet och skritta ut i snön med min prins. Nu börjas det igen, perfekt!

/Vendela


Opigg cheey

God trött morgon.

Jag gick och la mig hyffsad tid igår, men ändåså klarar jag inte av att gå upp. Mina ögon har damp igen och bara gråter, tror vi kör på osminkat idag pågrund av aaaallt. Ska ändå bara till psykologen och göra en utredning på mitt ADHD. Mindre intressant och viktigt. Ska vara där från 08.00-12.00 och sen ska jag heeem!

Vendela


Bästa presenten

Dagen började med att ha lektion på djuravdelningen. Jag och Linnea hade hand om gnagarna. Jag städad och fixade mat hos chinchillorna, kaninerna och marsvinen, såååå söta djur! Efter det så drog jag och mamma till veterinärkliniken med Hamilton för att se om han blivit bättre. Han blev friskförklarad!! Så nu är jag världens lyckligaste, blev bästa alla <3 dag presenten, helt klart!

Ligger nu i sängen och vill bara sova, men hinner nog bara göra det i en timme för sen måste jag tillbaka till stallet och rida. Tjoohej vad kul att rida med träningsvärk i hela kroppen! Love it..




/Vendela


Vill se filmen NU!

Filmen är ute på bio och jag måste bara gå och se den! Sarah sa att den är helt galet bra, klart man blir extra sugen då!
Och självklart är världens snyggaste pojke me i filmen, ååh ge mig!? Ska försöka övertala grapparna så att vi kan se filmen den här veckan, skulle vara kanoners!

BURLESQUE



/Vendela

Blondi

Resultatet när vi hade slingat blev faktiskt riktigt bra! Blev liksom inte en enda färg på slingorna utan det är alla olika färger i håret nu, snyggt! På bilderna här nedan syns det tyvärr inte, men ni ser iaf på ett ungefär hur det blev.
Efter jag hade fixat håret gick jag hem till Felicia Alfredsson och käka middag + gluttade på två filmer, I rymden finns inga känslor och Alice i underlandet. Båda filmerna var awesome!! Drog hem ganska tidigt eftersom jag och Felicia ska upp tidigt och titta på hemma matchen vid nio och sen så har vi träning vid ett. n riktigt stalldag kommer det bli!





/Vendela

Slinga håret

Det blev en skön sovmorgon idag me, och det gillar vi stort! Har legat i sängen hela morgonen/dagen och bara segat. men insåg precis att jag måste vara i stallet om 50 minuter eftersom Marlene ska hjälpa mig med att slinga mitt hår, ska bli ett snäpp ljusare! Spännande, fast jag känner på mig att det kommer bli orange. Kul kul!




Måste rusa, tjingeling!

Vendela

Bildbomb från Gran Canaria!
























Kan komma lite fler bilder från den andra kameran om någon annan dag!

/Vendela


Skit snö

Sov fem timmar inatt, gick upp vid halv sex - gick till bussen - stod och väntade i 50 min - fick reda på att bussarna inte gick, så då var det bara att pulsa hem i snöovädret igen - la mig i sängen och sov bort halva dagen. MYYS!

Nu på eftermiddagen mötte jag Emilia och så svullade vi thaimat medans vi nördade oss vi GG. En riktig tjejkväll!

/Vendela


HEMMA I KYLAN!

Då är man hemma igen då, både skönt och jaa typ skönt..?

Men hinner inte skriva om resan just nu så det får vänta tills ikväll med text och en massa underbara bilder!
Nu blir det att åka ner till stallet och ha en heldag med klassen, första dagen  och det är redan helg imorgon, NAAJS!

Vendela

Nu drar jag!

Nu åker jag från Sverige!
Hörs om en vecka igen..



Vendela

Hej då Sverige!

Har inte hunnit skriva om den här dagen. Den var inte så speciell för min del. Men min underbara vän Emilia Bentzer fyllde 18 år!! Stor cheey nu.


Men nu måste jag faktikskt sova. Ska upp om tre timmar för att åka till Arlanda. Mitt plan till Gran Canaria går kl. 07.15.. Jag kommer att försöka sova hela resan eftersom jag hatar att flyga..
Det kommer inte att ske någon uppdatering nu under en vecka tyvärr, men jag tror ni överlever. Kommer dessutom slänga in en bildbomb från resan sen när jag kommer hem till Sverige igen!

Ni får ha det så bra nu, kommer sakna mina underbara vänner så sjukt mycket!

Vendela

4 timmars sömn

Hej jag är trött och vill sova.

RSS 2.0