Dejt på g

Imorgon har jag bara två hästkunskapslektioner, varav en av dem timmarna är det prov. Har inte pluggat till det men jag hoppas på att jag kan allt ändå..
Efter det så slutar jag vid 10.40!! Men då ska jag och Sarah till Liljeholmens centrum och ha en liten födelsedagslunch för mig, mums för subway!!

Senare mot kvällen är tanken att jag ska träffa Matilda, får se hur det blir med de :) Nu ska jag gå upp och ha en dejt med john blund..

Vendela

Besviken

Vissa människor som brukade kallas för vänner kan ibland visa nya sidor som man bara trodde fanns hos ens fiender.

Det går bra nu?

Svar till Anonym: Tack så jätte mycket :D Ja jag är super nöjd ^^ Och yees det var lokaltävling!

Äen fast jag knappt har varit på någon mattelektion den här terminen fick jag VG i slutbetyg!! Min lärare sa att han märkte redan från början att jag har en mattehjärna och att jag verkligen förtjänade mitt VG. :D Gryymt!!

Nu ska jag plugga lite!

Vill också ta studenten!

Sitter i skolan och har precis haft prov i växt o djurliv. Tror det gick ganska bra, statsar ju bara på G i det ämnet hehe..

Idag så har mamma tvingar mig att komma på en önskelista till min födelsedag, men jag kommer knappt på något!? Stört :o Får väl bli en liten surprise!

Nu har jag håltimme och sen ere mattesnack med klassen, kommer bli bråk :))

Vendela

Tankar och funderingar

Svar på lite kommentarer: Det är så små saker som en viss person gör till stora löjliga saker. Personer som letar fel hos andra bara för att de inte kan acceptera sanningen och vara glad för någon annans  skull. En sån person hade tagit upp att det var fel av mig att bli ledsen efter mig ritt med M.H. Även fast jag gått och bett om ursäkt till en massa folk. Och sen att jag hade gått och frågat dem som var ansvariga för startlistorna om de inte kunde byta plats på mig i startlistan (vissa vet varför) och att de faktiskt gick me på det, då fick jag skulden.
Och sen var det små saker som jag inte ens förstår varför de ringer och berättar. Blir så irriterad.
Jag har problem med mitt humör men jag kan inte göra något åt det, äter medicin för att försöka förhindra det men det hjälper inte till 100. Besviken tjej som har tröttnat på ridskolan.

________________________________________________________________________________________________

Nu över till lite andra saker, ska snart ställa mig i duschen o raka benen så att man kanske kan ha lite koorta schorts idag, naajs! Börjar 9.40 idag så jag behövde inte gå upp fören vid kvart i åtta, men vaknar ändå vid sex och börjar gå upp? Haha hej jag är van att gå upp för tidigt. Självklart kom jag på mig själv och somnade om men hehe..

Nu måste jag sätta fart, Hare bäst!


Film från första starten med Platina i söndags, då hon orkade hålla benen i styr och var hyffsat lugn!
Vinst ritten helt enkelt :)

Ta mig härifrån

Kommer skriva om tävlingns resultat på min bdb senare ikväll, håll utkik! http://dayviews.com/#!/Vendela-Orosco/


Just nu är jag så sjukt irriterad och besviken. Mamma fick ett samtal från ridskolan som jag har väntat på hela dagen så det kom inte direkt som en chock, men min ångest vaknade igen. Fan.

Just vill jag verkligen bort från Tyresö, två dagar kvar i skolan och sen kan jag bara försvinna bort och gömma mig. Fyller dessutom år på fredag.. Kul.

Ta mig härifrån, bort från all ångest!

Ge mig energi!?

Bläää vad jag är trött!! Skriver om den här sjukt långa dagen lite senare när jag är lite mer levande..

Vi håller igång!

Hållt igång i stallet hela dagen även fast kroppen inte riktigt ville i början, men jag ignorerade det och fortsatte ändå. Kom hem vid åtta och var helt död och utsvulten. Nu har jag slängt i mig för mycket mat och måste egentligen sova.. Ska vara i stallet kl. 06.00 imorgon, yeey!!

Natti natti!

Håller tummarna

Hände en liten olycka med Hamilton igår. Ska snart ner till stallet och se om han är halt eller ej, orkar inte me några skador, precis innan tävlingen också.. :( Hej tjejen har otur som vanligt!


Det finaste jag har!


Who Says - John Mayer

Om jag kunde försvinna

Mådde lite bättre när jag fick sällskap av mamma och verkligen fick prata ut och bar vara mig själv. Hon förstår iaf mig till skillnad från vissa andra. Jag börjar uppskatta mina hemmakvällar nu, har fått en sån mycket bättre kontakt med familjen och självklart djuren. T.ex. ikväll när jag låg i soffan då la sig båda hundarna brevid mig och kissen bäddade ner sig på min mage, myyys! Det fick mig att glömma allt jobbigt för en stund iaf..

Nu måste jag gå och lägga mig, kroppen är helt död även fast jag bara har tagit det lugnt :/ Upp hyffsat tidigt imorgon o träna två pass + förbered inför hemmatävlingen, fullt upp som vanligt!


Vill vara liten igen!

You don't know me

La mig i soffan och somnade direkt, bevis på att jag var trött? Ehmn ja. Blev väckt av ett samtal från mormor, hon berömde mig för lite saker och gav mig lite fördelar med att jag har adhd osv haha... Alltid ngt.

Nu kom mamma hem och då hoppas jag att mitt humör blir lite bättre, kan ju inte bli sämre iaf.


Kärlek till låten!

Tårarna bara rinner

Idag har jag haft en väldigt chill dag i skolan, bara en lektion. När jag väl var i skolan och försökte jobba mådde jag hyffsat bra faktiskt. När jag hade slutat kom Niklas och gav mig min efterlängtade kaka, gulleråå!
Åkte till gullmars och mötte Felicia sen så lite senare mötte vi Josse. Tanken var att vi skulle hem till Felicia och ha filmkväll osv och först åka till strand för o köpa mat. När vi satt på bussen mot Tyresö kände jag hur jag sakta började må sämre. De hoppade av vid Felicia för att hämta pengar o senare komma till strand o möta mig för att köpa mat. När jag kom hem höll jag på att ramla ihop av av utmattning, min kropp sa ifrån och jag mådde verkligen skit. När jag då fick reda på att tjejerna stannade där borta istället o köpte mat så att jag måste köpa min mat här i strand och sen åka dit. Då kände jag att jag verkligen inte orkade gå ut igen, är helt död och mitt huvud håller på o sprängas, åååh hatar min kropp just nu. Vill må bra! Det roligaste är ju att de andra blev sura för det och tror att man hittar på, men det är ju kul att ens vänner förstår en.. :)))

Nej fy fan vad jag mår dåligt just nu. Ligger i soffan och grinar för att jag har så ont i huvudet och att resten av min kropp inte gör saken bättre. Det känns som om jag har sprungit en mil eller nått, så trött är jag i kroppen, jag darrar, vinglar och mår galet illa. Ååh :(

Vendela

ögongodis på långt håll

Igår dog min dator precis efter att jag bloggat så jag har varit utan dator för länge nu känns det som haha, illa :( Men i alla faaaall, igår så köpte jag lite kläder och är några hundra kronor fattigare, och jag är ändå glad o nöjd!

Idag har vi varit i stallet med klassen och det blev lite för mycket för min kropp, men jag gav icke upp. Men drog mig undan flera gånger för att jag mådde så dåligt. När vi hade slutat red jag min finaste Hamilton och det gick riktigt bra faktiskt, fick igenom honom í kroppen så nu känns det kanon inför söndag.

Nu under kvällen har jag bara tagit det lugnt, hjälpt syrran o laga mat osv. Men jag mår verkligen inte bra just nu så det blir nog sängen snart. Skönt med sovmorgon imorgon, börjar tolv och har två lektioner, åååh vad naajs!
Åååh Martin i big brother är ju så perfekt, en sån kille vill jag ha, heelt klart!!

Slänger in en bild från i lördags med min fina prins<3


Vendela

väntan på något nytt

Det blev lite skola för mig iaf. Åkte dit vid elva och pluggade i typ två timmar. Sen så var jag hos skolsyster och kollade puls m.m. Jag hade läskigt hög puls, skolsyster var inte så glad över det.. Dumma medicin!

Nu är jag hemma igen och mår illa som vanligt. Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan åka till Nacka forum och shoppaa :D Tanken var först att bara hon och Linnea skulle åka men sen så blev jag så sugen på att köpa lite nya saker, svårt att låta bli?

Vendela

Stannar hemma istället


Gör det som känns bäst

Orkade inte gå upp imorse så jag stängde av väckarklockan och somnade om. Vasknade av att mamma väcker mig och då fick jag slå till med en fin lögn om att jag inte behövde vara me på den första lektionen hehe (a)

Sen nu så har jag chillat runt hela morgonen och har inte orkat stressa. Ska väl åka till skolan om en timme och plugga liitttee. Tänkte skippa idrotten idag för då skulle man iväg till bredäng och orientera i någon skog, nej tack! Har nämligen inte mått så himla bra den senaste veckan, har spytt, yrat, haft huvudvärk och igår ramlade jag ihop flera gånger, benen bara viker sig. As läskigt!
Borde egentligen stanna hemma idag men måste få lite närvaro iaf, hehe aa okey det blir väl bara under en lektion men men.

Den här låten är så galet bra!


Hur länge kan man blunda för verkligheten?

Orkar verkligen inte blogga. Har ångest och är nära tårarna hela tiden. Näe nu går jag och lägger mig i sängen och kramar om min kudde!

Vi fortsätter dagen som om ingenting hänt

Igår kväll kom jag hem vid halv tio och var helt slut. Den kvällen var så sjukt stressig och rörig men jag tror allting är löst nu iaf? Ser helt okey ut nu med funktionärer och sånt till hemmatävlingen på söndag. Nu är det bara renskrivning och skicka ut mail till alla som är kvar.. Jaja det där får jag ta tag i senare idag, skönt att mamma tar hästen så jag hinner vila lite ikväll iaf!

Igår vid halv tolv på kvällen ställde jag mig och gjorde frukost och tog ur diskmaskinen så jag slapp göra det idag, gud så smart gjort av mig! Och allt det gjorde jag bara för att jag måste komma i tid idag när det är nationella i matte igen. Känner mig ganska otaggad faktiskt.
Efter provet slutar vi (10.30), men då tänkte jag stanna kvar och plugga inför ett prov som jag måste göra den här veckan. Måååste göra det!

Men nu ska jag slänga på mig lite kläder och sedan dra mig till bussen, gud så kult!


Resten av ditt liv - Timbuktu

Stressad chey


If I Was You - Far East Movement ft. Snoop Dogg

Ibland ere som om gud läser min blogg

Jag var lite sen till bussen och precis när jag skulle slänga mig ut genom dörren kom jag på, vart faan var mitt busskort!?
Yepp jag kunde ju bara glömma den där bussen. Vänte hela huset upp o ner och letade öööverallt efter mitt dumma busskort men jag hittade det inte. Så jag satte mig vid datorn och mailade lärarna. Sen så började jag plugga!
När mamma vaknade hjälpte hon mig o leta efter kortet och självklart hittade hon det haha, i de jackan som jag hade på mig (a) Hoppsan! Typiskt mig..

Men jag har iaf kunnat vara hemma hela morgonen och behöver inte komma till skolan fören vid 11.40! Och då har jag bara två lektioner, sköönt. Då ere faktiskt ganska skönt med skola.

Nu ska jag faktiskt ta och åka till skolan på riktigt!

Vendela

blä

Jag vill verkligen inte gå till skolan. Orkar iiinte. Vill ligga kvar i sängen hela dagen o bara slappa, gud så skönt det skulle vara ?

Ligger efter i en massa och det värsta är att jag inte gör något åt det, har blivit för lat och skyller allt på min diagnos ahah! Men äsch jag får väl ta tag i lite saker den här veckan.. Så nu måste jag sluta närda mig vid datorn!


Vinnarskalle

Idag så har jag varit i stallet heeela dagen, som vanligt på helgerna. Det var klubbtävling i dressyr vilket jag avskyr haha. Har alltid såna höga krav på mig själv eftersom alla tror att det alltid kommer gå bra för mig, vilket jag stör mig på. Jag är bara en människa.

Jag själv var inte så nöjd med min ritt, kom inte rikigt till ro och red typ skit dåligt kändes det som hehe.. Men de bra stunderna inne på banan drog upp poängen så vi fick dagens bästa resultat och det blev vinst för mig. Kuuul :D

Nu under kvällen har jag ätit värsta lyxmiddagen, mumsigt som vanligt! Sen så har soffan, datan och tvn varit min bästavän, hur skönt som helst. Men jag börjar bli lite trött nu och kom precis på att det är skola imorgon, inte lov än.. Så nu måste jag gå och sussa.

Natti natti!

Jag kallar det ren lycka!






det missbrukade ordet, förvirrad

I alla filmer, låtar och liv är kärlek inblandat. Den värsta känslan är när man blir sårad av kärleken, och vi alla stöter på den känslan flera gånger om, tyvärr.

Ett leende på läpparna

Svar till "Elin": Det har du inte me o göra! :) Jag skriver så mycket information som jag vill gå ut me.

Har haft en riktigt skön dag idag, inte gjort något speciellt men ändå varit på toppen humör. Var i stallet o tramsade runt ett tag, fick ingenting gjort osv men men :D Sen så tog Celine en massa portträttbilder på mig o M.H. Sen fixade vi om lite och så fotade hon oss när vi red runt på ängen. Såg ut att bli riktigt fina bilder när man såg i kameran iaf!

Nu ligger jag i soffan o slappar, är ensam hemma med syskonen eftersom föräldrarna är bortbjudna på fest. Jag skulle egentligen ut idag men orkader verkligen inte. Ska ju upp o tävla imorgon så det är nog bäst med en hemmakväll :)


Lollipop - Framing Hanley

Jakten på lycka

Ojoj jag har inte bloggat hela dagen, även fast jag varit hemma från skolan. Fotfarande sprängande huvudvärk, inge kul! Har försökt att ta det lugnt idag men det hjälpte inte. Så mot eftermiddagen hämtade Jesper mig och så har vi tittat på film hela kvällen. Men nu är jag hemma och tittar på film med familjen. Hur skönt som helst!

Imorgon blir det nog en lugn dag för mig. Ska till stallet o raajda lite. Sen så är planen att Celine ska ta porträttbilder på mig och Hamilton på ängen, hur naajs? :D Galet kul iaf!

Resten av kvällen blir jag nog kvar hemma, dumma huvud. Bara ligga i soffan o mumsa vindruvor, muums! Och jag trooor att Moa håller på o fixa en ny header åt mig. Snälla vänner jag har (a)


Mästerkocken

Jag känner mig så nördig när jag skriver det här men jag mår seriöst som bäst när jag är i stallet. Imorse var jag så sjukt grinig och arg på allt, men så fort jag kom till stallet fick jag ett leende på läpparna.
Sen så har jag varit riktigt glad hela dagen i stallet, red på världens finaste Platina med skolan, och sen när vi hade slutat så red jag på ängen (bland blommorna hihi) på min galna men fina My Hamilton medans Moa fotade oss, wwiii :D

Nu på kvällen har jag lagat mat till familjen som vanligt, känner mig så duktig ^^ Älskar o laga mat! Men nu är jag jobbigt mätt så jag tänker lägga mig i soffan och titta på en massa inspelningar från alla program i veckan.


Bjuder på en bild med mig och min fiiina hezt från i söndags <3


Min glädje just nu, Platina




Som gjord för just mig

Allting har en mening, eller?

Jag ligger här i sängen och orkar verkligen inte gå upp. Det första jag läste nu på morgonen var ett sms som gav mig en riktig tankeställare men som samtidigt fick mig att må riktigt dåligt. Jag vill inte. Vill ha det som det var precis innan.

Idag ska vi vara i stallet med klassen, och vi börjar om en halv timme. Hoppas hoppas att moppen vill starta idag haha.. Nj men nu borde jag ju gå upp om jag ska hina äta lite frukost innan.

Vendela

Vem är jag och vad vill jag?

Jag vet ingenting längre.


Where Them Girls At - David Guetta ft. Nicki Minaj & Flo Rida

Flera stenar mot huvudet

Provet idag gick fan bra, fick jätte mycket beröm av läraren för att jag tänkte så bra ^^ Hihi stolt chey! Resten av skoldagen gick ju iofs skit, hehe men det spelar ingen roll! Drog från sista lektionen eftersom jag fortfarande är sjuk och egentligen itne borde vara ute.

Nu har jag suttit hemma och nördat mig med både tv och data, men mår fortfarande inte bra. Bläää! Men det struntar jag i. Jesper borde vara här vilken sekund som helst o hämta mig så jag måste nog sluta skriva nu ahaha!

Vendela

Tjenare Ig

Ahapp nu är föräldrarna hemma igen då. Fick beröm för hur fint o städat det var här hemma ;) Heheh och de brydde sig faktiskt inte så mycket om att jag gjort sönder dammsugarn på köpet. Jag är iaf glad att de är hemma igen, har saknat att ha någon som är efter mig o tjatar om det minsta lilla..

Nu ska jag slänga på mig kläder och sen ska jag skynda mig till skolan, nationella here I come! Nej men seriöst jag kommer verkligen inte ta det där seriöst. Kommer skylla på min lärare eftersom han har blivit helt störd i huvudet.

Tack o heej lingonfrej

går inte o bestämma över känslorna

Kom precis hem från Jesper. Vanligtvis brukar jag vara hur glad som helst efter det, men nu är det tvärtom. Åååh alla tankar som snurrar runt i mitt huvud, orkar inte :(
Ooo imorgon är det mattenationella, kul. Kan ju lika gärna stanna hemma, kommer ändå bara få ig. Gud vad jag känner mig negativ just nu, men så fåre va ibland.

Nu ska jag lägga mig i sängen heelt själv o tycka synd om mig själv.. Sämst.


Svar på kommentar

Svar till Johanna: Åååh gud det låter ju as bra, det måste jag nog testa! Tack för tipset :D



Vet att jag har lagt upp det här klippet förut, men den är ju så galet bra!

Vendela

Ipren är min bästavän

Juuuste, igår så gick mitt comviq ut!! Katastrooof eftersom mamma o pappa inte kan fylla på det fören imorgon :o 2,5 dagar utan comviq, nääe detta går ju inte :(((

Nu ska jag städa huset och sen ska jag nog lägga mig i soffan o glutta film. Jag lämnade över hästen till syrran idag eftersom jag inte mår så bra. Dumma huvud! Senare ikväll kanske jag kan dra hem till Jesper eller nått, får se hur jag mår.


Vill bort från alla jobbiga tankar

Blev kvar hemma idag. Mitt huvud håller på o sprängas, inte kult! Och då passar jag på o städa huset, dammsuga, damma, plocka undan osv. Haha hey hemmafru.. Äsch det är skönt när jag fixat allt det där. Men gud vad man märker att det inte skulle funka här hemma utan att mamma fanns här, huset skulle ju gå under!

Jag är jätte sugen på att bara åka bort från Tyresö för någon helg. Bara lämna allt och komma på andra tankar. Har ju velat åka till Ljusterö o bara vara där, behöver inte ens träffa någon. Men att bara komma bort, det är de jag vill.


Brownie?



Ååh jag hatar o ha beslutsångest... Jag började färga tillbaka mitt hår till det blonda i februari. Sen har jag gjort lite mer då o då. Och sen nu så väntar jag bara på att solen ska hjälpa till och att min riktiga hårfärg ska växa ut.
Men nu när jag har tänkt lite mer osv så vet jag inte om jag vill ha tillbaka min naturliga färg. Jag trivs ju som bäst i det bruna.

Det jobbiga med att vara brunett är ju att jag måste färga det med jämna mellanrum annars kommer den underbara utväxten fram, på sommaren bleks ändå håret och det blir bara fult, och jaa håret slits. Men ååh vad jag älskar det ändå, brunett är min grej.






Men jag får väl försöka stå ut ett tag till...

Orkar inte blogga

Var lodis och allmänt konstig idag, vilket slutade med att jag drog tidigare från skolan. Hade en sån jädra huvudvärk och ville bara ut! Lite senare så mötte jag Felicia och så köpte vi hem thaimat, muums!

Nu på kvällen har jag varit i stallet och ridit två gånger. Gick galet bra båda passen! Så nu är jag en glad o nöjd chey :D
Just nu tittar jag på big brother, såklart (a) Men snart måste jag springa o lägga mig i sängen och sussa lite!!

Vendela

Slapp cheey

Pigg chey som har sovit 4,5 timme. Inte smart o prata i telefon halva natten. Nej men även fast jag typ inte har hunnit sova något är jag faktiskt ganska pigg, eller njae pigg är väl o ta i men haha.. Tvingar iaf i mig en massa frukost, brukar inte gå så bra men idag var jag lite sugen!
Det ser inte så ljust ut för vädret idag, reegn regn regn. Och då kör jag på mjukisar, orkar inget annat ändå.

Eftersom skolan ska jag hem o sooova, sen ska jag och Felicia köpa thai innan träningen, muuums!!

Vendela

Jag vet inte vad jag håller på med

Mormor gjorde en kanonmiddag, super gott vare! Hon har dessutom pratat med polis Jessica om att jag ska få följe me Jessica och få lite mer utbildning med polishundarna. Ååååh lycka :') Längtar!
När mormor hade åkt så smög ensamheten på oss. Känns jätte tomt här i huset.. Saknar mamma redan ju! (a)


Gooosch vad jag saknar mitt bruna hår!


Åååh ångest. Vet inte vad jag har gett mig in på. Dumma mig.

bebis

Glömde skriva det här igår, men när Jesper körde hem mig så åkte vi förbi en liteeeen liten rävunge som låg längst vägen och den var så gaaaalet söt. Jag blev helt kär i den. Den var lika liten som en kattunge! Så söt såå ^^ Ville ta hem den juu!


Kaos i hjärnan

Svar till Juuulia: Förlåt att jag aldrig sagt förlåt med Daniel Adams-Ray :D <3

Kom precis hem från en lång dag i stallet. Är helt död, förvånande? Njae. Dagen började inte så himla bra iaf. Hände lite saker så det slutade med att jag stod och slängde saker runt omkring mig, och ja de mesta av sakerna gick sönder. Hey adhd.
Började med den nya medicinen idag, hoppas på att det kommer bli bättre med koncentrationen och mitt humör + min hyperaktiva del.

Ikväll så är mormor hemma hos oss och lagar mat, och jag klagar inte! Muuumsigt ju :D Tror att jag håller mig hemma ikväll, inte så roligt väder och jag är allt annat än pigg.



Satan i gatan - Veronica Maggio

Jag väljer helt fel väg

Igår hade jag verklign en lugn dag, gjorde inte ett skit haha! Fast mot kvällen hämtade Jesper mig och så var vi hos han till typ halv två eller nått. Vi tittade på "Remember me". Dumma film som är så galet bra men slutar för jobbigt. Jaja.

Idag var det helt tomt i huset, bara jag och Alicia hemma. Jag hann inte ens säga hejdå till mina föräldrar, tänk om dem störtar nu när det är sånt här skit väder?? Neej inte såna tankar nu.
Men vad ere seriöst för väder ute idag? Hej himlen har öppnat sig. Bra att vi har ett stort ridhus idag när vi ska träna då! Heheh :D

Nu ska jag åka till Felicia och äta, sen blir det dubbelpass i stallet. Perfekt!



Vendela

rubrik

Svar till Julia: Hehe jaa båda hundarna är familjens! Piga är min favvo :D <3

Ikväll är det ju Eurovisiongrejen. När jag var liten tittade jag alltid på det tillsammans med familjen, men jaa ikväll blir det nog inte så va.. Förstår inte riktigt grejen med det längre. Drar nog ut och träffar Jesper eller nått. Kan ju inte hålla mig inne hela dagen!!



Bjuder på en osminkad cheey

Människans bästavän

Har haft världens slappaste dag haha, as skönt faktiskt! Var precis ute på tomten och fotade hundisarna. Zingo var super speedad och ville gärna vara me på bild medans Piga lekte surkärring. Slänger in en bildbomb iaf..

Zingo






Piga










Heheh oj vad mycket bilder det blev (a) Men visst är de sötaa? :D



Tänk alla gånger




Mitt lyckopiller



Då vare dags igen

Idag hade jag min första sovmorgon på typ flera veckor, men självklart vaknar min hjärna tidigt ändå, men försökte ligga kvar så länge det gick. Så nu när jag gick upp så var hela huset tomt! Sköön känsla. Dessutom ska mina föräldrar åka till Malta imorgon, hehehe (a)
Idag så behövde jag faktiskt inte ta han om hästen, ganska bra eftersom jag typ har hamnat i en sån period då jag känner mig dålig igen, typ. Jag ska iaf bara ta det lugnt idag och försöka o inte tänka för mycket. Sen blir det kanske utgång lite senare. Men har dressyrträning tidigt imorgon så jaa kanske måste vara hemma ändå. Vi får se!


Det man inte vet om mår man inte dåligt av.. Eller?

äckligt trött

Den här skoldagen borde inte ens räknas som en skoldag. Jobbade inte på en enda lektion, duktig chey. Och jag orkade inte ens gå idrotten utan drog istället till Liljeholmens centrum med Sarah och sedan var jag hemma redan vid tolv. Halv sov lite och sedan gick jag hem till Jesper och latade mig. Vi såg "Iam number four"  och den var faktiskt bra! Trodde den skulle vara lite mesig, men jag hade fel.

Nu ligger jag här i sängen och är nära på att somna vilket minut som helst. Är helt död. Ska bli skönt med sovmorgon, kommer inte ens ihåg när jag hade det sist.. Hoppas jag kan sova ut och inte vaknar av mig själv vid sju ändå. Jaja nu måste jag verkligen sova!

Natti natti


Övergödd gris


Var ju bara tvungen o lägga ut den här bilden på Zingo haha! Tagen för 10 min sen och jaa hon sitter alltid sådär.. Jeekla tjockis :(

Ett nytt försök

Igår hamnade jag i en sån där depression igen. Hatare, hemsk känsla. Låg uppe halva natten och bara grät. Usch usch usch!

Nej nu ska vi vara glaada! Ska ju åka till stallet och vara där hela dagen med klassen, åååh sånt är alltid lika kul. Det bästa är ju att det faktiskt bara tar 5 minuter för mig o åka dit också, de ee grejer det! Ska nog ta me mig ett paket vindruvor så jag och Sarah kan se lite nyttiga ut på rasten, mums!
När vi har slutat för dagen blir jag kvar i stallet för o rida min lilla hezt också, så det blir två pass idag. Börjar bli en vana för kroppen nu!


Nu kör vi på glada miner, snart sommarlov ju!


I won't let you close enought to hurt me


vill kunna le på riktigt igen

Känner mig sviken och glömd och det finns ingen som förstår.

Varning för sommarvärme!

Skoldagen har varit skit skit skit. Har dampat sönder flera gånger och bara gått ifrån lärarna. Meen för att jag skulle bli på bättre humör promenixade jag och Sarah till Liljeholmens centrum och shoppade lite kläder heheehee (a) Bra terapi!
Efter skolan åkte jag hem till Tobbe och chillade. Alltid lika kul! :) Och fy tusan vad varmt det är, håller på att dö varje gång jag går ut i solen. Men jag ska icke klaga!!

Nu är jag hemma och mitt humör blev sämst direkt när jag kom in genom dörren. Bråk bråk bråk, vart jag än går. Positiv cheey. Jaja, imorgon ska vi vara i stallet med klassen, sköööönt!! Då lär jag ju må bättre.

Jag vill bort bort bort.

Jag hatar tandkrämsreklamer

Har haft en riktigt skön dag idag! Började dagen med att ha nationella i engelska, gick väl sååådär va. Men orkar inte bry mig :) Slutade iaf vid elva och då drog jag hem till Jesper direkt och var där i några timmar. Sen nu under kvällen har jag varit hos hästen och tränat, som vanligt.

Pratade dessutom med min läkare idag och vi kom överens om att jag ska börja äta en nu medicin och då får vi hoppas på att jag inte mår lika illa så att jag får i mig lite mat!

Vendela

Dejt med mr Kudde snart!

Har försökt o skriva ett jävla blogginlägg en kvart nu, skit i det här nu. Jävla skit blogg. Har iaf fått svullat tårta nu under kvällen så jag mår lite bra iaf. Väntar på ett satal från J också, behövs!

Vendela


Förvirrad tjej



Det är våra brister som gör oss till människor

Svar till Julia: Lektionsmästerskap är en stor tävling dit alla ridskolor i Stockholm skickat sitt bästa ekipage, eller flera. Och Tyresö skickade dit mig och en ridskolehäst ^^ <3

Har försökt o blogga flera gånger, men igår kväll gav jag upp, dumma blogg.se.

Idag har jag bara flamsat runt i skolan, gjort bort mig totalt inför en massor tillsammans med min fina vän Sarah, men det är så vi göre! Jag och Sarah mot resten. Läraren försökte fånga mig i farten och låsa in mig i ngt klassrum för att få mig lugn men jag klarade mig!
Idag kommer dessutom Jesper hem, äntligen! Han är som mitt lyckopiller, känns som om det kan behövas nu! Men nu under kvällen ska jag träna som vanligt, två pass dessutom! Stackars min kropp </3


Bild från igår på tävlingen, fina fina sagohästen <3


Då taggar vi till!

Var i stallet i 11 timmar igår, bra jobbat eller vad! Näee usch jag var helt död.. Så det blev självklart en hemmakväll med familjen och vi såg Himlen är oskyldigt blå, den var riktigt bra faktiskt!

Nu är klockan halv sju och jag har redan varit uppe o fixat en stund. Ska snart åka ner till stallet för o knoppa Askepot, för idag ska vi iväg till Solna och tävla Lektionsmästerskapet! Är faktiskt lite nervös inför det, eftersom jag är den enda eleven som de skickar iväg måste jag nog göra bra ifrån mig.. Blää vad jag hatar pressen. Äsch det kommer gå kanoners!


Jag och Askepot i somras, fina fina hästen!


Uppe före tuppen

Pigg o glaaad!! Ska åka till ridskolan snart och jobba, först har jag stalltjänst, sen ska jag rida den fina vita och sen ska jag faktiskt hålla en lektion! I eftermiddag har jag dessutom hand om funktionärerna, kommer bli kaos. Kul dag!


Älskar texten till den här låten, klockren!



I can only be who I are

Idag mår jag lite bättre, det är ju faktiskt fredag! Ikväll ska jag laga middag till familjen, sen ska jag och Josse tydligen på någon spelning, ingen aning om vart och vilken ahah.. Kanske möter upp Erik lite senare också, får se hur sent det blir :) Ska nämligen jobba kl. 07.00 imorgon, wooopwoop!
Och idag så åkte muppen Jesper till Berlin, har redan lite panik över det, saknar liksom killen. Åååh vad han kommer mobba mig för det här.. Meeen jag överlever!


Nu ska jag svulla choklad!


Gömmer mig från verkligheten

Biter ihop och klistrar på ett leende även fast jag bara vill stanna hemma och gömma mig från allt o alla. Nu blir det av till skolan! Sen tänker jag åka raka vägen till Hamilton, finns ingen bättre tröst!


Sleeping Sickness

+


Hur mycket tårar har man egentligen?

Fy fan för dagen igår asså. Aldrig grinat så mycket förut, fick inget slut på det. Grät hela kvällen och jag fick inte fram ett ord, stackars mamma.. Slutade med att jag grät mig till sömns.

Idag vaknar jag med svullna ögon och en trött kropp, jamen gud så taggad man blir. Speciellt när man ser att det snöar också. Pricken över i:et. Bläää.


Ge mig sommar, värme o lycka, tack!

Hurra hurra hurra!!



Nu blir det kalasmiddag med familjen för att fira min systeryster Alicia!!

Puss på det

tuff chey i lyxförpackning

Imorse vill jag bara ligga kvar i sängen och aldrig gå upp, varför? Ingen aning faktiskt.
Segade som tusan och när jag egentligen skulle gå till bussen gick jag istället in och la mig i mammas säng. Då brast det, kunde inte sluta gråta. Efter ett tag tvingade jag mig själv till skolan, kom dit en timme försent. När jag då skulle förklara för min lärare varför jag va sen till lektionen bröt jag ihop igen, stod bara o skakade för att jag grät så mycket. Usch.

Resten av dagen var ändå rätt okey, har såna fina vänner i klassen som får en att glömma allt jobbigt för ett tag. Sista lektionen skulle vi ha matte, men läraren var inte där, då fixade jag så att hela klassen fick dra 1,5 timme tidigare, naajs! Då gick jag och Sarah till Liljeholmens centrum och kollade runt, jag köpte en söt kjol och ett linne till min lillasyster Alicia som fyller 15 år idag!! Och sen så köpte jag ett par solbrillor till mig själv. Har faktiskt flera hundra kronor på kortet, men jag ska försöka och inte slösa bort allt direkt...


Bild på mig från idag 

jag lever jag lever jag lever

Ooooj juste glömde bort att jag hade en blogg!! Heeh, nej men jag har typ slutat sitta vid datorn faktiskt (a) Duktig cheey!

Igår var det valborg och min plan var att stanna hemma o förbereda inför allsvenskan som är idag, meen så blev det inte riktigt. Jag och min familj gick över till grannarna och så åt vi en goood middag, mumsii. Sen gick jag hem och tänkte slappa men neepp det fick jag då inte för Jesper. Så jag drog ut och sen så var hela kvällen slut, jag som skulle nörda mig med film o popcorn...

Väckarklockan väckte mig kl. 05.47 imorse. Och jag typ föög upp ur sängen o var jäätte pigg! :D Jag är fan störd.
Nu måste jag åka till stallet o fixa inför tävlingen.

Puuuss

RSS 2.0