Då var man pank!

Hann bara vara hemma i 20 minuter innan jag var tvungen att skynda mig till stan för att möta upp Emilia. Vi drog till T-centralen eftersom de bästa affärerna är där.
Jag ville kolla på skinnjackorna som fanns på H&M och Vero moda eftersom jag har lagt märke till dom tidigare i veckan, speciellt på Vero moda (som Julia tipsade om ^^). Men när vi gick till H&M så såg jag en svart kappa som jag blev helt kär i! Sen så köpte jag en blå skjorta också som var galet skön. Slänger in bilder på det imorgon för nu måste jag sussa! ^^

Juuste, det här avsnittet på Big Brother var bästa hittills, skratta så mycket så att jag grät, så sjukt underbar Gurkan är! Haha bästa programmet :')


Visade min biffiga sida i skolan idag!

Låt inte de svaga trycka ner dig

Idag så har jag mått så sjukt illa, kunde inte ens äta pannkakor som va till lunch. Tror det kan bero på medicinen.. Biverkningarna är att jag kommer tappa matlusten, gå ner i vikt, huvudvärk, högre puls. Usch för illamående.. :(

Jag har övertalat Emilia så hon följer me mig till stan för att leta efter en ny jacka. Yeeey! :D Har inte så mycket pengar kvar eftersom jag och Josse har köpt dricka till i helgen, men en jacka är faktiskt ett måste!!

Vendela


Jag är omringad av emosar

Idag så märks det inte att jag har tagit medicin, hehe.. Är helt spårad och kan verkligen inte sitta still. Vet inte hur många varv runt i lokalen som jag har tagit. Och inte nog med det, mina klasskompisar är inte på samma humör :( De bara sitter på sina rumpor och är tråkiga.

Har gjort en planering för vilka rester som jag måste plugga ikapp med. Var inte så mycket faktiskt :o Awesome!

Vendela

Dag 7 - Min bästa vän

Min bästa vän... Jag har inte bara en som är just min bästa vän. Utan jag jag flera helt underbara vänner istället. Eftersom min personlighet är så blandad och jag behöver någon för varje humör så har jag flera olika vänner som alltid finns där i alla lägen.

Jag har t.ex. gänget i klassen. Dom tjejerna är seriöst bäst, kan inte ha hamnat i en bättre klass. Även fast vi bara har känt varandra i typ 8 månader så känns det som om vi alla har växt upp tillsammans, vi är som gjorda för varandra. Perfekta tjejer som jag verkligen älskar!


Flickorna i klassen

Sen så har vi mina två vänner, Emilia Bentzer och Felicia Alfredsson som jag har känt längst, i hela mitt liv faktiskt. Det är dom som jag går till om jag mår dåligt och verkligen behöver prata ut om allt o inget eller att jag bara vill dampa av mig lite energi. Fina flickor som alltid ställer upp i alla lägen!


Jag o Felicia


Just look at the bright side, there is so much easier


Never trust anyone

Den här kvällen bara försvann. Vad har jag gjort egentligen? Minnesförlust oyes. Jag har i alla fall tittat på tv med mamma, alltid lika trevligt. Slutade ju iofs med att jag fick ett av mina underbara dampryck och lämnade nedervåningen med sämst humör. Jag har faktiskt lagt fram kläder till imorgon så att jag slipper springa runt i mörkret på morgonen och röra om bland allt stök i mitt rum..

Imorgon börjar jag 09.10 och slutar 13.40. Och någonstans under dagen så har jag 2 timmars håltimme innan sista lektionen, dryyygt! Jag är så sjukt sugen på att shoppa lite imorgon, får se om det finns någon söt prick som orkar åka me mig till stan en stund.. Tveksamt eftersom alla slutar så sjukt sent hela tiden. Trist för dom!


Vi kör på skjorta imorgon, yepp så blire!

Vendela

take me to a world where pain does not exist

Idag har jag varit på strååålande humör! Kan bero på att vädret är så sjukt fint idag och att jag har en sån underbar klass som lyser upp mina dagar. Har suttit i studion under de flesta lektionerna idag och verkligen jobbat! Såg en film på anakondor på djurkunskapen. Fy fan säger jag bara, äckligaste filmen.
Vid halv fyra hade jag utvecklingsamtal. Gick riktigt bra faktiskt. 40 % frånvaro, nej men det är väl inte så farligt (a) Hon var väldigt förvånad till att jag lyckades så bra i skolan även fast jag knappt var där längre. Och så bestämdes det att jag ska få sitta i studion så mycket som möjligt så att jag inte blir störd för då ere kört. Särbehandlad tjej.

När jag kom hem så fick jag värsta rycket och satte på mig joggingskorna och sprang ut i solen. Jag älskar verkligen o springa. Men fan vad dålig kondis jag har fått. Skärpning på Vendela!! Psykologen vill ju att jag ska börja jogga varje morgon innan jag går till skolan för att jag ska vara lugn sen, ahah det kan han ju glömma.


Bildbevis på att jag har pluggat idag!

Piller is the shiet


Imogen Heap - Speeding Cars

Idag så började jag ta mina piller. HAAH! Seriöst låter ju som om jag är värsta psykbrytet.. Inte okey, men jaja. Nu i början går jag inte på en så hög dos eftersom vi vill se vilka bieffekter jag får osv, men om två veckor ungefär kommer jag börja knapra mer piller. Hoppas man märker lite skillnad idag i alla fall, för jag orkar inte me skiten längre.

Bara för det så har vi en lång och jobbig skoldag idag. Men om jag får bestämma så gör jag den mindre jobbig genom att sätta in lite raster typ var tionde minut eller nått, pörfekt! :) Vid halv fyra så kommer mamma till skolan och så ska vi ha utvecklingssamtal. Blää :(

Kommer ta en buss som går för sent men det är ändå förseningar vid gullmars idag så jag har något att skylla på, woopsi!

Vendela


Dag 6 - Min dag

Ironiskt att jag ska skriva om den här dagen då det var som jobbigast.

Åkte in till stan med mina föräldrar för att ha möte med min psykolog och tjejen som har gjort utredning på mitt ADHD. Mötet höll på i två timmar och jaa vi fick bekräftat att jag har ADHD. Eftersom jag har så mycket störningar blev lösningen på det att jag ska börja äta medicin regelbundet, typ lugnande för hjärnan? Scary.
De sa att dom var väldigt förvånade till att jag var så smart ändå att jag har lyckats så bra med min skoltid även fast jag har så kraftiga problem. De sa att jag var väldigt smart, haha suug på den ni!!

När vi var klara där så åkte jag till skolan. Lyckades bara vara me på en lektion och då bröt jag ihop, kunde inte hålla tillbaka tårarna. Det blev för mycket.

Nu ska jag laga mat och sen ska jag till stallet på tävlingssektionsmöte! Hurtig chey :)


Bästa tjejerna <3

Dag 5 - En fobi



Hmm.. Jag kan inte direkt kalla det en fobi men en sak som gör mig sjukt rädd är när det åskar och blixtar. I somras t.ex. Då var det en period då det åskade typ varje natt, och just dom nätterna sov jag ensam! Jag var helt knäckt, vaknade varje natt av att det lät som om jorden höll på att gå under. När jag har mitt sovrum uppe på övervåningen låter det som om jag har min säng uppe i himmelen bland alla molnen, man kommer inte undan från ljudet!
Jag var så rädd att jag faktiskt började gråta en natt, ringde Johan i panik flera gånger och ville bara försvinna bort från oljudet.

Det är min stora skräck i alla fall, åskan.

Party like a rockstar!



Den här veckan måste gå fort, vill ha helg nu!! Och då ska det bli spååår! På fredagen tror jag det blir Ljusterö, har sagt det väldigt länge men nu ska det fan bli av. Sen på lördagen ska jag och Josse göra stan osäker, yeaah!


Jag kan inte falla för dig om du inte är där och tar emot mig.


Tjejen är tuff som dygnar jaaoo!

Nej men hejsan hoppsan lillebror. Just nu ligger nog alla o sover, triiist för dom! Själv ligger man i sängen och hoppar upp o ner av onödig energi. Okey nej det där var väl ändå att ta i. Jag har ju prov idag och är helt oförberedd och då protesterar jag genom att dygna!! Åååh vad smart du är Vendela. Jag vet att Moa kommer bli väääldigt besviken på mig nu för att jag skippar skolan. Förlåt Mooiis!

Jag håller mig vaken genom att läsa flera olika typer av bloggar. Olikt mig eftersom jag aaaldrig läser några bloggar annars, jo kanske någon enstaka då och då, men det händer inte ofta! Eftersom vissa i Tyresö Gymnasium är mobbade och är lediga idag har jag sällskap av min kära vän Freddieeebooii! Jag känner att han inte har långt kvar tills han somnar för hans hjärna mår fan inte bra just nu. Stackarn, alla är inte lika starka som mig..


Vissa låtar är bättre än andra, så ere bara!

Vendela

Övningskört!

Idag så övningskörde jag för trejde gången! Åkte runt i något industriområde där det inte fanns andra bilar, hehe för alla andras säkerhet dåra.. Fick lära mig lite mer om hur ska växla osv så att jag kom upp i en högre hastighet. Och fan vad´jag va bra :O Okey ett tag så failade jag typ hela tiden för att jag mitt humör gick över gränsen, men sen så gick det bra igen :) Men jag ville gärna köra lite för fort ibland, woopsi (a)

Nu har jag precis badat och ligger nu i sängen, skönaste känslan! Har ett prov i hästkunskap imorgon och jag vet ingenting. Bra där! Fan jag orkar inte.. Jaja skitsamma!



Det tog ungefär 45 minuter för mig att skriva det här inlägget (y) Haha!

Dag 4 - Det här åt jag idag

Jag orkar inte lägga in någon bild på vad jag åt nyss. Började med att jag gick upp vid ett, lat? Ja. Gjorde en våffla, smakade på våfflan, blev äcklad och slängde våfflan. Man kan bara äta våfflor en gång om året.

Nu ska jag nog tvinga pappa att ta fram moppen åt mig! Sen blir det av till stallet :)

Smile bitch!



Don't cry, just say fuck you and smile!

Dag 3 - Mina föräldrar

Okey mina föräldrar.. Finns mycket att skriva om dom och jag kan väl ta en liten kort sammanfattning om dom..



Min underbara mamma: Jag och min mamma har en väldigt bra relation. Hon är en av mina bästavänner, vi kan prata om allt möjligt med varandra. Hon är den som jag pratar med om jag bråkar med någon, träffat någon snygg kille eller bara vill prata skit om livet. Min mamma är den som har fått mig att börja rida eftersom hon är ridlärare. Hon har redan från början satsat på mig och aldrig gett upp med att träna mig även fast jag har varit en riktig skitunge. För snart tre år sen blev min mamma allvarligt sjuk och var tvungen att läggas in på sjukhus. Man trodde då att hon inte hade lång tid kvar osv. Min familj påverkades väldigt hårt av det här och jag vägrade visa mig svag. Mamma har inte blivit frisk sen dess utan hon är fortfarande sjuk. Hon har varit sjukskriven i längre perioder flera gånger och jobbar bara halvtid.
Det här är ett väldigt känsligt ämne för mig eftersom min mamma betyder så sjukt mycket för mig och jag vägrar visa mig svag och orolig inför mamma. Min största dröm är att hon ska bli frisk och må bra igen och slippa lida av allt som påverkar henne pågrund av sjukdomen. Jag älskar min mamma mest av allt!



Min pappa: Jag skulle kunna skriva en hel bibel om min o pappas relation. Men skulle nog inte kunna skriva utan att börja grina. När jag var liten var jag pappas lilla flicka som verkligen avgudade honom. Idag är det inte kärlek utan mest krig.
När mamma blev sjuk så tog pappa det väldigt hårt, hans ilska gick ut över mig och jag fick ta skulden för mammas sjukdom. I början var jag mest tyst och tog emot skiten varje dag, klumpen i magen blev bara större men jag fortsatte bara vara stark på utsidan. Men de senaste året har jag tröttnat och börjat säga ifrån vilket har lett till att pappa har gått över gränsen. Mer än så vill jag inte skriva. Han är en av de större anledningarna till att jag mår som jag gör, vågar aldrig slappna av.
Nu när ni läser allt det här framstår han ju som värsta monstret, men det är han inte. När han kan kontrollera sig själv och mår bra för stunden är han riktigt skön att ha som pappa. Ibland blir han lite för pinsam bara, lite översocial mot omvärlden. Jag skäms satan när vi är borta på semester för pappa gör verkligen aaalllt som man kan göra som är pinsamt. Han lyckas varje gång!


Mina fina fina föräldrar!

De har varit tillsammans i typ 23 år tror jag? Och de älskar varandra fortfarande, äkta kärlek kallas det!

Lyckad kväll!

Hade skrivit värsta inlägget om den här dagen men den här ****datorn är ju dum i hela alltet. Faaan!

Vi hade i alla fall gäster nu på kvällen. Emilia och hennes familj + min gudmors familj. Jag gjorde förrätten, toast skagen. Det blev riktigt bra faktiskt! Kvällen var trevlig och rolig, speciellt när man fick umgås med sin kära vän Emilia! Planen var från början att vi skulle slinga mitt hår igen, men ångrade mig idag och bestämde mig för att låta håret vila ett tag till.. Vill ju inte riskera att bli flintis..


Bild på förrätten som jag gjorde idag, Toast Skagen!


Det var så många gäster så jag och Emilia fick inte sitta vid det stora bordet.. Vi blev mobbade.


Vendela

.

I wanna be the girl you fall for when everybody else is fallin' for you..

Våffeldagen!

Sitter vid köksbordet och tittar på när min yngsta lillasyster failar med att göra våfflor.. Hon typ skriker på mig och ber mig att hjälpa henne, haaah det kan hon ju glömma, jag ska bara äta dom!
Jag hittar inga strumpor, stackars mina små fötter som måste frysa :( Haha jaaa okey jag har skit tråkigt!!


MUMMSS!

Biffen

Vi boxades på idrotten idag! Jag valde att vara med Freddan (läraren) för att få lite extra hjälp om jag nu skulle vara hur dålig som helst.. Men jag avr fan duktig! Freddan började därför kräva lite mer utav mig och pressade mig extra mycket med styrka och snabbhet. As kul men jobbigt ;o
Slutade ett och åkte raka vägen hem, sköönt!


Hey boy, I really wanna be with you
Cause you just my type

hej jag är cool

Sitter i skolan och är mig själv, allmänt cool alltså. Moa sitter brevid mig och leker babian. men livet leker som det ska. Ska snart rulla till idrottshallen och byta om inför tjejerna, oooooh myy gooood. Nej jag skoja. Ta det chillepill. Har precis ätit kryddad kyckling med SALSA!! Mitt barn ska heta salsa eld i baken.
Hejdoooo

Pigg o glad

Jag är uppe tidigt som fan känns det som men ändå skiner solen där ute som om klockan vore 10. Naajs!? Riktigt vårkänslor faktiskt!! Ååh jag älskar den här tiden på året då värmen börjar komma, snön försvinna, när man kan gå på asfalten istället för is och speciellt när solen skiiiner!! Jag älskare :)

Nu ska jag fixa mig lite så att jag inte ser ut som ett mongo hela dagen, det är ju trots allt freeeedaag!! :D


Man kan väl få fantisera lite..

Middagn blev lyckad, korvstroganoff med ris = mummsii! Har inte gjort så mycket nu under kvällen, tittat på lite olika serier på tv med mamma osv. Sen så har jag gjort en dum sak... Har kollat på flera olika klädaffärers hemsidor och drömt mig bort lite.. JAG VILL KÖPA EN MASSA KLÄDER!! Typ så ja. Nej men jag måste ju kunna unna mig något snart, det måste jag väl få..

Senaste jag köpte va typ min rosa tröja från ginatricot..


Känns som om det är dags att slösa lite pengar snart.. Typ nästa vecka? Eeehm, ja.

Nuuuuu ska jag sova!!


Vårkänslor

Som jag skrev igår så började jag 11.40 och slutade 13.50. Gaaalet naajs! På första lektionen hade vi väst o djurliv. Om man jobbar bra, räcker upp handen och ställer frågor, kommer i tid osv då får man små lappar som det står kanon bra på! Man ska få så många lappar som möjligt och tillslut så får man en belöning. Det här har gjort att alla är så sjukt taggade på att göra bra ifrån sig under den lektion. Jag, Sarah och Moa är dem som har fått belöning hittills, sjukt duktiga tjejer!! Jätte bra sätt för att få elever mer me på lektionerna.
På andra lektionen skulle vi ha redovisning om de djur som vi har jobbat med (grupparbete). Men jag och Sarah har inte ens börjat med vårat *hehe* wooopsii.. Men efter alla redivosningar (väldigt några) så fick vi göra ett oförberett prov vilket gick väldigt bra faktiskt! Fick sluta 20 min tidigare vilket är lika trevligt varje gång.. :)

Nu ska jag snart at och laga middag till familjen, hej jag leker hemma fru? Ooyes!


Bjuder på en lite suuddig men glad tjej!

Dag 2 - Min första kärlek

Okey det där med kärlek är inte riktigt min grej eftersom jag har svårt att lita på killar och ens försöka gilla någon mer än vän. Men det är klart att jag har stött på kärlek någon gång, men om det va äkta kärlek vet jag inte. Svårt att säga nu efteråt när man har släppt personen och inte har några känslor alls.

För typ två år sen så var jag typ helt nerkärad i Anton, och haha jag kan inte direkt påstå att det var kärlek nu när jag ser tillbaka på det. Vi båda var omogna och visste inte vad kärlek var. När jag inte fick som jag ville så blev jag ännu mer intresserad, stört men ja så vare. Det där höll på fram o tillbaka i ungefär ett år och tillslut så började jag använda hjärnan och insåg att det där var ju inget att ha. Då fick Anton helt plötsligt mycket starkare känslor och vägrade släppa mig. Haha jaa den där historien vet nog de flesta av mina äldsta vänner om, inget jag är stolt över men man lär sig utav sina misstag!

Min senaste kärlek var nog lite mer äkta, och ja det står jag faktiskt för. Det förhållandet var tillsammans med Hampus och i början var jag så sjukt kär i killen. Men det var ett distansförhållande vilket gör det sjukt jobbigt att hålla ihop i längden. Efter ett tag så började jag liksom släppa efter utan att tänka på det, jag älskade killen det gjorde ja men jag visste innerst inne att det inte skulle hålla pågrund av avståndet. Tillslut var det inte äkta längre och jaa det tog slut. Lika bra det. Jag är i alla fall glad att jag fick spendera dem månaderna med den killen, han visade mig ändå vad äkta kärlek var.

Just nu är är jag inte kär och det kommer nog dröja ett bra tag tills jag blir det igen, det är i alla fall så jag känner just nu. Jag trivs med att vara singel och känner mig inte stressad till att skaffa kille.

Vendela


Dag 1 - Presentera mig själv

Jahaappp en liten presentation om mig själv då.

Jag heter Vendela Orosco Lindström och fyller 17 år om typ två månader. Jag går första året på Djurgymnasiet med inriktning häst. Jag trivs jätte bra i den skolan eftersom jag har typ världens underbaraste klass som man alltid har kul me!
För er som inte visste det så har jag en egen häst, eller ja jag delar den tillsammans med min älskade mamma. Även fast jag har en häst så rider jag dessutom på ridskolan i Tyresö för att fortsätta utvecklas i ridningen på alla olika hästar. Här hemma så har vi två hundar och en katt + att min lillesyrra har en stor hamsteruppfödning. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och mina två yngre systrar i en villa vid Tyresö strand.
Jag har det rätt tufft just nu vilket kan märkas i bloggen lite då och då, men vill helst inte prata om det med någon. Men jag har helt perfekta vänner som alltid får mig att orka även fast jag bara vill ge upp.
Min personlighet går nog inte riktigt att beskriva, jag kan ena stunden vara super glad och oseriös och helt pltösigt slå om till att bli den där sura o griniga tjejen som bara går iväg. Men är för det mesta väldigt öppen och social mot de flesta, behandlar folk som de behandlar mig :)

I min blogg får man läsa om min vardag då jag spårar ur i skolan (är inte så värst seriös när det gäller plugg), om min fritid med kompisar och mina störda tankar om allt möjligt. Skriver ingenting om min tid i stallet utan det får man läsa om på min hästbdb, http://vendelaorosco.bilddagboken.se/ :)


jag hatar dig

Jag vill bara försvinna. Orkar inte leva, orkar inte försöka. Tack vare dig gråter jag varje kväll, får mig att bli osäker, sårad och speciellt rädd. 


Lista

Känner att jag har tappat suget av att blogga igen, speciellt nu när jag har gott och blivit lite emo av mig. Tråkigt att skriva om och speciellt att läsa.. Därför tänkte jag börja med att svara på frågor från en lista (se nedan). Ska försöka vara ärlig och svara på alla frågor, svårt men kul!

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - En fobi
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 10 – Min tro
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 5 saker ni inte visste om mig
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Dagens +
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag

Höjer volymen och leker glad

Blev att stanna hemma för mig idag med. Ingen idé att gå till skolan när jag ändå inte kan jobba.
Men imorgon måste jag till skolan, för då ska vi ha redovisning och prov. Börjar 11.40 och slutar 13.40. Jag klagar inte!



Vendela

Finns bara en sak som tröstar mig

Igår brast det för mig. Jag tappade orken till att försöka se stark och glad ut varje dag. Så när jag var i stallet bröt jag ihop och gömde mig från verkligheten inne hos min underbara häst. Tårarna bara rann och jag orkade inte ens stoppa mig själv. Hamilton ställde sig vid mig och tryckte ner sitt huvud i min famn och bara stod där, tryckte sin mule mot min kind som för att torka mina tårar. Det var som om han förstod. Min älskade häst<3


Kärlek <3 

Mår psykist dåligt, igen

Då var man tillbaka i den här positionen igen då, när man inte ser något positivt alls med livet. Orkar ingenting och vill bara försvinna. Kan det inte bara ta slut?


Skolkarn

Gick till skolan imorse även fast jag är sjuk, osmart gjort eftersom jag ändå bara satt och tyckte synd om mig själv. Fast jag drog efter första lektionen, hehe.. Åkte till Tyresö Gymnasium för att möta upp Felicia, fick vänta i typ hundra år på henne och sen slutade det med att jag satt i deras matsal och käkade köttbullar haha!
Sen efter typ en timme åkte jag och Felicia hem till henne och här sitter vi fortfarande, ska svulla lite mat snart. Ovanligt? Svar nej. Hon gör mig tjock'are. :(

Snart kommer dessutom Josse och gör oss sällskap med att svulla! Sen drar vi oss till stallet för att träna bort fettet, duktiga!


Dagens låt


Papa Roach - Hollywood Whore

Myskväll

Nu under kvällen har jag varit helt död, höll på att somna i soffan vilket jag aldrig brukar lyckas med hur trött jag än är. Har legat i sängen md adhd katten som verkligen inte kan ligga still, eller jo hon har sina korta små stunder ibland men det händer inte ofta. Imorgon har jag en rätt så tuff dag i skolan, ooorkar inte! Har tittat igenom alla olika schman som vi har nu under 5 veckor framöver (vi byter schema varje vecka), och nu kommer vi typ få en as naajs schema, lite onödigt ibland iofs när man bara har typ 1-2 lektioner om dagen men jaja, ska inte klaga!


Bjuder på en osminkad bild, måste ju variera lite!



Sömnig adhd kisse <3

Vendela

knaas

Uppdatering är lika bra som vanligt under helgerna märker jag hehe.. Jaja!

Jag och Josse drog och käkade sushi i stan under fredagskvällen, efter det så drog vi på fest hos Erik. Vi lovade varandra innan att vi skulle spåra satan, och jaa spår blev det haha! Orkar inte gå in på detaljer om kvällen meen kul var det i alla fall!



Igår så blev det en stalldag + en ensam hemma kväll, myys!

Idag så jobbade jag från 7 på morgonen till 11 i stallet, efter det så var jag knasigt trött. Kom hem vid tre och efter det har jag bara slappat!


Sööötaste


Så häääär söta djur har vi på djuravdelningen i skolan, pusss på dem!

Glad cheey

Igår så blev det en chillkväll, kändes som det behövdes efter en vecka med bara plugg! Idag så har jag haft en muntlig redovisning i svenska om Svenskt varmblod. Kom dit helt obförbered som vanligt och kunde hela skiten utantill!! Hur bra är inte det.. Snyggt.
har precis haft lunch med grapparna och har bara idrotten kvar, meeen jag har inga idrottskläder me mig så jag slutar typ nu. Sköönt!

Ikväll ska jag och Josse ut och göra stan osäker. Först ska vi käka ute någonstans, tänker inte lägga ut för mycket pengar.. Men efter det så ska vi vidare på fest i Nacka, naaajs naajs! Ikväll är det okey att spåra för imorgon blir det hemmakväll eftersom jag ska upp förtidigt på söndagen och jobba. Good girl.

Ps. Kluuubbbaaa är mums. Ds.

.



A true friend is the one who sees your pain, when everyone else is fooled by your fake smile.

-

Jag hatar killar

Flippp



Bilden är från idag då vi åkte till cosmonova för att se på ngn bio i 3D. As cool film faktiskt!! Har spårat heela dagen eftersom jag va så trött. Nu på kvällen har jag varit största grinkärringen mot allt o alla + att mitt comviq har gått ut. Fast jag har inget plugg idag så jag ska nog ta och lägga mig nu.. Skööönt!!

Vendela

Faaceeeraapepepee

Jag har ett lingon uppstoppat mellan tårna. Värsta matsäcken då ju hihihi, hejdå.


Pluggisen lever

Blev hemma från skolan idag. Vaknade med sprängande huvudvärk och svidande hals. Därför hade jag ingen lust att gå till skolan med 4 timmars sömn och en sjuk kropp.
Imorgon (eller hoppsan det är idag) så blir det i alla fall skola eftersom vi ska iväg på något studiebesök sista timmen/timmarna. Men jag skippar nog matten på morgonen för jag måste få sova lite i alla fall, sitter nämligen och pluggar den här natten med. Ovanligt? Svar nej.

Trött på plugg nu.

bebisen ee tillbaka


Är värsta pluggisen

Pluggade halva natten, mys. Och idag blir det nog samma sak igen. Ååååh vad jag är duktig!! Har dessutom prov om någon timme, plugg plugg 24/7.


Ta mig tillbaka!!

****

Allting gör mig så förvirrad, Jag vet inte vad jag vill eller vad jag ens drömmer om längre. Vill inte bestämma mig än heller.


Sötaste

När jag gick in på toan så blev jag typ attackerad av en av Alicias hamstrar Ella som är översocial. Jag fick typ lite panik när den försökte börja klättra upp för mina ben. Haha sööööt!






Här är en film som bevisar att den hamstern är lite skum..

Döda mig

PLUGG PLUGG PLUGG och ännu mer PLUGG!!


Kalas på g

Jag ligger här i sängen och känner lukten av bullar, kakor och annat gott (tror jag), och kommer på att släkten är här om en kvart, hoppsan. Kanske borde ta och fixa mig lite i alla fall, hehe... Vi ska nämligen fira mamma idag eftersom hon fyllde år igår, puss på henne!

Bjuder på n gullig liten bild på mig och mamma för typ hundra år sen..


Och en för typ ett år sen


Älskar min mami<3


Lördag

Hej.
Gå och dö.
Hej då.

En liten önskan bara

Nu håller det på att gå mot våren vilket innebär att årets jobbigaste period börjar typ nu, slask slask slask! Regn blandat med snö, bläää. Det är som om vädret inte riktigt kan bestämma sig för om det ska bli varmare eller fortsätta med snön..

Jag vet i alla fall vad jag vill ha. Sommar!



/Vendela

Ibland saknar jag det bruna..


Blir aldrig som jag planerar

Jag kom hem vid åtta och då skulle jag ju egentligen börja med pluggandet.. Meeeen så blev det ju självklart inte. Drog ut på en promenad med Felicia B i 2 timmar. Fuskade en gång och tog bussen, meeen det behöver ingen få veta..

Nu ska jag sova!! Imorgon fyller min älskade mamma år, och jag har inte köpt någon present...

Vendela

En helt vanlig dag i skolan





Jag och Sofia värmde upp till idrotten på vårt egna sätt..



De snygga kläderna som vi har på djurskötseln varje morgon.

/Vendela

HEELG!

Idag hade vi hantering på djurskötseln och mina favoriter bland fåglarna är skrattduvorna! De är så sjukt fina och snälla, undulaterna hade mest damp och försökte fly.. Söta var de i alla fall!
Köpte dessutom mango marabou idag! Har alltid tyckt att det låter så sjukt jävla bajs äckligt, men tro det eller ej, den var super mumsig!!



Nu tänkte jag åka ner till stallet och pussa lite på min finaste älskling!

Vendela

plugghäst

Kl. 00.15 och jag sitter fortarande o pluggar.. KUUUL! Jag är i alla fall duktig. Har t.om börjat sttäda rummet, eller ja börjat tvätta kläder.. Yeey!

Upp om 5,5 timmar, taggad? Svar nej.

Vendela

Spårad dag

Den här dagen har varit allt annat än seriös! Spårat ur på typ alla lektioner? Speciellt på den sista lektionen. Då hittade vi dessutom en massa äckliga burkar i ett av klassrummen med döda djur i. I en av burkarna låg det en död liten kaninbebis! Den hade legat där sen 1887... :( Stackars liiiten!



Juste!! Idag på praktiska djurskötseln städade jag hos några riktigt söta små fåglar, vette tusan vad dem heter, men jag hittade i alla fall två små fågelungar som precis hade kläckts. Hur fula som helst haha :')

NU SKA JAG PLUGGAA!!!


Fest i datasalen

Sitter i datasalen med lite smurfar från klassen och vi är heeelt ensamma = PARTY!! Woopwooop!

Har haft hål timme i snart 3 timmar och jag klagar inte! Skulle egentligen gå till hjälpläraren och plugga inför ett prov som jag har missat men läraren va sjuk, hoppsan vad synd.

Ikväll ska jag plugga på stort arbete som är både hästkunskap och svenska i samma uppgift. Jobbigt som fan men ändå intressant!

Vendela


Sovdags!

Middagen blev sååå bra!!! Grillad kyckling, mixad sallad, pasta, avocadoröra = en grymt god sallad!! Mumsssii. Hela familjen älskade maten! Såklart.
Jag skulle egentligen plugga hästkunskap och svenska nu under kvällen, men så blev det ju då inte. Datan tog över. Gör ett nytt försök imorgon ist..

NU ska jag sova!!
Vendela


Tvingad

JIMPA ÄR SÅÅ BÄST I HELA VÄRLDEN!!

Det är så vi göre


Livet rullar på

Gud vad jag är duktig på att blogga!!!! Nästan. Typ. Nej jag suger fan på det här. Men men skit samma.

De senaste dagarna har gått så sjukt snabbt, var ju nyss lov och nu är det redan onsdag! I skolan så har vi ju praktisk djurskötsel på morgonen. Har hittills haft hand om gnagare, reptiler och akvariumet och nu idag så började jag med fåglarna. Vi är en vecka i varje rum och lär oss att ta hand om de olika djuren.
Idag så städade jag inne hos undulaterna. När jag böjde mig ner inne i buren så fick jag genast två fåglar som satte sig på min rygg, en av dem va Axel och han är såååå söt! Han vill hela tiden att man ska klia han på huvudet, göööllig pippiieefågel!

Har två bara en lektion kvar och det är matte, vilket egentligen inte borde räknas som en riktig lektion eftersom vi ändå bara leker bort tiden. Efter skolan ska jag hem och ta det chilleepill och lite senare ska jag laga en riktig mumsig middag till familjen! Kanske slänger in en bild på min maträtt så att alla får se hur duktig jag är..



Vendela


Vila i frid



Min fina kisse har blivit dödad av räven.. Att en sån liten varelse kan betyda så mycket. <3


Sluuuut

Det här lovet har gått så sjukt snabbt, men det har ändå varit lyckat som fan! Har hunnit vila ut, vara med kompisar, festat och varit lycklig! Perfekt :)



/Vendela

sliten cheey

Blev inget bloggande igår för jag var så sjukt trött och hade ingn lust o blogga. På kvälln drog i alla fall jag och Felicia på fest i Kärrtorp med en massa tyresö människor faktiskt! Åkte dit med Steven, Base, Kimpiish, Pom, Brauer och när vi väl var där kom det bara mer o mer människor hela tiden. As naajs! Så kul att träffa människor som man inte har träffat på typ hundra år, en lyckad fest blev de!
När jag kände att det räckte med dricka så drog jag me några av tjejerna hem mot Tyresö. Skulle seriöst aldrig hittat till gullmars utan dem.. När jag väl va på gullmars så kommer självklart snuten fram till mig och tar min dricka, aaaalltid mig! Han hotade mig med att jag skulle få böter och blablabla, men jag lyckades övertala han med att jag är ju för fan 18 år och jag lovade att ta det lugnt. På vägen hem hoppade jag av och träffade Jesper en stund, och efter någon timme kom en alkis och började klaga över att han är hopplös eftersom han just va en alkis, nehee?

Vaknade för tidigt av att Base spamar med sms och påminner en om vissa pinsamheter som hände under kvällen, mooobbare! Haha aa sen kunde jag självklart inte somna om, så då har jag legat i sängen hela morgonen och typ mått för jävligt. Men när jag väl gick ner till köket så fick mamma typ en chock, "eeehhm oooj då, sliten lr..?" Efter den kommentaren gick jag raka vägen till duschen.

Mår lite bättre nu och har t.om käkat en apelsin! Mums. Planerna för idag blir nog att först ligga hemma och ta det lugnt och sen blir det nog bio med mamma och Linnea, familjedag är alltid lika mys! (y)



/Vendela


återkommer efter lite sömn

Kom precis hem och är så galet frusen och trött! Så jag skriver om min upptagna dag imorgon när jag har vaknat, och det lär väl bli under dagen hehe..

/Vendela

Hemligt än så länge..

Justeee!! Jag har kanske fixat ett galet naajs sommarjobb. Och det är inte i Tyresö, skönt som fan att komma bort i sommar!? Svar ja! Det lutar åt det här jobbet i alla fall, hoppas verkligen jag får det! Känner att jag behöver få lite mer pengar till spargrisen.. Höhö!

/Vendela


Dagen med Emilia

Har börjat vakna vid tio nu varje morgon och jag borde egentligen vakna några timmar senare med tanke på vilka tider som jag brukar somna nu under lovet.. Men men jag sover ju i alla fall inte bort hela lovet!

Emilia kom hem till mig vid lunch och vi pimpade oss lite. Jag slog på stort och gjorde lite slarviga lockar i håret t.om, inte så stiliga men de fick duga.. Haha! När vi kände oss lite snyggare så tog vi me kameran ut och började posera i solen. Vi hade i alla fall tur med det perfekta vädret. Värme!!
När vi hade nördat klart med kameran gick vi in och värmde på pizza och fastnade framför en film, I rymden finns inga känslor. Kan se den hur många gånger som helst, så underbart skön!
Sen så försökte Emilia klura ut hur man använder photoshop, men det gick inge vidare. Liksom, varför ha det när man ändå inte kan hantera det..? Vi båda failade riktigt hårt.
Senare mot kvällen lagade jag och Emilia mat till min lilla familj och sedan tittade vi på Glee, riktigt bra serie!

Nu ligger jag här i sängen och har allmänt tråkigt faktiskt.. Borde sova men är inte trött längre, blir alltid så när jag lägger mig i sängen. Planerna för imorgon är inte riktigt klara ännu. Har faktiskt bokat upp mig med lite folk, men får se om jag orkar. Mitt mål med detta lov är ju ändå att jag ska tänka på mig själv och ta det lugnt (för det mesta). Det heter sportlov men jag kallar det slapplov. Riktiga grejer!



Bilderna från idag med Emilia ser ni lite längre ner!

/Vendela


Tjejmiddagen

Igår kväll så åkte jag och Felicia till Nacka forum och köpte lite saker till matlagningen. Och så mötte vi Erik och hans polare, fixade lite mer saker och sen så skjutsade grabbarna oss till Josse! Gulliga pojkar!
Hemma hos Josse började vi direkt sätta igång med att laga mat. Grillad kycklig, pasta, sallad + avocadoröra = MUMS! Har aldrig ätit det förut men det är verkligen något som jag rekommenderar.
Vi had det i alla fall väldigt mysigt med middag, dricka, promenad, skitsnack och film. En riktig tjejkväll helt enkelt!

Har lite bilder som jag kanske slänger in imorgon!

/Vendela

Bildbomb från dagen med Emilia!




/Vendela

Nu kör vi!

Ikväll blir det av till älta! Ska först ha lite tjejmiddag tillsammans med Felicia och Josse och sedan drar vi nog vidare.. Kommer bli awesome!



/Vendela

RSS 2.0