snark

Sitter här och gäspar som en liten mupp, ville egentligen gå och lägga mig för två timmar sen. Men så blir det ju aldrig. Pluggandet gick ju åt  helvete om jag får skriva så. Skulle lyssna på en engelsk ljudbok, och det gick jätte bra i början osv, men sen började själva skívn fucka ur. Så njaae det blev inte så mycket gjort tyvärr.. Gör ett nytt försök imorgon.

Nu ska jag gå upp till min grymt sköna säng och sova. Ska vara i stallet vid lunch imorgon för att Reby ska komma och fota mig o Hamilton. Kul!! :D

Lägg dig inte i om du inte har något med det att göra



Sitter här med ett stooort glas varm choklad och en massa clementiner, muumsigt eller vad!? Det är de bästa med hösten, alla små detaljer som gör det så mysigt. Ska snart gå upp och lägga mig i sängen och börja plugga, därför behövde jag ladda med något gott så man orkar med läxorna. Ska försöka göra så mycket av skolarbetet nu i början av veckan så det är avklarat, duktig tjej!


Alla sagor har inte ett gulligt slut.

Gud så mycket häst det blev

Häst, häst, häst. Det är typ den enda som händer just nu haha. Men har kommit ion i en fas då jag kommit på att man kanske borde ta vara på den fina häst man har. Ska träna saaatan den här vintern så vi är på topp när Allsvenskan kommer igång. Så just nu är det jäkligt kul o rida, ett mål i ridningen är ett måste!


Min snygging!!

I still dont know what you´ve done with me....

Typ såhär seriös är jag i ridningen:



Hahaha näääee, inte alltid. Bara 80 % av ridpasset hehe.

Lost in pain..

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör ont.


En paus från det där jobbiga



Den här veckan har verkligen varit en pluggvecka. Har haft typ 5 prov?? Frågan är hur jag orkade med allt, men det har ändå gått bra! Men jag har ändå en hel del skolarbeten som måste bli klara nu under lovet, så jag är inte helt fri tyvärr.

Idag var skoldagen väldigt chill, tjejerna i klassen gör min dag helt enkelt. Fredde var väldigt snäll och hämtade mig efter skolan. Sedan har jag varit med Billie, Mike och Fredde under kvällen. Vi var bara hemma hos mig och degade. Skönt för mig eftersom jag ändå inte orkar göra något på kvällarna när min medicin har gått ur. Så sen när de skulle dra vidare stannade jag hemma och passade huset (är ju ensam hemma),
Har tagit en lång skön promenad med hundarna och sen så har jag tittat på en as bra film, vet som vanligt inte namnet på filmen hehe.. Behövde verkligen den här kvällen, kunna stänga in mig själv och bara skita i allt o alla.


Nu är det sovdags!

Drunknar bland alla läxor

Ja alltså jag hinner verkligen inte blogga så mycket längre, alla läxor i skolan tar över mitt liv. Hinner inte ens sitta ner och ta det lugnt längre. Plugg och stallet är det som jag lever för just nu, haha fy fan :(

Längtar till helgen då jag är heeeeeeeelt ensam hemma, men naajs?? Undrar hur detta komma sluta..

Plugg, plugg, plugg och ännu mer plugg!



Måste skriva klart en hemtenta innan kl. 23.59. Köööttar på som bara den, det kan jag då lova er!

Dansarååå!

Planen för idag är att jag ska vara i stallet heeela dagen! Det är en clinic på ridskolan i löshoppning och jag ska hjälpa ridlärarna inne på banan. Och sen så ska jag även knoppa alla hästarna som ska hoppa så jag måste åka ner till stallet typ nu och börja eftersom det är 4 hästar.. Men det ska bli kul!
Sen så ska jag även rida Hamilton och packa alla tävlingssakerna eftersom vi ska iväg till Solna och tävla imorgon.

Så nu måste jag byta och om skynda mig till stallet, ciaaaoo!


Det är jag som bestämmer över mina känslor, ingen annan

Jag måste ha någon tidsinställd väckarklocka i hjärnan eller nått, för jag hade ställt klockan på 10.10 men vaknade av mig själv vid 09.45. Sådär är det alltid. Ingen idé att ens ställa någon dum klocka, jag har ju min hjärna!
Idag mår jag iofs mindre bra i kroppen, alkohol är icke bra! Jag klarar mig bättre utan eftersom jag ändå har damp haha! Och nu är det ändå inte så bra för mig och dricka eftersom jag har börjat med en ny medicin igen. Höjde dosen igår och det märktes redan då att jag kunde plugga bättre i skolan. As sköönt!

Vendela

Bra start på dagen, eller?

Var heeelt hundra på att vi började 8.00 idag men så var det icke. Så jag kom till skolan en halvtimme för tidigt, gud så kult! Glömde matkortet gjorde jag också, så idag får jag överleva utan lunch. Extra kul eftersom det är en lång skoldag. Neej usch den här dagen började inte bra, hoppas att kvällen bjuder på något bättre!

Har suttit i datasalen och dunkat musik i väntan på att någon annan ska komma och hålla mig sällskap, men det känns rätt tomt just nu. Ska gå upp och kolla om Emma har kommit ännu, orkar inte sitta här helt lonely!

Vendela


Du stör mina tankar

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om såhär tidigt, känns lite onödigt eftersom det enda jag hunnit göra idag är att gäspa och fixa iordning mig haha.. Nej men en sak som gör mig glad idag är min nya kofta som jag köpte i veckan, den är sååå mysig!! Passar perfekt en sån här kall fredag.
Hur kommer det sig att jag alltid ska göra tio saker samtigt när jag sitter vid datorn? Näe jag har ingen aning faktiskt.

Nu ska jag gå till bussen, och klockan är 06.40... KUL!! Tur att det är fredag, något att vara glad för!

Det är omöjligt att vara förälskad och klok på samma gång

Imorse blev jag som en zombie, jag kunde verkligen inte gå upp. Så jag somnade om. Sen vaknde jag vid nio och mådde så dåligt. Då gick jag ner och la mig i mammas säng och då kom tårarna. Sen vaknade jag vid tolv igen.

Så jaa jag är hemma idag. Hade ändå bara två lektioner så jag missade inte direkt något. Nu ska jag gå till stallet och jag tänker vara där i flera timmar. Det är då jag mår som bäst.


Låten får mig att le!


Man inser inte vad man har, fören det är borta..



Nu ska jag till skoolan, råkade vakna när bussen gick så jag blir lite försenad hehe. Men det gör inget, slutar ändå 16.10 idag så jag kommer ändå få ruttna där ett bra tag idag.

Tjobaloba!

Drar mig tillbaka till min trygghet..

Har varit i stallet heeela kvällen och ja det var svinkallt. Friserade hästisarna som skulle vara me på clinicen och sen så prickade jag av alla eleverna som kom. Var minst 100 personer som kom, yeey.. Sen så tog jag självklart han om min finaste Hamilton. Han skulle egentligen få vila idag, men han höll typ på att pussa ihjäl mig i boxen för att han var så rastlös, då blev det en promenad ut i mörkret. Mys!

När allt i stallet var klart kom Mike och skjutsade hem mig och Felicia. Var skönt att få träffa han igen, och extra skönt att körde hem mig så jag slapp gå.

Nu ska jag sova!

Happiness



Den där rubriken som är så viktig

Sitter i skolan och har fetaste håltimmen.. Känns lite onödigt eftersom vi bara har en lektion kvar efter det. Efter skolan ska jag hem lite snabbt och sedan promenixa till stallet för att rida Hamilton och sen knoppa hästarna som ska vara med på teorin ikväll.

Juuste, för er som inte vet det så har jag slutat på ridskolan nu. red min sista lektion för en vecka sen och det känns jätte jobbigt faktiskt. Men men, inte mycket jag kan göra åt saken tyvärr. Rider ju iaf på ridskolan en gång i veckan med skolan.


Jag och min fina älskling i lördags. Killen som lyser upp mina dagar!!

Det finaste jag har!


Trodde jag gjorde rätt som stötte bort dig



Idag är mår jag inte alls bra psykiskt. Vill slita bort alla jobbiga känslor ur kroppen och börja förstå livet. Men neeh det är ju inte så lätt. Har kanske gjort ett stort extremt misstag och vill verkligen inte inse det än. Fan i helvete, varför kan man inte bara slippa alla problem.

Idag har jag varit i stallet hela dagen vilket var väldigt bra för mig så jag kom undan från all ångest. Celine har fotat höstbilder på mig och Hamilton så det lär ju komma feta bildbomben sen när jag fått bilderna. Red även ut med Hamilton och det gick super bra! Har börjat kännas bättre o bättre med han nu vilket är något positivt i mitt liv iaf.

Vendela

HEJ BLOGGEN!!

Känner att det är dags att återvända tillbaka till skrivandet igen. Har varit lite off i hjärnan de senaste veckorna. Har gått utan medicin och då har jag blivit heel hajpad vilket iofs är super kul men mindre bra för allt det seriösa.

Slänger in ett litet inlägg senare idag för nu måste jag tydligen fokusera på vad läraren säger. Han försöker lära oss hur man startar ett horhus. Väldigt intressant haha!

Det är fredag, och då ska man vara glad!


Du är den enda som står ut

Idag har jag tillbringat dagen i stallet under fleeera timmar. Kom hem vid halv sju och var knappt levande. Red två hästar, fixade o trixade inför tävlingen imorgon och stressade runt som en galning. Förstår inte riktigt hur jag ska orka starta 3 gånger imorgon, kommer dö efter första ritten. Men vi gillar det!! Ska icke klaga :)


Jag och Trixie idag. Enda gången jag har fått träna med hästen innan tävlingen imorgon, kul? Njaee.

Upp vid 06.00 imorgon o kriga då, yeeey!!!

Älska mig för den jag är, inte för den jag borde vara.



Igår fick Pettai och Ortman muta mig med choklad hela kvällen för att jag skulle hålla mig glad o snäll hela kvällen. Fast det slutade med att jag bara blev aaas trött och fick ont i magen haha! Jag var i alla fall ute med Pettai, Ortman och Mike hela kvällen och hade väldigt kul för det mesta. Kom hem jobbigt sent bara..

RSS 2.0