Uppe före tuppen



Nu är klockan för mycket och jag borde egentligen vara påväg till stallet eftersom vi börjar sju idag. Har varit super duktig och ätit kokta ägg på knäckebröd + jordgubbsyogourt så nu lär jag ju orka med dagen i alla fall. Blir en lång dag i stallet, 07.00-15.30.

Nu måste jag brumma iväg till stallet med min trasiga moppe som inte ens vill rulla framåt..

En ny start kanske?

Så ni kanske märker har jag gjort om i bloggen och fått en ny header, naajs! Den som ska få allt beröm är min yngsta lillasyster Linnea, 13 år och hur duktig som helst ^^ Blir lite stolt ju.

Nu måste jag sooova!


A pretty face doesn't mean a pretty heart



Råkade komma 2 timmar försent till skolan idag, blir vi ens förvånade? Njae. Sarah den muppen var ju hos doktorn så hon kom ju ännu senare än mig. Men eftersom hon är så gullig och snäll hade hon köpt med sig en risifrutti till mig (a) Hahha en ny favvo som jag och Sarah är beroende av. Älskare!
Det bästa med våran skola är att vi har en liten biosal som är aweesome, så där inne har vi varit idag och tittat på film. En riktigt skön dag faktiskt. Fick bullar och julmust på sista lektionen också, pöörfekt! Vi har nämligen börjat med en ny regel att om man har ljudet på och får ett sms eller att det ringer till ens mobil måste man ta me sig bullar till nästa lektion. Heheh tur att man har ljudlöst 24/7.. Då får jag bara äta alla andras bullar ;)

Efter skolan åkte jag till hästen och så red jag på uteridbanan. Snälla Celine ställde upp som fotograf, deet var ett tag sen sist, men nu är vi igång igen :D
Nu ikväll skulle vi egentligen ha väärsta filmkvällen hade jag och Dennis bestämt, men jag är så äckligt trött så jag orkar verkligen inte. Tog en dusch och kände mig inte alls sugen på att dra ut. Så jag blir kvar hemma vilket också är hur skönt som helst. Har stalltjänst imorgon så jag börjar kl. 07.00. YEEY!! Tur att jag bor så nära haha..

Skit i problemen och le istället



Kvällen igår tillbringades med grabbsen som vanligt. Humöret var på topp men inte min kropp, är åksjuk hela tiden även fast jag typ sitter inomhus. Den här medicinen verkar inte vara så bra den heller. Weehheioo. Jäkla skit.

Så imorse när jag gick upp var jag sååå nära på att spy, bra start på dagen? Nja, så jag gick o la mig i sängen igen och blev hemma från skolan. Så idag har jag bara legat i soffan och tittat på en massa inspelade serier, kul liv hej hej! Vill dra ut och träffa Mike och Pettai men är tveksam om mamma verkligen kommer tillåta det eftersom jag skippade skolan idag.

Nu ska jag platta håret, dåligt dåligt jag vet!



Vår oseriösa idrottslektion igår..


Vendela

Hej o hå som det kan gå

Har varit väääldigt dålig med att blogga känner jag, men jag har verkligen inte haft någon lust eller tid till det.

Mike var gullig och hämtade mig från skolan idag så jag kom hem liiite snabbare än vanligt, sköönt som fan! Så nu ska jag brumma ner till stallet och raajda lite på min underbara häst och sen skynda mig hem igen. Hoppas jag orkar dra mig ut lite senare ikväll (y)

Vendela

Världens bästa!




Give me a reason to trust you


bebisarna





Ni lyckas alltid dra fram den värsta känslan



Nu drar jag till stallet och låser ute alla känslor, blää!

words

äkta kärlek är en obrytbar cirkel.
när du älskar blir du sårad.
när du är sårad så hatar du.
när du hatar försöker du glömma.
när du försöker glömma, börjar du sakna.
och när du börjat sakna, kommer du till slut förälska dig igen.


Freeedag!


Farligt gott

Igår blev jag och Linnea sugna på att baka som vanligt, och det blev kanoners!! Sockerkaka med vaniljkräm i mitten, MUMS!!



Nu ska jag till stallet och vara där hela dagen med klassen, tror det skulle bli uteritt idag. Otaggad tjej!

Promenad med hundisarna!




Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv



Igår drog jag ut på kvällen med en massa grappar. Åkte runt och filmade när det spårade ut lite överallt i rondellerna. Hade faktiskt as kul ett tag, men sen försvann humöret. Så när jag kom hem bröt jag ihop i mammas famn. Kul avslut på kvällen? Njae.

Idag blev jag hemma från skolan igen, skit trist men sant tyvärr. Ska ut med hundarna typ nu och gå en låång promenad! Ska bli super skönt.

Vendela

Suddigt liv

Blev ingen skola idag heller, mår fortfarande skit och då är det inte ens värt ett försök att gå dit. Ska inte stanna hemma för det, för jag ska snart åka till psykologen och ha ett lite möte med henne. Jag gillar det egentligen inte men jag ger det ett försök för att bevisa att sånt där inte funkar på mig.

Nu ska jag bara platta håret och slänga på mig något, blir typ en lodis idag så att ingen känner igen mig ute på stan, pörfekt!


Vad hände med den där glada tjejen?

Vad lever man för egentligen?

Svar till Sara: Nej jag ska inte sluta med ridningen men jag ska sluta på ridskolan och bara rida Hamilton. Så jag kommer sluta v.40 vilket är super trist.. Men så är det tyvärr.. Kul att du följer min blogg :)

Har hamnat i en jobbig depression igen och mår sjukt dåligt. Börjat få idiotiska tankar om livet och vill icke leva längre. Borde egentligen inte skriva sånt här på bloggen men det är tyvärr sanningen. Jag hoppas och tror att det är den nya medicinen som får mig såhär. Den första medecinen gjorde ju så att jag blev självmorsbenägen o skit, så det kan nog vara samma sak med den här tyvärr. Ska till psykologen imorgon och försöka prata men jag är sjukt otaggad på det, känns som om jag mest kommer fortsätta hålla allting inom mig.

Trött på livet helt enkelt. Så idag stannade jag hemma från skolan och låste in mig i min deppvärld. Har legat i sängen och bara stirrat upp i taket halva dagen, super kul.. Ska snart åka till stallet och hoppträna, får se hur det går nu när jag mår såhär.

Nu börjar det kännas bra

Ojojoj, statistiken har stigit enormt mycket? Skumt men jaja.

Tävlade idag och det gick över förväntan. Vann min klass och fick dessutom bästa resultatet för hela dagen, kul kul! Trist att jag ska sluta om typ 2 veckor.. :( Har inte riktigt förstått det än men den paniken kommer väl snart.

Just nu sitter jag i soffan och mumsar på godis, onödigt som fan att stoppa i mig sånt men det är svårt att låta bli! Borde egentligen plugga men sånt orkar man bara inte me på en söndagkväll när man är helt grötig i hjärnan. Blir nog att dejta kudden tidigt ikväll, behövs!!


Jag och Zebulon idag efter tävlingen.

Please don't forget me

När man sätter på sig mjukisbyxorna åt fel håll och går runt med det ett tag då är man fan rätt trött.. Känns typ som om jag är sjukt bakis eller nått och det är ju lite svårt när man inte ens har druckit. Inte kul att vara sjuk!

Var i stallet nyss och red min fina fina häst och det gick så sjuukt bra!!! Aldrig gått så bra tror jag. Red på ängarna och efter ett tag märkte jag att det stod en massa olika människor och tittade på mig? De stod där as länge och tittade, och sen berömde de mig jätte mycket för att vi var så fina och att Hamilton var en riktigt häftig häst! Extra kul när man får höra sånt ^^ Men det stämmer ju, Hamilton är den bästa helt ennkelt.
Efter jag ridit byggde jag och flera andra fram dressyrbanan tills imorgon och det gick hur segt som helst.. Men nu är det gjort! När jag kom hem var jag ju ensam hemma eftersom familjen är på Ljusterö idag och kommer inte hem fören vid sju, då ställde jag mig och gjorde potatisgratäng haha.. Duktig tjej :D


Hamilton idag efter ridpasset, fina killen!

Ska vara i stallet 06.30 imorgon så det blir helt klart en lugn kväll idag, precis vad jag behöver! Tänkte ta och bli frisk..

Vendela

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Vad var det jag sa, slutade med att jag drog ut i alla fall även fast jag hade feber, hosta och huvudvärk. Jag drog på mig vinterjackan eftersom jag frös så galet mycket, och jag är glad att jag tog den!

Idag mår jag lite bättre men inte helt perfekt. Ikväll måste jag ha en lugn kväll!! Ska nämligen tävla imorgon så nu har jag en anledning till att stanna hemma. Nu ska jag åka till centrum och äta kinamat med Felicia, muums!!

Vendela


Förvirrad tjej

Men är det tagg eller!? Njaae inte riktigt va.. Visst det är fredag och helgen har knappt börjat men det betyder inte att min kropp är på topp. Har börjat må ännu mer dåligt idag och jag vill bara skjuta mig själv, så illa är det. Emobarn hej hejheeeej!

Funderar fortfarande på om jag bara ska vara hemma idag, har ju varit ute vaaarje helg nu och känner verkligen för en lugn hemmakväll då jag kan få stänga allting ute för ett tag. Tror nog att det blir så faktiskt, dissar alla mina planer!

Juste igår kväll bakade jag ju muffins till klassen idag och det bev awsome, galet goda :D ´Musigt vare, tur att jag delade med mig till klassen så jag inte åt upp allt själv hehe..

Nu blir det en varm dusch och sen får vi se vad jag orkar göra!



Mycket inlägg på en dag?

Nu har jag stoppat in mina fina muffins i ungen, blev äppelmuffins! Tror det kommer bli kanoners för smeten smakade super gott. Fast det brukar alltid vara så, smeten smakar bäst..


Blev en nytagen bild på Pysen som försöker härma en kanin? Söt är han iaf!

Äter inte gris, så ere bara

Sitter just nu o  hetsäter plommon för att inte gå till köket o dra fram något onyttigt, måste skärpa till mig haha :( Så nu försöker jag känna mig lite nyttig. Fast kommer snart förstöra den känslan och baka muffins med lillasyster hahaha åååh ingen kommentar om det va...
Men jag har typ gått runt och pratat om att jag skulle baka tills imorgon då vi ska vara i stallet med klassen hela dagen, så nu känner jag mig typ tvingad.. Hoppas det blir bra!

Nu tog plommen slut så jag måste börja baka litttee, ciao!

Vart jag mig i världen vänder


Drar in mig i samma gamla spel igen

Det är vid såna här tillfällen, äckligt tidiga mornar som man önskar att man kunde dricka kaffe. Få lite extra energi! Men nanana det går ju icke för det smakar skit.

Idag börjar jag 8.00 och slutar 15.10. har en sjukt onödig håltimme mellan första och andra lektionen också vilket gör att man blir extra seg och otaggad inför dagen, de kunde väl lika gärna ha dragit ihop schemat lite mer så man kunde slutat tidigare? Fast så tänker ju inte de vuxna tydligen.

Den här helgen har jag en sån stor lust till att bara vara hemma och inte göra ett skit. Bara slappa och slippa spela glad mot människor, skönt!? Ja. Fast det brukar ju aldrig bli så ändå.. Ska till Ljusterö på lördag under dagen också vilket känns liiite segt men jaja.



Vendela

Stänga av känslorna? Ja tack

Åkte till centrum efter skolan och åt sushi med Felicia, super mys! Sedan följde jag med henne till Tyresö gymnasium och lekter runt lite. När klockan blev för mycket åkte jag hem för att laga middag till familjen.

Nu har jag legat i soffan o inte gjort så mycket. Mike ringde mig och försökte dra ut mig för o piggna till men när jag då insåg att jag inte had några kläder blev jag bara sur och blev en irriterad tjej som vägrade att gå ut. Pmsbarn. Så nu tänker jag nog gå och lägga mig snart, upp halv sex imorgon och det känns mindre kul. Fast det känns ganska skönt när man vet att det är sista riktiga skoldagen whoopwhop!


vill ha en träklubba och slå blondi

Sitter i datasalen o typ håller mig från att inte skälla ut en störd brud som sitter i samma rum o är allmänt cp. Jag och Sarah sitter o irriterar oss som fan och disskuterar om vad fan hon håller på med. Världens jobbigaste röst. Det jobbigaste är att jag är så nära på att skrika på henne o be henne vara tyst, sååå nära nu.

Idag började jag 10.20 men lyckades ändå komma sent, duktig tjej. Måste börja skärpa till mig men orkar verkligen inte. Påväg in i någon deppig period igen. Känns mindre bra eftersom skolan kräver så extremt mycket energi just nu.

Näe ska nog dra hem snart för jag mår verkligen inte bra. Avbokade till och med tiden hos min nya psykolog idag för att slippa öppna mig och tänka på allt som händer i mitt liv. Trassel i hjärnan.


Ge mig sommar och värme igen!


Lär dig uppskatta det du har


FEST I DATASLALEN!!

Den här helgen har varit gryyym!! Har haft skit kul faktiskt, mått lite bättre för varje dag som gått. Slutade helt med den gamla medecinen också vilket börjar kännas nu hehe.. Nu idag har jag varit så sjukt jobbigt trött!! Utan medecinen har jag inget som håller min hjärna vaken, låter som värsta psykot men aah haha.. Somnade på svenskan och var allmänt låg. Men nu har det slagit om heelt!! Hyperaktiv tjej som är sugen på munkar!? Yepp.

Skulle tagit chansen



Samma gamla tjat


Wonderchild - Andreas Wijk

Har haft en heldag i stallet med klassen idag. Red två hestisar och mådde inte så bra efteråt. Förvandlades till en zombie. Fick dessutom reda på att jag var den enda i klassen som klarade testet med alla ridvägarna så det var ju lite naajs! Då slipper man omprovet.

Ikväll är det race så nu ska jag försöka samla lite energi så man orkar gå ut. Blää!

Ge mig sovmorgon

Dagarna rullar på som vanligt, jag mår bajs av medicinen men går ändå till skolan. Pluggade ändå rätt bra igår vilket känns awsome!
På kvällen igår lagade jag middag, potatisgratäng och hemmagjorda pannbiffar - MUMS!! Sen lite senare drog jag ut med Mike och Dennis ett tag fast det är inte lika kul o vara ute nu när jag bara mår dåligt hela jeekla tiden.. Men men hoppas på att det vänder snart!

Imorse ville jag bara ligga kvar i min älskade säng, dumma väckarklocka som alltid ska förstöra. Har en rätt jobbig dag i skolan också vilket inte gör det lättare.. Men ska nog till globen med Sarah när vi slutat så något kul blir det i alla fall.

Ingen humor har jag idag heller så vi skippar bild och musik, sorry!!

men okey

Blev lite random och gled förbi frisören igår när jag ändå var i centrum och så klippte jag mig. Händer typ aldrig att jag vågar klippa mig men nu behövdes det verkligen så jaja! Känns lite kort men ändå så mycket bättre än innan då det bara var slitet, slitet och sjukt slitet!

Idag blev jag hemma från skolan för jag är så äckligt sjukt, både förkylningen och medicinen tar död på mig. Blä! Så nu tänker jag fortsätta vara lite emo och leta efter någon vinterjacka på internet som jag kan få drömma lite om.

Kuligt inlägg jag veet!


Kärlek får dig att le på ett fånigt sätt

Vaknade med halsont och täppt näsa, yeey?? Det roliga var att jag inte klagade över det, mitt illamående tog priset!
Låg i soffan halva dagen och orkade inte göra någonting, kändes rätt skönt. Sen insåg jag att hästen väntade på mig, där sprack min slappisdag. Så jag åkte ner till stallet och fixade allting, men orkade verkligen inte rida idag så Hamilton fick två dagar ledigt nu.
Har tvingat mig själv att plugga lite idag också, känns rätt bra! Så nu tänker jag inte göra något speciellt, vila ut så jag orkar gå till skolan imorgon kanske.


Håll fast vid det som lyser upp dina dagar!

Känslorna tog tag i problemet

Blir ett jäkla tjat om hur dåligt jag mår just nu, men jag har ju faktiskt bloggen bara för att jag behöver skriva av mig och inte hålla det inom mig. 
 
Men den här helgen har blivit helt förstörd för att jag mått så dåligt. I fredags skulle vi till Östertälje på kräftskiva osv. Resan dit var hemsk, trodde jag skulle spy eller svimma under hela vägen. När vi väl kom dit tog jag det lugnt i början men sen mådde jag lite bättre. Hade kul för det mesta, Linnea gjorde min kväll iaf! Men det var lite andra saker på festen som förstörde mitt humör, killar lyckas alltid.

Linnea sov hos mig fredag till lördag. Så igår när vi vaknade vid nio låg vi i sängen o snackade skit i väntan på att klockan skulle bli tolv så vi kunde ta moppen till pizzerian. När vi väl kom dit slängde vi i oss en varsin kebabtallrik, haha vi kände oss inte bara lite tjocka... Men när vi väl hade startat dagen med svull kunde vi ju lika gärna fortsätta!? Så vi köpte med oss en stor godispåse hem och så satte vi på en film och kände oss ännu mer tjocka haha.
Sen drog vi ut för att träffa Fredde, Emi och Mike. Vi åkte och lämnde en båt ute på dalarö, sen hamnade vi hemma hos Fredde och gluttade film. Till en början var jag as taggad och humöret var på topp! Men sen när vi var påväg mot Dalarö slog det om helt och jag började må sådär äckligt dåligt igen.
Senare mot kvällen drog jag, Mike, Dennis och Emi ut o gled lite bil. Hamnade inne i stan och träffade lite folk osv. Skön kväll om man ignorerar hur jag mådde.


Var tvungen att backa ett steg för att kunna se vad som hände och vad jag egentligen ville.
Insåg inte hur bra du får mig att må..

Vendela

Så ere

Svar till R: Jag har tagit Medikinet sen i våras men har nu under den senaste tiden märkt att jag bara mår dåligt av den så har nu i helgen har jag börjat ta Strattera och så ska vi se om den är bättre. Men det lär ta ett tag :)

Vendela

05.20 är fööör tidigt

Klockan ringde vid 05.20 och tanken var att jag skulle gå upp då, men det gjorde jag såklart inte.. Stängde av den och somnade om. Sen vid 07.15 väcks jag av en skrikande mamma som gapar om att jag försovit mig, jag spelar oskyldig och rååkade somna om igen?? Sen vid 07.45 när det var en kvart kvar tills jag började gjorde jag mitt sista försök och gick upp. Lite morgontrött idag kanske?

Idag mår jag inte direkt bra heller, blir typ värre och värre med min medicin. Men imorgon ska jag börja med en ny, får se hur det blir!

Vill så mycket, men ändå inte



Jag har varit väldigt duktig i skolan idag, eller ja för det mesta i alla fall. Men var nära på att få lite panikutbrott ibland när jag mådde så dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så jag har inte direkt mått så bra idag.

Efter skolan har jag nog inte gjort så himla mycket, min kropp orkar egentligen inte göra något annat än o ligga i soffan. Men nu på kvällen har jag pluggat lite Matte b men tillslut så blev jag bara arg på en uppgift som inte ville lösas så då gav jag upp. Då drog jag ut med hundarna och promenixade. Slutade med att jag stannade vid Tyresö skola och träffade Pettai, Gatemo och Mike. Snela pojkar. När klockan blev för mycket skyndade jag mig hem i mörkret med hundarna, ärligt talat så sprang jag typ genom skogen i panik för att det var så mörkt hahah..

Imorgon ska jag möta upp Fredde efter skolan och så skulle vi åka någonstans för o handla. Senare mot kvällen skulle jag och några fler dra från Stockholm på någon kräftskiva och vi lär stanna kvar där till lördag. Naajs!!

RSS 2.0